• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Bu arada birsey soracam.yediginize ictiginize dikkat ediyor musunuz hamile oldugunuzu ogrendikten sonra neler yenmeli neler yenmemeli
ben daha hiç dikkat etmiyorum :KK43: sabahları nesfit yiyorum ceviz kırıp içine, öğlen ofiste canım ne isteerse onu sipariş ediyorum, akşam da pek dikkat etmiyorum. ama her gün muhakkak süt içiyorum :)

hamişşşş anneler kocaman merhabaaa :) bnde dün öğrendim hamile olduğumu.tahmını 4-5 haftalık beta hcg 94,57 çıktı.düşük mü acaba.bide ne zaman ultrasona gıtmem gerekır ????
merhabaaaa hoşgeldinn, değer bünyeden bünyeye değişebiliyo tatlım, önemli olan 2 günde bir en az &70 artması (tercihen 2 katı) ultrasonda ancak 3000 civarlarında 5-6 haftalıkken kese görünüyomuş, vajinal olarak da 1500 civarlarında :) hayırlı uurlu olsun. son rgl tarihin neydi?

merhabaaaa hoşgeldinn, değer bünyeden bünyeye değişebiliyo tatlım, önemli olan 2 günde bir en az &70 artması (tercihen 2 katı) ultrasonda ancak 3000 civarlarında 5-6 haftalıkken kese görünüyomuş, vajinal olarak da 1500 civarlarında :) hayırlı uurlu olsun. son rgl tarihin neydi?
aklım çok karısık.anlayamıorum bu olaylardan.en son 02.07.2016 da oldum 06.07.2016 da bitti regl canm

hamişşşş anneler kocaman merhabaaa :) bnde dün öğrendim hamile olduğumu.tahmını 4-5 haftalık beta hcg 94,57 çıktı.düşük mü acaba.bide ne zaman ultrasona gıtmem gerekır ????

Hosgeldin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yarin tekrarla testini yukselecek insallah stres yapma :KK66:

benle aynı :) 1 ağustosta yine bekliyodun ama şu an 3 gün gecikmedesin değil mi? :) kaçında ölçtürmüştün betahcgyi?
yani bnm regl bazen 28 gunde bazen 32 gunde oluo o yuzden bn 5 agustosda adet olurum dıe düşündüm.dun evde test vardı yapayım dedım.çift czgı çktı.sonra hastaneye gtım kan verdım pozıtıf dedı labaratuarda kı bayan.

yani bnm regl bazen 28 gunde bazen 32 gunde oluo o yuzden bn 5 agustosda adet olurum dıe düşündüm.dun evde test vardı yapayım dedım.çift czgı çktı.sonra hastaneye gtım kan verdım pozıtıf dedı labaratuarda kı bayan.
kanı dün verdiğine göre yarın (yine kan verdiğin aynı saatlerde) kan verirsen iyi olur :)

Back