- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
AFEDERSİN AMA VAJİNUSMUS NEDİR ??
HMM NASIL DÜZELDİ SANIRIM PSİKOLOJİK BİŞEY BUEsimle 9 ay iliskiye giremedik canim kendimi sıkmaktan kasmaktan buna vajinusmus hastaligi deniyor alttan muayene de zor oluyorum cok kasiyorum kendimi
HMM NASIL DÜZELDİ SANIRIM PSİKOLOJİK BİŞEY BU
HOŞGELDİNbennnnnnn çok şükür uzun uğraş sonucu yüce rabbim isteyen herkese nasiip etsin
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ BEBEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSINAynen tamamen psikolojik insanin beyninde bitiyor hersey iste 9 ay onu cektim 2 bucuk yilda cocugum olmadi
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞ BEBEĞİNİ SAĞ SALİM KUCAĞINA ALIRSIN
Canmmm hoşgeldin aramızabennnnnnn çok şükür uzun uğraş sonucu yüce rabbim isteyen herkese nasiip etsin
bennnnnnn çok şükür uzun uğraş sonucu yüce rabbim isteyen herkese nasiip etsin
AYNEN YA BENDE ÇALIŞIYORUM AMA YİNEDE İYİ EVDE OTURMAK CİDDEN SIKINTI 1 SENE ÇEKTİMAyy burda birbirimizi bulmamiz super oldu yaa dikkat etmen lazim dediler butun gun yatiyorum patliyorum sıkıntidan sizinle konusmak iyi geliyor
Ayy burda birbirimizi bulmamiz super oldu yaa dikkat etmen lazim dediler butun gun yatiyorum patliyorum sıkıntidan sizinle konusmak iyi geliyor
hesaba göre senle aynı gün doğurucaz biz :)hoş bulduk inş hayırlısıyla kucağımıza alırız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?