• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

1500 ustunde alttan bakinca goruluyormus normal ultrasyon icin 5000 ve uzerine cikmasi lazimmis

evet evet, oysa 3-4 gün beklesek üstten rahat rahat görünecek değil mi :) ben reglime 10 gün vardı hamileyim diye tutturdum, anladım zaten. 1 hafta kala test yapmaya başladım. 5 gün kala gösterdi kendini sıpa. 3-4 gün karından ultrason için de bekleyemem :P

evet evet, oysa 3-4 gün beklesek üstten rahat rahat görünecek değil mi :) ben reglime 10 gün vardı hamileyim diye tutturdum, anladım zaten. 1 hafta kala test yapmaya başladım. 5 gün kala gösterdi kendini sıpa. 3-4 gün karından ultrason için de bekleyemem :p
HİÇ DOKTORA GİTTİN Mİ BAKTIN MI

Alttan baktirma taraftarı değilim doktorum özellikle çok karşı hamilelere ilk 3 ay ilişki bile yasakliyor alttan o yüzden bakmıyor. 3 gün bende 1 hafta beklicem gidecem görünür inşallah ultrasondan

Esma umut bu görüntüyü falan nasıl yapıyorsun hamilelik paylasimini

evet evet, oysa 3-4 gün beklesek üstten rahat rahat görünecek değil mi :) ben reglime 10 gün vardı hamileyim diye tutturdum, anladım zaten. 1 hafta kala test yapmaya başladım. 5 gün kala gösterdi kendini sıpa. 3-4 gün karından ultrason için de bekleyemem :p

Ayy ne guzel icine dogmus bende bu ay hic beklemiyordum 2 bucuk yildir istiyoruz hic beklemedigim bi anda geldi bu arada bende alttan bakma tarftari degilim zaten alttan muayenemi zor oluyorum 9 ay vajinusmus yasadim

Back