• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

mide ekşimeleri ve yanmalarının artacağı döneme girmişiz, 2 akşamdır benim de midem cayır cayır yanıyo valla :KK43:
Hadi ya tek ben değilmişim madem. Ben çok dayanamadığım zaman gaviscon içiyorm doktorum günde dört kez bile içebilirsin bebeğe geçen bi ilaç değil dedi

Evet evet ben de. Zaten mide yandıkça onu bastırmak için bişiler yememek gerekiyot, bastırmıyor iyice kavuruyor :)

Kizlar dünden beri karnimin sag tarafi agriyor ayaga kalkinca bicak saplaniyor gibi bi kac sanyelik yada uyurken yer degistirirken bide idrari yaparkende orasi agriyor acaba neden oliyor bu cok korkiyorum ama oglum dün cok harektliydi dedim yatayim sabaha gecer ama gecmedi sizdede oldumu?

Kizlar dünden beri karnimin sag tarafi agriyor ayaga kalkinca bicak saplaniyor gibi bi kac sanyelik yada uyurken yer degistirirken bide idrari yaparkende orasi agriyor acaba neden oliyor bu cok korkiyorum ama oglum dün cok harektliydi dedim yatayim sabaha gecer ama gecmedi sizdede oldumu?
Aynı durum bende iki gün önce oldu sol alt tarafımda elimle bastırınca bile çok acıyordu ayakta durunca çok batıyordu ben girdim güzelce bi duş aldım sonra uzandım bikaç saat kalkmadım sonra kendiliğinden geçti canım

Aynı durum bende iki gün önce oldu sol alt tarafımda elimle bastırınca bile çok acıyordu ayakta durunca çok batıyordu ben girdim güzelce bi duş aldım sonra uzandım bikaç saat kalkmadım sonra kendiliğinden geçti canım

Canim bende dün bi dus alip dinlendim üstünede yattim ama gecmedi idrar yaparkende agriyormuydu seninki

Canim bende dün bi dus alip dinlendim üstünede yattim ama gecmedi idrar yaparkende agriyormuydu seninki
Hatırlayamadım cnm ama ağrımıyodu sanırım ama böyle yürürken bacağım geriye gidince falan acıyodu içten geriliyodu yani bence karnımız büyüdüğünden oluyo

Hatırlayamadım cnm ama ağrımıyodu sanırım ama böyle yürürken bacağım geriye gidince falan acıyodu içten geriliyodu yani bence karnımız büyüdüğünden oluyo

Insallah öyledir ya birden bire oldu dün aksam ama oglumun keyfi yerinde gibiydi baya hareketli kücük beyimiz ondan dün korkmadim gecer diye sabaha ama hala aciyor doktorumu arayip sorsammi acaba icim rahat eder bari normalse

Insallah öyledir ya birden bire oldu dün aksam ama oglumun keyfi yerinde gibiydi baya hareketli kücük beyimiz ondan dün korkmadim gecer diye sabaha ama hala aciyor doktorumu arayip sorsammi acaba icim rahat eder bari normalse
Sen bilirsin canım sor için rahat edecekse bana da haber ver bakalım neden oluyormş

Ayyy Zumrutas Zumrutas ben şoktayım şuan. Göğsümün altına bi baktım şok şok şok. Acayip çatlamış yarık yarık kıpkırmızııı inanamadım ne zaman olduuu hala şokun etkisindeyim. Boşuna acımamış kaç gündür göğüsleriiiimmm :(

Ayyy Zumrutas Zumrutas ben şoktayım şuan. Göğsümün altına bi baktım şok şok şok. Acayip çatlamış yarık yarık kıpkırmızııı inanamadım ne zaman olduuu hala şokun etkisindeyim. Boşuna acımamış kaç gündür göğüsleriiiimmm :KK43:

Ay yag kulanmiyormusun canim? Ama onunlada alakasi pek yokmus aslinda annende nekadar varsa olmusa sendede öyle oliyormus büyük ihtimal kacarimiz yok gibi. bende bi kac gün acayip kasinti vardi derim soyuliyordu korkudan günde 10 defa yagliyordum kurtardim valla bisey yok simdilik.

Ay yag kulanmiyormusun canim? Ama onunlada alakasi pek yokmus aslinda annende nekadar varsa olmusa sendede öyle oliyormus büyük ihtimal kacarimiz yok gibi. bende bi kac gün acayip kasinti vardi derim soyuliyordu korkudan günde 10 defa yagliyordum kurtardim valla bisey yok simdilik.
Sen o kaşıntıyı gel bana sor canm bendede vardı hatta kollarımda bacaklarımda meğersem cildim çok kuruymş o yüzden oluyomş krem kullanıyorm cnm arkonun zeytinyağlı olanını yinede çatlamış halbuki ilk bebek yağı kullandım doktor o sana az gelir krem kullan dedi bende kullanıyodm ama hafta da bir iki kez sürüyodum göğüslerime bile ama çok fena çatlamış yaa üstünde yok Allahtan altında var sadece bide yanımda iki tane ahh ahh kesin çatlıcam ben annemdede var çnkü :(

ZelGN ZelGN canim aradim doktoru gel göreyim dedi bakmadan bisey diyemem 2 saat sonra gitcez bakalim
Hadi yaa.. Önemli demekki kesin tahlil yapacak idrarda enfeksiyon mu var diye. Kuzum gittiğinde göbek deliğinde neden ağrı olur diye sorar mısın ben çok ayakta durduğumda göbek deliğim çok acıyoda. Bende gitçem ama daha var :) gittiğimde sorcam bende inşallah

Hadi yaa.. Önemli demekki kesin tahlil yapacak idrarda enfeksiyon mu var diye. Kuzum gittiğinde göbek deliğinde neden ağrı olur diye sorar mısın ben çok ayakta durduğumda göbek deliğim çok acıyoda. Bende gitçem ama daha var :) gittiğimde sorcam bende inşallah

Telefonu sekreter acti doktorum kendisi ameliyatdaymis simdi ama dedi telefonda tehsis koyamayiz bide benim 2 kayibim var ondandir bence.. sorarim canim ins unutmam herseferinde diyom bunu sorcam sunu sorcam oraya gidiyom minigimi göriyorum biseycik sormadan cikiyorum :D

Telefonu sekreter acti doktorum kendisi ameliyatdaymis simdi ama dedi telefonda tehsis koyamayiz bide benim 2 kayibim var ondandir bence.. sorarim canim ins unutmam herseferinde diyom bunu sorcam sunu sorcam oraya gidiyom minigimi göriyorum biseycik sormadan cikiyorum :KK70:
Aynı ben yaaa aynı ben :) sarhoş gibi oluyorm o görüntüyü aklıma kazımak istediğimden aklımda hiç bişey kalmıyo :) aklına gelirse sorarsın yavrm :)

Sen o kaşıntıyı gel bana sor canm bendede vardı hatta kollarımda bacaklarımda meğersem cildim çok kuruymş o yüzden oluyomş krem kullanıyorm cnm arkonun zeytinyağlı olanını yinede çatlamış halbuki ilk bebek yağı kullandım doktor o sana az gelir krem kullan dedi bende kullanıyodm ama hafta da bir iki kez sürüyodum göğüslerime bile ama çok fena çatlamış yaa üstünde yok Allahtan altında var sadece bide yanımda iki tane ahh ahh kesin çatlıcam ben annemdede var çnkü :KK43:

Yagla bence canim sonucta krem daha kuru gibi bence bende her banyodan sonra giyinmeden kalca bacak karin gögüs popo ve üst kollarimi yagliyorum okadar simdilik catlama yok doktorumun tavsiyesi saydigim heryerde catlama oliyormus yagda normal bebeklerin kulandigi yag al

Back