Sarı değil beyaz ama çok ince bi sarılık var böyle sarı sarı değil canım çok sağol inşallahSelam canım, akıntı sarıysa enfeksiyon belirtisi olabilir canım bir sarı akıntı olarak araştır istersen ,
İnşallah gebeliktir tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarı değil beyaz ama çok ince bi sarılık var böyle sarı sarı değil canım çok sağol inşallahSelam canım, akıntı sarıysa enfeksiyon belirtisi olabilir canım bir sarı akıntı olarak araştır istersen ,
İnşallah gebeliktir tabii
İnşallah güzel haber verirsin canım bir kaç gün daha bekle tekrar test yap 14. gününü doldurSarı değil beyaz ama çok ince bi sarılık var böyle sarı sarı değil canım çok sağol inşallah
Benim ilk
Bunlar önceki tüm aylarda bi umudum vardı ama bu ay hiç yok artık umutsuzluk bile umudum oldu belirtisizlik belirti mi die sormaya başladım ne zor işmiş Allah kolaylık versin hepimize tekrar teşekkür ederim inşallahİnşallah güzel haber verirsin canım bir kaç gün daha bekle tekrar test yap 14. gününü doldur
Ne zamandır deniyorsunuz acaba ?Bunlar önceki tüm aylarda bi umudum vardı ama bu ay hiç yok artık umutsuzluk bile umudum oldu belirtisizlik belirti mi die sormaya başladım ne zor işmiş Allah kolaylık versin hepimize tekrar teşekkür ederim inşallah
Ne zamandır deniyorsunuz acaba ?
En kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallah doktora gözüktünüz mü peki canım bir rahatsızlık falan olabilir mi?Ekimden beri benim ilk eşimin ikininci çocuğu olucak olursa tabii
Kızlar bu durumu yaşayanlar Allah aşkına birşey desin bana.. benim şeffaf akıntım 16 nisan da oldu 17 çift çizgi çıktı 18 silik çatladı tüm günleri 19una kadar değerlendirdik öncesinde var adet başlangıcım 2 nisan fakat benim adet öncesi belirtim çok erken başlar adete 10 gün kala veya 1 hafta kala göğüslerim sivilcelerim vs fakat bu ay hiç biri olmadı bugün biraz hassaslaştı göğüslerim bende elimde ovulasyon kiti var diye denemek istedim çok silik olmamakla birlikte çıktı dayanamadım erken test aldım çıkmadı bu arada akıntım da yoktu demin tuvalete gittim resmen beyaz ama çok hafif bi sarılığı olan akıntı sallanıyor çatlama akıntısının beyazı gibi düşünün bu bi gebelik belirtisi olabilir mi ya da tekrar yumurtlama mı olabilir şimdi bi extra olan çok gazım var üstten özelikle ne olur yardım edin bana
Evet gittim benimle ilgili bi problem gözükmüyorEn kısa zamanda güzel haber alırsınız inşallah doktora gözüktünüz mü peki canım bir rahatsızlık falan olabilir mi?
Enfeksiyon bile engel olabiliyormuş ya
Evet gittim benimle ilgili bi problem gözükmüyor
Başlamış gözüküyor canım , yarın tekrar yap T çizgin C ile aynı kırmızılıkta ya da daha koyu olursa çok iyiKızlar bu yumurtlamami oluyo acaba
Yarın daha belirgin olur bence takip etBaşlamış gözüküyor canım , yarın tekrar yap T çizgin C ile aynı kırmızılıkta ya da daha koyu olursa çok iyi
Çok teşekkür ederimYarın daha belirgin olur bence takip et
Kızlar bu yumurtlamami oluyo acaba
Çok teşekkür ederim
Bir dolu bir boş ne demek acaba Princess91
7 numara yumurtlama gibi canım değerlendir bence bugün, yarın yine yap iyice koyulaşır benceKızlar adet bittikten sonra 8. Gün başladım ovulasyon testine sizce yumurtlama olmuşmu
Az önce değerlendirdim canım görünce yarında değerlendiririm ama cuma degerlendiremicem eşim cerrahide nöbeti var cuma :/ umarım bugün ve yarın yeterli olur7 numara yumurtlama gibi canım değerlendir bence bugün, yarın yine yap iyice koyulaşır bence