- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Bende görmedim zaten şuan cok yeni hcg 46 çıktı yarn kan icin tekrar gidecgm insallah en kisa zamanda görürüz hepimiz
inşallah inşallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende görmedim zaten şuan cok yeni hcg 46 çıktı yarn kan icin tekrar gidecgm insallah en kisa zamanda görürüz hepimiz
İLK ÖĞRENDĞİMDE 72 Dİ DEĞERİM ÇARŞAMBA GÜNÜYDÜ CUMA GÜNÜ YİNE VERDİM KAN 145 OLDU BENDE ÇOĞUL DİYE ŞÜPHE ETTİM 2 GÜNDE Bİ DEĞİLDE 1 GÜN DURUP 1 GÜN ARTIO 2 KATINA DEĞERLERİM VE İLK ÖĞRENDGMDE 5 GÜN VARDI ADET OLMAMA
yok yok anladım ben :)ÇOK KARIŞIK MI ANLATTIM ACABA :)
yok yok doktor hesaplar onu merak etme :)Arkadaslr simdi 2 gunde artiyosa ben yarn tekrar gitcem doktor demesin hic artmamis falan arayada haftasinu giriyo pazartesiye kaliyo napim sizce
ben beklenen regl günü 347,5'ğu gördüm geçtiğimiz pazartesi, 2 gün sonra yani dün de 1032 oldu birden. hayırlısı bakalım :)
Ben daha doktora gitmedim yarin test yaptirdigimda 900 e yakin bi deger cikmasi gerekiyo insalah cikmistir cikmissa pazartesi gidecem keseye bakmak icin
AMİN CNM ÇOK İYİ GELİŞSN BEBİŞLERİMZ İNŞ NE KADR GÜZEL YA AYNI DUYGULARI YAŞAMAKben beklenen regl günü 347,5'ğu gördüm geçtiğimiz pazartesi, 2 gün sonra yani dün de 1032 oldu birden. hayırlısı bakalım :)
Canim seninki baya artmis ikiz olabilir
AMİN CNM ÇOK İYİ GELİŞSN BEBİŞLERİMZ İNŞ NE KADR GÜZEL YA AYNI DUYGULARI YAŞAMAK
İKİZ ŞANSIM VARMI SENCE YAcanım, değerler herkese göre değişir. küçük küçük de artabilir, büyük büyük de. 900e yakın bir değer çıkması gerektiğini nasıl düşündün?
canım, değerler herkese göre değişir. küçük küçük de artabilir, büyük büyük de. 900e yakın bir değer çıkması gerektiğini nasıl düşündün?
ay özür dilerim ben sandım ki sen hiç kan vermedin daha kafadan hesapladın :) kafam yandı ahahahahaCanim benimki hep 2 kata yakin artti onun icin oyle dusundum 44-107-218. Bunlar 2 gun arayla yarin 4 gun olacak 218 in 4 katini hesapladim
valla ailede de ikizler var diyosun sende olmıcak da bende mi olacak şekerim? :)İKİZ ŞANSIM VARMI SENCE YA
Canim benimki hep 2 kata yakin artti onun icin oyle dusundum 44-107-218. Bunlar 2 gun arayla yarin 4 gun olacak 218 in 4 katini hesapladim
EŞİM İKİZ :)valla ailede de ikizler var diyosun sende olmıcak da bende mi olacak şekerim? :)
ohooooo şahane yaaaa bi bakasın hem umut hem esma geliverir :) inşallah :)EŞİM İKİZ :)