- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #2.381
bu arada suan 430 gr :) ben bide şu zamana kadar 10 kilo almışım hiç anlamadım ne olcak belli de olmuyo kilo aldığım 5 ayda 10 kilo çok ya
ÇOK Bİ FARK YOK KİLO ALMAMAN DAHA İYİ BENCE BEN HİÇ ANLAMADAN ALMIŞIM :) BESLENİYODUR MERAK ETME SENİNDE HİÇ KİLO ALMAMANA RAGMEN COK İYİ BENCEAy masallah sana da bebisine de ikinizde kilo almissiniz ya biz senle ayni gundeyiz ama benim bebegim 360 gram besleyemiyor muyum acababende 3 kilo verdiğimle kaldim hic almadim daha
ÇOK Bİ FARK YOK KİLO ALMAMAN DAHA İYİ BENCE BEN HİÇ ANLAMADAN ALMIŞIM :) BESLENİYODUR MERAK ETME SENİNDE HİÇ KİLO ALMAMANA RAGMEN COK İYİ BENCE
Selam bende yeni okuyorum mesajları şimdi tam bende bunları yaşıyorum o yüzden yazmak istedim kasıklarımda falan acayip baskı var çok korkuyorum...Kızlar hayırlı akşamlar hepinizi öpüyorum.
İki gündür karnımda canımı yakan bi toplanma oluyor miniğim ne yapıyosa içerde. Birde bikaç gecedir kalça kemiğim ve afedersinz ama vajinanın ordaki Kemiklerim ağrıyor çok. Sonrada böyle sulu beyaz bi akıntı geliyor. Sizde de varmı böyle şeyler
Maşallah yaa bende oğlumu özledim şimdi daha bir hafta oldu görüşeli cinsiyeti kızmı canım maşallah...Hala erkege benziyomus gibi geliyo ama :)
Maşallah yaa bende oğlumu özledim şimdi daha bir hafta oldu görüşeli cinsiyeti kızmı canım maşallah...
Utanmasam bende hergün giderim :))Evet kiz dedi doktor.aynen cok.ozluyorum bende hemn:) yarin tekrar gidecm
Korkma canım ben sordum normalmiş bunların olması.. Benim geçti çok şükür.. Ama yanlarım gerilmeye devam ediyor hala..Selam bende yeni okuyorum mesajları şimdi tam bende bunları yaşıyorum o yüzden yazmak istedim kasıklarımda falan acayip baskı var çok korkuyorum...
Aman çok şükür benimde geçer inşallah sağlık sıhhatle doğururuz çok yoruyo çünkü bu sancılar devamlı bişeymi olcak sorusu aklımda kendimide iyi hissetmiyorum bu yüzdenKorkma canım ben sordum normalmiş bunların olması.. Benim geçti çok şükür.. Ama yanlarım gerilmeye devam ediyor hala..
Ayy yok canm hiç dert etme bende o ara dert ettim.gittim ebeyle görüştüm çok normal bu dhaa ne ki dedi :) akıntılar içinde yeşil kahverengi kırmızı kokulu akıntın gelmediği sürece problem yoktur, boşuna strrs yapma, akıntın fazlalaşıyosa ayaklarını üşütmüşsündür dikkat et dedi. Çok ta haklı ayaklarım azcık üşüsün akıntım hemen artıyorAman çok şükür benimde geçer inşallah sağlık sıhhatle doğururuz çok yoruyo çünkü bu sancılar devamlı bişeymi olcak sorusu aklımda kendimide iyi hissetmiyorum bu yüzden
Ay içim rahatladı sağolasın canım akıntım oluyo şeffaf bazen koku oluyo bende suyum falanmı aceba diyorumAyy yok canm hiç dert etme bende o ara dert ettim.gittim ebeyle görüştüm çok normal bu dhaa ne ki dedi :) akıntılar içinde yeşil kahverengi kırmızı kokulu akıntın gelmediği sürece problem yoktur, boşuna strrs yapma, akıntın fazlalaşıyosa ayaklarını üşütmüşsündür dikkat et dedi. Çok ta haklı ayaklarım azcık üşüsün akıntım hemen artıyor
Ayy geçen hafta o korkudan kriz geçircektim :) ama çok şükür değilmişAy içim rahatladı sağolasın canım akıntım oluyo şeffaf bazen koku oluyo bende suyum falanmı aceba diyorum
Senin gebeliğin risklimi neden bu kadar korkuyorsun?Ayy geçen hafta o korkudan kriz geçircektim :) ama çok şükür değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?