- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
ay özür dilerim ben sandım ki sen hiç kan vermedin daha kafadan hesapladın :) kafam yandı ahahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay özür dilerim ben sandım ki sen hiç kan vermedin daha kafadan hesapladın :) kafam yandı ahahahaha
AYY CANIMCIM AĞZINDAN BAL DAMLIO HEEohooooo şahane yaaaa bi bakasın hem umut hem esma geliverir :) inşallah :)
bir de 5-6 haftalık gebeliklerde 1500 ve üzeri hcg ile kese görülebildiği söyleniyor.
1500 ustunde alttan bakinca goruluyormus normal ultrasyon icin 5000 ve uzerine cikmasi lazimmis
BENCE BİRAZ BEKLE DERİM 5-6 HAFTALIK OLSUN GİT1500 ustunde alttan bakinca goruluyormus normal ultrasyon icin 5000 ve uzerine cikmasi lazimmis
Inslllah :)ohooooo şahane yaaaa bi bakasın hem umut hem esma geliverir :) inşallah :)
HİÇ DOKTORA GİTTİN Mİ BAKTIN MIevet evet, oysa 3-4 gün beklesek üstten rahat rahat görünecek değil mi :) ben reglime 10 gün vardı hamileyim diye tutturdum, anladım zaten. 1 hafta kala test yapmaya başladım. 5 gün kala gösterdi kendini sıpa. 3-4 gün karından ultrason için de bekleyemem
yarın ilk randevum bakalım. pazartesi konuştuk, cuma gel dedi doktorum :)HİÇ DOKTORA GİTTİN Mİ BAKTIN MI
SON ADET TARİHİN NEYDİyarın ilk randevum bakalım. pazartesi konuştuk, cuma gel dedi doktorum :)
Inslllah :)
SON ADET TARİHİN NEYDİ
Alttan baktirma taraftarı değilim doktorum özellikle çok karşı hamilelere ilk 3 ay ilişki bile yasakliyor alttan o yüzden bakmıyor. 3 gün bende 1 hafta beklicem gidecem görünür inşallah ultrasondan
ÇOK BİŞEY YOKMUŞ ARAMZDA HAMİLELİK TAKVİMİ YAPIN KIZLAR YA NE GÜZEL OLUYOR2 temmuz
KATILIYORUM RAHAT OLALIM Kİ RAHAT BÜYÜSÜN BEBİŞLERdoğru diyosun aslında çok da kurcalamamak lazım
evet evet, oysa 3-4 gün beklesek üstten rahat rahat görünecek değil mi :) ben reglime 10 gün vardı hamileyim diye tutturdum, anladım zaten. 1 hafta kala test yapmaya başladım. 5 gün kala gösterdi kendini sıpa. 3-4 gün karından ultrason için de bekleyemem
AFEDERSİN AMA VAJİNUSMUS NEDİR ??Ayy ne guzel icine dogmus bende bu ay hic beklemiyordum 2 bucuk yildir istiyoruz hic beklemedigim bi anda geldi bu arada bende alttan bakma tarftari degilim zaten alttan muayenemi zor oluyorum 9 ay vajinusmus yasadim