- 1 Mayıs 2016
- 98
- 67
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Ben de varim insallah bir sıkıntı olmazsa..Kızlar kimler var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de varim insallah bir sıkıntı olmazsa..Kızlar kimler var
ayyy bu ekip böyle komple zamanı gelince bebeklerin başka şeylerini de konuşur umarım :)
Ben de varim insallah bir sıkıntı olmazsa..
merhabalar bende varım inş. aksilik olmazsa tabi ki , sat 4 temmuzBurda buluşalım konuşalım dertleselim
Ay ne güzel ne güzel sürekli artıyor sayımız :)merhabalar bende varım inş. aksilik olmazsa tabi ki , sat 4 temmuz
Hosgeldin canim
inşallahhh :)
Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.Senin degerlerin kac ne zamn ogrendin
Hosgeldin canim
inşallahhh :)
Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.Senin degerlerin kac ne zamn ogrendin
Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.
merhabalar bende varım inş. aksilik olmazsa tabi ki , sat 4 temmuz
Oh oh maşallah çok güzel değerin :)Hosbuldum kizlar:) sali gunu ogrendim 2 gun gecmisti 1972 cikti yarin tekrar bakcaklar.
Insallah canim:)Yarin bi kacimiz test yapiyoruz yani insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz
bilmiyorum ki canım bir araştır istersen doktoruna falan sor inşallah olmazArkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi
Arkadaşlar benim eşimin kan grubu b rh negatif ben 0 rh pozitif kan uyuşmazlığı olabilir mi