• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

BENİM KALÇALARIMDA EN BASINDAN BERİ Bİ AĞRI VAR ARA ARA KASILIYO VAJİNA KISMINDA 2 GÜNDÜR TEK TARAFLI YÜRÜYÜNCE ARADA Bİ UFAK AĞRI OLUYO BİŞEY YOKTUR DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞ. BU SIRA OKADAR COK SEY YASADIM Kİ ASLINDA COK KORKUYORUM

BENİM KALÇALARIMDA EN BASINDAN BERİ Bİ AĞRI VAR ARA ARA KASILIYO VAJİNA KISMINDA 2 GÜNDÜR TEK TARAFLI YÜRÜYÜNCE ARADA Bİ UFAK AĞRI OLUYO BİŞEY YOKTUR DİE DÜŞÜNÜYORUM İNŞ. BU SIRA OKADAR COK SEY YASADIM Kİ ASLINDA COK KORKUYORUM
noldu canım ne yaşadın istersen anlat Rabbim bebeğini korusun

Kızlar selamın aleyküm hepinize :)
Rabbime şükürler olsun hamd olsun bugünümüze.
Sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim. meleğimin kalp atışını dinledim, tetanos aşımı oldum çok şükür.
Biraz önce de detaylı usg den çıktım. Çok şükür hamd olsun rabbime meleğimde hiç bi problem çıkmadı herşeyimiz normal. Hatta kilo olarak 5 boy olarak 10 gün önden gidiyomuş benim biricik kızım. Boyumuz da 25 cm miş :)
Çok nazlı ama yüzünü göstermedi secde pozisyonunda duruyordu namaz kılıyo benim kızım :)) bir daha gideceğiz randevu verdi.
Bugün farklı doktor baktı söylemedim cinsiyeti siz söyleyin dedm oda kız bebişin dedi :)) şükürler olsun rabbime.
O kadar içim rahatladı ki.
Yanlız plazanta biraz aşağıda gibi bidahaki geldiğinde yine bakalım ona dedi. O kafama takıldı azcık ama korkma o yine düzelebilir ilerde dedi kesin bişey yok doğm içn dedi. Bide doğum pozisyonundaydı kafa aşağıda sanırım kemiğe o yzden baskı yapıyo olabilir.

Sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar verdim. meleğimin kalp atışını dinledim, tetanos aşımı oldum çok şükür.
Biraz önce de detaylı usg den çıktım. Çok şükür hamd olsun rabbime meleğimde hiç bi problem çıkmadı herşeyimiz normal. Hatta kilo olarak 5 boy olarak 10 gün önden gidiyomuş benim biricik kızım. Boyumuz da 25 cm miş :)
Çok nazlı ama yüzünü göstermedi secde pozisyonunda duruyordu namaz kılıyo benim kızım :)) bir daha gideceğiz randevu verdi.
Bugün farklı doktor baktı söylemedim cinsiyeti siz söyleyin dedm oda kız bebişin dedi :)) şükürler olsun rabbime.
Yanlız plazanta biraz aşağıda gibi bidahaki geldiğinde yine bakalım ona dedi. O kafama takıldı azcık ama korkma o yine düzelebilir ilerde dedi kesin bişey yok doğm içn dedi. Bide doğum pozisyonundaydı kafa aşağıda sanırım kemiğe o yzden baskı yapıyo olabilir.

Cok sukur canim gozun aydin bana da doktor plesenta asagida dedi simdi bende gidiyorum doktora bakalim duzelmis mi senin adina cok sevindim

kızlar selam :) ben hamile yogasına başladım dün. mental açıdan sağladığı rahatlama ile birlikte doğru nefes teknikleri ve vücudu esnetme ile doğuma da oldukça katkısı oluyormuş :) ancak dün akşam yoga'da bile bebeğin hareketlerini hissediyordum ancak eve geldiğimden bu saate kadar pek bişi hissetmedim. bu aralar otururken sürekli hissettiğim için biraz huzursuzlandım açıkçası. doktorum 24. haftaya kadar düzenli olarak hissedemeyebilirsin sakın telaşlanma dedi ama kazın ayağı öyle değil işte :) siz ne sıklıkta hissediyorsunuz hareketlerini?

Masallah canim :)

kızlar selam :) ben hamile yogasına başladım dün. mental açıdan sağladığı rahatlama ile birlikte doğru nefes teknikleri ve vücudu esnetme ile doğuma da oldukça katkısı oluyormuş :) ancak dün akşam yoga'da bile bebeğin hareketlerini hissediyordum ancak eve geldiğimden bu saate kadar pek bişi hissetmedim. bu aralar otururken sürekli hissettiğim için biraz huzursuzlandım açıkçası. doktorum 24. haftaya kadar düzenli olarak hissedemeyebilirsin sakın telaşlanma dedi ama kazın ayağı öyle değil işte :) siz ne sıklıkta hissediyorsunuz hareketlerini?

Ben daha 4 gündür tepiklerini hissediyorum canim oturunca dinlenince falan ama örnek dün cok yoruldum bi iki atti pes etti oda yorlmus herhalde :) simdi canavar gibi yine masallah. yormusundur kendini dün ondandir

Ben de çok az hissediyorum bugün doktora da sordum bebis iyi. daha tam hissetmeyebilirsin 25. haftada düzenli hissedersin dedi

Ben daha 4 gündür tepiklerini hissediyorum canim oturunca dinlenince falan ama örnek dün cok yoruldum bi iki atti pes etti oda yorlmus herhalde :) simdi canavar gibi yine masallah. yormusundur kendini dün ondandir

muhtemelen :) günlerdir bıdır bıdır hareket eden bebek gitti, uyuşuk, hareketsiz bebek geldi resmen :)

muhtemelen :) günlerdir bıdır bıdır hareket eden bebek gitti, uyuşuk, hareketsiz bebek geldi resmen :)
Canm hiç korkma aynısını bende yaşıyorum. Çok yorulunca öyle oluyor benim pek kıpraşmıyor bende bazen korkuyorm sonra güm diye bi tekme yiyince anlıyorm yani orda baya kuvvetli maşallah :)

Kızlar alışverişe ne zaman baslicaksiniz ben 25. haftadan sonra başlayayım diyorum daha cinsiyetini bilmiyorum

Kızlar alışverişe ne zaman baslicaksiniz ben 25. haftadan sonra başlayayım diyorum daha cinsiyetini bilmiyorum

Ben basladim bile istemeyerek olsada hazirdan alinmadigi icin bebek odasi 2 ay falan süriyor ondan simdiden siparisi verdim promotion oldugu icinde bebek arabasinida almis olduk :D ama giysi falan artik haftaya doktor tam net cinsiyeti söyliyince alirim yavas yavas cünkü baya cok sey alincak agirlasmadan alalim bence

AKRABAM GECEN HAFTA CUMA DOĞUM YAPICAKTI PERŞEMBE SABAHI KALKTIGINDA GAZ SANCISI GİBİ SANCISI OLMUS DOKTORUNU ARAMIŞ HEMEN GEL DOĞUMUN BAŞLAMIŞ OLABİLİR DEMİŞ ODA GİTMİŞ GİTTİĞİNDE BEBEĞİNİN SABAHA KARŞI KALBİNİN DURDUĞUNU ÖĞRENMİŞ HERŞEY NORMAL GİDERKEN DOKTOR DA ŞAŞIRMIŞ HERŞY NORMAL DOĞDUKTAN SONRA BELLİ OLUR DEMİŞ SEZERYANA ALDILAR SONRADAN BEBEK DIŞKISINI YİYİP BOĞULDUGUNU ÖGRENMİŞLER GÜNÜNÜ YANLIŞ HESAPLAMIŞ SANIRIM ÇOK ETKİLEDİ BENİ ODA BAKIYODUM BAKMIYORUM ARTIK BEBEĞİN HERŞEYİ HAZIRDI 1GÜN İLE BEBEĞİNİ KAYBETTİ BANA SONRADAN SÖYLEDİLER ETKİLENMYM DİE AMA MÜMKÜN DEĞİL BİRAZ HAREKETLERİNİ DUYMAYINCA TEDİRGİN OLUYORUM ZOR BİŞEY :KK61:

BENDE HAFTAYA ÇARŞAMBA GİDİCEM DOKTORA İNŞ. HERŞEY YOLUNDA GİDİYODUR BAZEN SANKİ KARNIM KÜÇÜLMÜŞ GİBİ HİSSEDİYORUM BELKİ PSİKOLOJİK BİLMİYORUMALLAHTAN BU SIRA İYİ HİSSEDİYORUM TEKMELERİ YOKSA COK KORKARIM

Back