- 29 Temmuz 2016
- 263
- 212
- 18
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Canm bende bilmiyorm ama ben asla yumurta yiyemem ve süt içemem nasl olcak bilmiyorm
ben daha hiç dikkat etmiyorumBu arada birsey soracam.yediginize ictiginize dikkat ediyor musunuz hamile oldugunuzu ogrendikten sonra neler yenmeli neler yenmemeli
yok, içmiyodum da zaten :)Sigara iciyormusunuz
ama evladımı geçen haftaya kadar rakı denizlerinde yüzdürdüm :)Sigara iciyormusunuz
ama evladımı geçen haftaya kadar rakı denizlerinde yüzdürdüm :)
anne hamile olduğunu öğrenene kadar doğa korurmuş bebeği, öğrendikten sonra da anne korurmuş. işalla ööledir
merhabaaaa hoşgeldinn, değer bünyeden bünyeye değişebiliyo tatlım, önemli olan 2 günde bir en az &70 artması (tercihen 2 katı) ultrasonda ancak 3000 civarlarında 5-6 haftalıkken kese görünüyomuş, vajinal olarak da 1500 civarlarında :) hayırlı uurlu olsun. son rgl tarihin neydi?hamişşşş anneler kocaman merhabaaa :) bnde dün öğrendim hamile olduğumu.tahmını 4-5 haftalık beta hcg 94,57 çıktı.düşük mü acaba.bide ne zaman ultrasona gıtmem gerekır ????
aklım çok karısık.anlayamıorum bu olaylardan.en son 02.07.2016 da oldum 06.07.2016 da bitti regl canmmerhabaaaa hoşgeldinn, değer bünyeden bünyeye değişebiliyo tatlım, önemli olan 2 günde bir en az &70 artması (tercihen 2 katı) ultrasonda ancak 3000 civarlarında 5-6 haftalıkken kese görünüyomuş, vajinal olarak da 1500 civarlarında :) hayırlı uurlu olsun. son rgl tarihin neydi?
hamişşşş anneler kocaman merhabaaa :) bnde dün öğrendim hamile olduğumu.tahmını 4-5 haftalık beta hcg 94,57 çıktı.düşük mü acaba.bide ne zaman ultrasona gıtmem gerekır ????
benle aynı :) 1 ağustosta yine bekliyodun ama şu an 3 gün gecikmedesin değil mi? :) kaçında ölçtürmüştün betahcgyi?aklım çok karısık.anlayamıorum bu olaylardan.en son 02.07.2016 da oldum 06.07.2016 da bitti regl canm
amin canm bnm inşallah.tekrar kan testı mı yaptırayım ?Hosgeldin canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yarin tekrarla testini yukselecek insallah stres yapma
yani bnm regl bazen 28 gunde bazen 32 gunde oluo o yuzden bn 5 agustosda adet olurum dıe düşündüm.dun evde test vardı yapayım dedım.çift czgı çktı.sonra hastaneye gtım kan verdım pozıtıf dedı labaratuarda kı bayan.benle aynı :) 1 ağustosta yine bekliyodun ama şu an 3 gün gecikmedesin değil mi? :) kaçında ölçtürmüştün betahcgyi?
amin canm bnm inşallah.tekrar kan testı mı yaptırayım ?
kanı dün verdiğine göre yarın (yine kan verdiğin aynı saatlerde) kan verirsen iyi olur :)yani bnm regl bazen 28 gunde bazen 32 gunde oluo o yuzden bn 5 agustosda adet olurum dıe düşündüm.dun evde test vardı yapayım dedım.çift czgı çktı.sonra hastaneye gtım kan verdım pozıtıf dedı labaratuarda kı bayan.
tamam canm saolEvet canim iki gunde bir tekrarla kontrol et yukselmesini
tamam canm saolasınkanı dün verdiğine göre yarın (yine kan verdiğin aynı saatlerde) kan verirsen iyi olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?