• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Burda 13+1 dim canim :)
20161021_000712.jpg

Kız senin göbiş 5 aylık gbi olmş benmde böyle ama yanlara doğru da geniş biraz senin baya sivri maşallah :)

Resimi kirpa kirpa bi hal aldi zaten burda biraz öne dogru dönükken cekdim dur tam yandanda atayim bitane :) evet birden pat diye cikti üstelik 1kilo daha atmisim bu göbis nerden geliyorsa artik :D

Ayy yerim yaa ne tatlı :) maşallah kuzum maşallah çok şirin göbiş :)

Kuzucuklar büyüyüor artik canim :)

Ya ben cok merak ediyorum cinsiyettini taaa bu ayin 31. Inde doktora gitcem oda söylicekmi beli degil gecen sefer sordugumda 5 aylikken söylerim demisti gicik herif :) seninde göbegin cikdimi bukadar yada benimki mi büyük?

Ya ben cok merak ediyorum cinsiyettini taaa bu ayin 31. Inde doktora gitcem oda söylicekmi beli degil gecen sefer sordugumda 5 aylikken söylerim demisti gicik herif :) seninde göbegin cikdimi bukadar yada benimki mi büyük?

Çıktı çıktı benimde bitanem dediğim gibi senin kadar çıkık ve yanlarım da dolu benim. İnşallah tez zamanda öğrenirsin kuzucum bazı doktorlar gıcıklık yapıyo güvenemiyolar kendilerne kanımca

HİÇ SÖYLEMESEYDİ BENİM 11 HAFTALIKKEN BELLİ OLDU BU DOKTORLAR NİE BÖYLE

Ay kız senin yatay ama pipi gibi görünüyo bildiğin :) sanki seninkide erkek gibi bilemedim çok benziyo pipiye :)

Ya benimde kafam karıştı:) doktor bunu gorunce erkege benziyor dedi dun attigim boyutlu ultrasona bakinca kiz dedi gostermemis diye mi kiz dedi acaba ama yine emin konusmadi

Ya benimde kafam karıştı:) doktor bunu gorunce erkege benziyor dedi dun attigim boyutlu ultrasona bakinca kiz dedi gostermemis diye mi kiz dedi acaba ama yine emin konusmadi
Göstermediği için demiştir canım benim. Ben pipiye çok benzettim vallahi. En net ayrıntılı usg de belli olur kuzum bende sabırla ayrıntılıyı bekliyorum vallahi :) çok merak ediyorum kuzumu şmdiden özledim

Back