• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Canım herkesin hamileliginde aynı imtihanlar olacak diye bir şey yok. lütfen kendini rahatlat etkilenmissin çok fazla bu olaydan . Allah im onlara da yardımcı olsun . sen iyi hisset ki bu bebeğine yansisin . evham yapma bu iyi değil . Doktora git ayrintiliya girdin mi

28İNDE GİRİCEM AYRINTILIYA RAHATLATMAYA ÇALIŞIYORUM AMA BAZEN AKLIMA GELİYO DOKTORA GİDİP Bİ GÖRSEM BİRAZ DAHA RAHAT EDİCEM GALİBA
Ben çok az hissediyorum diye biraz endiselenmeye başlamıştım 4 gün sonra falan hastane ye gitmeyi düşünüyordum . dün sağlık ocağında bicirigimin kalp atışını duyunca rahatladım aşımı da yaptırdım . benim minik kuşum annesini seviyor saklambac oynuyor karnımda ben her zaman o yüzden hissedemiyorum . Doktor da dedi dur daha erken 1 ay sonra daha rahat hissedersin . sevindim . 10 gün daha ertelebilirim hastaneyi bu yüzden .

Kolum aşı dan dolayi ağrıyor ne zaman geçer bilmem sola yaptırdım

Duzelmis benimki canim seninki de duzelir insallah :)
İnşallah kuzum.
Bugün çarşıda baya yoruldum çok fenaym haha :) Dur bak fikir olsun
AKRABAM GECEN HAFTA CUMA DOĞUM YAPICAKTI PERŞEMBE SABAHI KALKTIGINDA GAZ SANCISI GİBİ SANCISI OLMUS DOKTORUNU ARAMIŞ HEMEN GEL DOĞUMUN BAŞLAMIŞ OLABİLİR DEMİŞ ODA GİTMİŞ GİTTİĞİNDE BEBEĞİNİN SABAHA KARŞI KALBİNİN DURDUĞUNU ÖĞRENMİŞ HERŞEY NORMAL GİDERKEN DOKTOR DA ŞAŞIRMIŞ HERŞY NORMAL DOĞDUKTAN SONRA BELLİ OLUR DEMİŞ SEZERYANA ALDILAR SONRADAN BEBEK DIŞKISINI YİYİP BOĞULDUGUNU ÖGRENMİŞLER GÜNÜNÜ YANLIŞ HESAPLAMIŞ SANIRIM ÇOK ETKİLEDİ BENİ ODA BAKIYODUM BAKMIYORUM ARTIK BEBEĞİN HERŞEYİ HAZIRDI 1GÜN İLE BEBEĞİNİ KAYBETTİ BANA SONRADAN SÖYLEDİLER ETKİLENMYM DİE AMA MÜMKÜN DEĞİL BİRAZ HAREKETLERİNİ DUYMAYINCA TEDİRGİN OLUYORUM ZOR BİŞEY :KK61:
Okurken içim acıdı çok fena :( işte sırf bu yüzden bile sezeryan olabilirim :((

Arkadaşlar bende 19 haftalik hamileyim ama karnimda sertlesmeler oluyor bebek sanki bir yere toplaniyormus gibi bu haftalarda böyle olan var mi. Başta bebek hareketleridir diye düşünüyordum ama internetten bakinca erken doğum belirtisi olabilir deniyor

Arkadaşlar bende 19 haftalik hamileyim ama karnimda sertlesmeler oluyor bebek sanki bir yere toplaniyormus gibi bu haftalarda böyle olan var mi. Başta bebek hareketleridir diye düşünüyordum ama internetten bakinca erken doğum belirtisi olabilir deniyor
O farklı bi sertleşme senin dediğin şeyi çoğumuz yaşıyoruz cnm bende de oluyo hatta orası çok geriliyo ama sonra geçiyo bebeğin hareketlerindendir tabiki

O farklı bi sertleşme senin dediğin şeyi çoğumuz yaşıyoruz cnm bende de oluyo hatta orası çok geriliyo ama sonra geçiyo bebeğin hareketlerindendir tabiki
Bebeğin başı aşağıda deyince doktor korktum bende birde internetten onları okuyunca daha cok tedirgin olmuştum. Herkeste olan seylerse korkmama gerek yok o zaman :) tsk ederim bu arada

Bebeğin başı aşağıda deyince doktor korktum bende birde internetten onları okuyunca daha cok tedirgin olmuştum. Herkeste olan seylerse korkmama gerek yok o zaman :) tsk ederim bu arada
Ayy sen öyle diyince bende tedirgin oldm öyle sızma falan :( ben geçen akşam ayaktayken hapşurdum bi ıslaklık hissettm.sonra wc gittim çamaşırımda bi ıslaklık vardı ama hem su gibi hem beyazdı önemsemedim şmdi de durduk yerde gelmeye başladı korktum yaa bşey yoktur inşallah benimde kafası aşağıda :(

Inşallah bişey yoktur doktora sordun mu. Cok mu geldi insan en ufak bisey de bile tedirgin oluyor Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin

Inşallah bişey yoktur doktora sordun mu. Cok mu geldi insan en ufak bisey de bile tedirgin oluyor Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Yok cnm çok değil cevz büyüklüğünde ama bz kendimiz çok kuruntu yapıyoruz gerçekten. Bugün braz daha iyiyim :) ama hareketleri çok hafifleşti ama hareketini hissediyorum çok şükür

Kızlar nerelerdesinz yaa sesinz kesildi kimseden ses çıkmıyor ne durumda bebişler benim göbek deliği ve bel ağrım hat safhada uçuk çıktı dudağımda :(

hayat koşturması işten fırsat olmuyo yoğun geçiyo bu sıralar valla benimde göbek deliğim büyüdü:) onun dışında sıkıntım yok dün biraz konuştum oğluşumla klasik müzik dinlettim cok güzel tepki veriyo :) tepkiler değişti daha cok hissediyorum çok güzel yarın kontrolmz var bi görüyüm cok özledim bakalım ne durumda:):KK46::KK46::KK200:

kızlar merhaba :) iş güçten benim de pek yazacak vaktim kalmıyor. benim karnım baya baya büyüdü. akşamları da gerim gerim geriliyo. ufaklık da pek hareketli gün içinde bilgisayar başında falan otururken sürekli hissediyorum. sanırım biraz sıkışıyor, kızıyor bana :) benim de önümüzdeki pazartesi kontrolüm var, detaylıya da gireceğiz. sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum :) ZelGN ZelGN T timely

Ayy kızlar sizden böyle güzel haberler almak çok mutlu ediyor beni :) bizde de durum aynı :) ben kolunu bacağını dayamasını hissediyorm. Sanırım bide bna doğru döndü genelde iç tarafımda hissediyorum tekmeleri bazen idrar keseme doğru vuruyor çok fena :) kızlar bir bir hafta on gün kadar ilerde gidiyorz maşallah subhanallah o yüzden daha sert ve daha net hissediyorum kıpırdamalarını. Bazen uyuyor onuda hissediyorum :) göbek deliğime vuruyo bazen zaten acıyo sağolsun oda acıtıyor ama ben onun o kıpraşlarına kurban olurum.
Bugün oda takımını aldım çok şükür newjoy loura beşik ve şifonyer çok şükür oda aklımdan çıktı 15 güne kurulacak inşallah :)

Ayy kızlar sizden böyle güzel haberler almak çok mutlu ediyor beni :) bizde de durum aynı :) ben kolunu bacağını dayamasını hissediyorm. Sanırım bide bna doğru döndü genelde iç tarafımda hissediyorum tekmeleri bazen idrar keseme doğru vuruyor çok fena :) kızlar bir bir hafta on gün kadar ilerde gidiyorz maşallah subhanallah o yüzden daha sert ve daha net hissediyorum kıpırdamalarını. Bazen uyuyor onuda hissediyorum :) göbek deliğime vuruyo bazen zaten acıyo sağolsun oda acıtıyor ama ben onun o kıpraşlarına kurban olurum.
Bugün oda takımını aldım çok şükür newjoy loura beşik ve şifonyer çok şükür oda aklımdan çıktı 15 güne kurulacak inşallah :)
ohhh hayırlı uurlu olsun iyi yapmışsın :) ben daha hiç bişi almadım, alırım bi ara diyorum :) ben nereme vurduğunu anlayamıyorum hiç, vuruyo sadece kütür kütür :)

Kizlar ilk ay kan tahlili idrar tahlili yaptirmistim.ondan sonra istemedi tahlil..sizin rutin mi yapiliyor kan tahlilleri.pazartesi gunu.bir hemsire bana rengin sari dedi .biraz sure gecti yok simdi iyi gorunuyorsn dedi.o gunde doktorumda muayene oldum.bebisimde sorun yok..aklimdan cikti hemsirenin dedigi..dr a demeyi de unuttum..gebeligin basindan beri rengim kacik zaten de...ayna da kendime bakip sari miyim diyorum simdi iskillendim..dr kendi gerekli gorse kan tahlili yapar di mi...detayli ultrasonda haftaya olacak..kendi basima kan tahlili vereyim mi bilemedim..biri bana birsey soylemeye dursun hemen aklima takiliyor...yuzume bakip sariymis gibigeliyor..etraftakilere sorunca yok diyorlar...

doktordan geldik tosi uyuyodu çok şükür herşey normal 1hafta önden gidiyoruz bizde renkli ultrasonda resimlerini çekti bana benzettiler:) tekmeler daha hissedilir artık çok şükür rabbime ben daha bişey almadım bi gittigidiyorda sebamedin şampuanı indirimdeydi ikili onu adım bide fotoğraf albümü :) hepimizin iyi olmasına çok sevindim
bu sefer gittiğimde doktorum bidahaki gelişinde kan tahlillerini yaptırıp gel dedi devlet hastanesinde çalıştığımı bildiği için sen yine yaptır kansızlık falan varsa benimde 3. yaptırışım olucak korkma bişey olmaz

Back