- 19 Mayıs 2013
- 908
- 480
- 303
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
- #2.121
Burda 13+1 dim canim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız senin göbiş 5 aylık gbi olmş benmde böyle ama yanlara doğru da geniş biraz senin baya sivri maşallah :)Burda 13+1 dim canim :)Eki Görüntüle 1900763
Kı
Kız senin göbiş 5 aylık gbi olmş benmde böyle ama yanlara doğru da geniş biraz senin baya sivri maşallah :)
Ayy yerim yaa ne tatlı :) maşallah kuzum maşallah çok şirin göbiş :)
Ayy yerim yaa ne tatlı :) maşallah kuzum maşallah çok şirin göbiş :)
Kuzucuklar büyüyüor artik canim :)
Ya ben cok merak ediyorum cinsiyettini taaa bu ayin 31. Inde doktora gitcem oda söylicekmi beli degil gecen sefer sordugumda 5 aylikken söylerim demisti gicik herif :) seninde göbegin cikdimi bukadar yada benimki mi büyük?
SENİN Kİ ERKEK BENCE:)Tsk ederim canim yukledim bende :) ayni sekilde bende tahmininizi soruyum o zaman :)
HİÇ SÖYLEMESEYDİ BENİM 11 HAFTALIKKEN BELLİ OLDU BU DOKTORLAR NİE BÖYLEKuzucuklar büyüyüor artik canim :)
Ya ben cok merak ediyorum cinsiyettini taaa bu ayin 31. Inde doktora gitcem oda söylicekmi beli degil gecen sefer sordugumda 5 aylikken söylerim demisti gicik herif :) seninde göbegin cikdimi bukadar yada benimki mi büyük?
VALLA BENİMDE KARNIM ÇOK BELLİBurda 13+1 dim canim :)Eki Görüntüle 1900763
SENİNDE ERKEK KARNINA BENZİYO SİVRİ SAĞIKLI OLSUNLARDA:)
BANA MI ÖYLE GELİYO BİLMİYORUM AMA ERKEK KARNI GİBİ YADA İLK BAKTIGIMDA HİSSETTİGİMGunaydin Kizlar bende bu 14 haftalikken
BANA MI ÖYLE GELİYO BİLMİYORUM AMA ERKEK KARNI GİBİ YADA İLK BAKTIGIMDA HİSSETTİGİM
Ay kız senin yatay ama pipi gibi görünüyo bildiğin :) sanki seninkide erkek gibi bilemedim çok benziyo pipiye :)ZelGN canim bak burda 13+1 belki bundan bi tahmin yapabilirsin
Ay kız senin yatay ama pipi gibi görünüyo bildiğin :) sanki seninkide erkek gibi bilemedim çok benziyo pipiye :)
HİÇ SÖYLEMESEYDİ BENİM 11 HAFTALIKKEN BELLİ OLDU BU DOKTORLAR NİE BÖYLE
Göstermediği için demiştir canım benim. Ben pipiye çok benzettim vallahi. En net ayrıntılı usg de belli olur kuzum bende sabırla ayrıntılıyı bekliyorum vallahi :) çok merak ediyorum kuzumu şmdiden özledimYa benimde kafam karıştı:) doktor bunu gorunce erkege benziyor dedi dun attigim boyutlu ultrasona bakinca kiz dedi gostermemis diye mi kiz dedi acaba ama yine emin konusmadi