• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

bu arada suan 430 gr :) ben bide şu zamana kadar 10 kilo almışım hiç anlamadım ne olcak belli de olmuyo kilo aldığım 5 ayda 10 kilo çok ya :(:KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::KK200:

bu arada suan 430 gr :) ben bide şu zamana kadar 10 kilo almışım hiç anlamadım ne olcak belli de olmuyo kilo aldığım 5 ayda 10 kilo çok ya :KK43::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::KK200:

Ay masallah sana da bebisine de ikinizde kilo almissiniz ya biz senle ayni gundeyiz ama benim bebegim 360 gram besleyemiyor muyum acaba :110: bende 3 kilo verdiğimle kaldim hic almadim daha

Ay masallah sana da bebisine de ikinizde kilo almissiniz ya biz senle ayni gundeyiz ama benim bebegim 360 gram besleyemiyor muyum acaba :110: bende 3 kilo verdiğimle kaldim hic almadim daha
ÇOK Bİ FARK YOK KİLO ALMAMAN DAHA İYİ BENCE BEN HİÇ ANLAMADAN ALMIŞIM :) BESLENİYODUR MERAK ETME SENİNDE HİÇ KİLO ALMAMANA RAGMEN COK İYİ BENCE

Ben 19+4 te gittim 365 gramdı. Doktor 5 gün ilerde kilosu dedi maşallah subhanallah. Bu hafta ne olmştur bilmiyorum hiç. Bebek kilo alsın istiyorsanız bulgur, peynir, muz, et çok yiceksinz canlar :))

ben de 4,5 kg aldım başından beri :( doktoruma göre fazla ama daha önce hamile kalmış arkadaşlarıma göre çok iyi bi artış. bugün 20+5teyiz. bulgur bende gaz yapıyo çok, ama her gün 1 muz yiyorum, hurma, ceviz, incir, süt de olmazsa olmazlarım :) hatta nerdeyse hurma aşeriyorum diyebilirim :)

Kızlar hayırlı akşamlar hepinizi öpüyorum.
İki gündür karnımda canımı yakan bi toplanma oluyor miniğim ne yapıyosa içerde. Birde bikaç gecedir kalça kemiğim ve afedersinz ama vajinanın ordaki Kemiklerim ağrıyor çok. Sonrada böyle sulu beyaz bi akıntı geliyor. Sizde de varmı böyle şeyler
Selam bende yeni okuyorum mesajları şimdi tam bende bunları yaşıyorum o yüzden yazmak istedim kasıklarımda falan acayip baskı var çok korkuyorum...

Hala erkege benziyomus gibi geliyo ama :)

Eklentiler

• IMG-20161117-WA0004-1.jpg
    IMG-20161117-WA0004-1.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 34
Selam bende yeni okuyorum mesajları şimdi tam bende bunları yaşıyorum o yüzden yazmak istedim kasıklarımda falan acayip baskı var çok korkuyorum...
Korkma canım ben sordum normalmiş bunların olması.. Benim geçti çok şükür.. Ama yanlarım gerilmeye devam ediyor hala..

Korkma canım ben sordum normalmiş bunların olması.. Benim geçti çok şükür.. Ama yanlarım gerilmeye devam ediyor hala..
Aman çok şükür benimde geçer inşallah sağlık sıhhatle doğururuz çok yoruyo çünkü bu sancılar devamlı bişeymi olcak sorusu aklımda kendimide iyi hissetmiyorum bu yüzden

Aman çok şükür benimde geçer inşallah sağlık sıhhatle doğururuz çok yoruyo çünkü bu sancılar devamlı bişeymi olcak sorusu aklımda kendimide iyi hissetmiyorum bu yüzden
Ayy yok canm hiç dert etme bende o ara dert ettim.gittim ebeyle görüştüm çok normal bu dhaa ne ki dedi :) akıntılar içinde yeşil kahverengi kırmızı kokulu akıntın gelmediği sürece problem yoktur, boşuna strrs yapma, akıntın fazlalaşıyosa ayaklarını üşütmüşsündür dikkat et dedi. Çok ta haklı ayaklarım azcık üşüsün akıntım hemen artıyor

Ayy yok canm hiç dert etme bende o ara dert ettim.gittim ebeyle görüştüm çok normal bu dhaa ne ki dedi :) akıntılar içinde yeşil kahverengi kırmızı kokulu akıntın gelmediği sürece problem yoktur, boşuna strrs yapma, akıntın fazlalaşıyosa ayaklarını üşütmüşsündür dikkat et dedi. Çok ta haklı ayaklarım azcık üşüsün akıntım hemen artıyor
Ay içim rahatladı sağolasın canım akıntım oluyo şeffaf bazen koku oluyo bende suyum falanmı aceba diyorum

Back