ZATEN ÇOKK SU İÇERİM BEN ANLAMADIM NASIL OLDU STRESS YAPIYOR HEP BUNLARI BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ YAVAŞLIYOR SÜREKLİ STRESS YAPMAKTAN BU AYDAN SONRA ÇOK KARARLIYIM OVULASYON TESTİ GEBELİK TESTİ ZART ZURT O BAL ŞU BİLMEMNE YAPMAYACAĞIM:) AKIŞINA BRAKMYA KARAR VERDİM ÜZERİNE GİTTİKÇE BAŞKA ŞEYLERÇIKIYOR:)canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin sikma caninin vardir tabiki bi hayır sana tavsıyemm bol boll su ıc atar vucudun belkı duymussundur
BİLİORUM CNM EVET BİKAÇ KERE YAPTIM ONU KARNIBAHAR KÜRÜ YAPTIM YİNEDE TEKRARLADI ŞİMDİ ECZANEDEN KORUYUCU OLARAK CRANBERRY EKSTRATI ALDIMONU İÇİORUM ÜROLOĞADA SORDUM KORUYUCU OLARAK İÇMENDE FAYDA VAR DEDİ BİLİMSEL OLARAK KANITLANMIŞ BİR FAYDASI VARMIŞ DOKTORLAR PEK ASLINDA BİTKİLERİ DESTEKLEMEZLER AMA BU ADAM NASILDA DESTEKLEDİ HEMDE PROF:)maydanoz suyu denedin mi canım çok iyi geliyır
Peki nasil yapiyosunuz cift cizgiyi gordukten sonra ne zaman iliski oluyoraslında hep yumurtlama takibi yaptım bir sene. Ben öok biliyorumm ya yanlış biliyormuşum. Hep ovalasyon günü ve sonrası ilişki yaşadım. Buda sansımı azalttı sanırım. iki aydır doğrsunu deniyoruz. soğan kürü denedim. o ay olmadı. eşim keçi boynuzu suyu içti. bu ay ise süt maydonoz buharına oturdum iki defa ilişkiden önce. ve yumurtlama döneminde hiç ilişki sonrası yataktan kalkmadım sabaha kadar.
hayırlısı canımm ya ben oyle sogan kuru falan fılan denemedım dort aydır ıstıyoruz bıer bebıs artık dr gıttım guzel muayenelerımı oldumm hıc sıkıntı yokk dedı test oncelerı alıyordumm hastalıma ıkı ucgun kala ama sılık cızgı bıle cıksa sonrasında uzuluyordumm bu ay akısındayımmıkı gune bır bırgune bır gun asırı durumlarımız var esımle ona bol fındık fıstık yedırıyorumm bende folıc kullanıyorum bır bucuk aydır o yanı sabredıp beklıcemm akısındayım bendeaslında hep yumurtlama takibi yaptım bir sene. Ben öok biliyorumm ya yanlış biliyormuşum. Hep ovalasyon günü ve sonrası ilişki yaşadım. Buda sansımı azalttı sanırım. iki aydır doğrsunu deniyoruz. soğan kürü denedim. o ay olmadı. eşim keçi boynuzu suyu içti. bu ay ise süt maydonoz buharına oturdum iki defa ilişkiden önce. ve yumurtlama döneminde hiç ilişki sonrası yataktan kalkmadım sabaha kadar.
evet stresde olabılır sıkma canını senn daha fazla bebıs dıye saglıgından olmamaya calıs bn manyaklasmıstım bır ara ebebek dıye ama gelecek olan rabbımden beklıyorumm kuzucugumu sende sabret bnde kullanmıyorumm hıcbırsey bırtek yememe dıkkat edıp esımle benım bırde folıc kullanıyorumm o yanıZATEN ÇOKK SU İÇERİM BEN ANLAMADIM NASIL OLDU STRESS YAPIYOR HEP BUNLARI BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ YAVAŞLIYOR SÜREKLİ STRESS YAPMAKTAN BU AYDAN SONRA ÇOK KARARLIYIM OVULASYON TESTİ GEBELİK TESTİ ZART ZURT O BAL ŞU BİLMEMNE YAPMAYACAĞIM:) AKIŞINA BRAKMYA KARAR VERDİM ÜZERİNE GİTTİKÇE BAŞKA ŞEYLERÇIKIYOR:)
CANIM BEN SANA MAYDANOZ SUYUNU ÖNERİRİM. HAŞLA İÇ VE BUHARIMA OTUR. VE GENİTAL BÖLGENİ ŞAMPUAN VS İLE YIKAMA. SADECE DURU SUYLA VE ILIK SUYLA. VE HER YIKADIĞINDA İYİCE KURULA. PAMUKLU ÇAMAŞIRLAR GİY VE TUVALETİNİ SAKIN TUTMA. DAR PANTOLONLAR GİYME VE GECELERİ GEREKİYORSA PİJAMANIN ALTINA İÇ ÇAMŞIRI GİYME. BEN BEKARKEN ÇOK YAŞIYORDUM. VE O ZMANLAR ZIBIN KULLANIYORDUM. TAHRİŞ OLDUKÇA YANDIKÇA SABUNŞA YIKIYORDUM FLN DAHA BETER OLUYORDU. ŞİMDİ ŞÜKÜR GEÇTİZATEN ÇOKK SU İÇERİM BEN ANLAMADIM NASIL OLDU STRESS YAPIYOR HEP BUNLARI BAĞIŞIKLIK SİSTEMİMİZ YAVAŞLIYOR SÜREKLİ STRESS YAPMAKTAN BU AYDAN SONRA ÇOK KARARLIYIM OVULASYON TESTİ GEBELİK TESTİ ZART ZURT O BAL ŞU BİLMEMNE YAPMAYACAĞIM:) AKIŞINA BRAKMYA KARAR VERDİM ÜZERİNE GİTTİKÇE BAŞKA ŞEYLERÇIKIYOR:)
canım bende kntrollere gittim şükür bişey yok ama işte bir düşük oldu ve üzerinden 3 yıl geçti Toplasan 1 yıldan az denemişizdir ama (il dışı iş seyahati vs oluyor bizde) ondada olmadıhayırlısı canımm ya ben oyle sogan kuru falan fılan denemedım dort aydır ıstıyoruz bıer bebıs artık dr gıttım guzel muayenelerımı oldumm hıc sıkıntı yokk dedı test oncelerı alıyordumm hastalıma ıkı ucgun kala ama sılık cızgı bıle cıksa sonrasında uzuluyordumm bu ay akısındayımmıkı gune bır bırgune bır gun asırı durumlarımız var esımle ona bol fındık fıstık yedırıyorumm bende folıc kullanıyorum bır bucuk aydır o yanı sabredıp beklıcemm akısındayım bende
yumrtlama takiini adet günüme göre yapıyorum ovulasyon testi yapmadım hiçPeki nasil yapiyosunuz cift cizgiyi gordukten sonra ne zaman iliski oluyor
hayırlısı canım ıl dısı durumlar da oolsa rabbım olacagı varsa olurr ınsallahh canımmm bekeleyelımm mayısta haberleselım bnm bu hafta dogurgan donemdeyımm hastalıma 18 veya 17 gun var beklıcemm hayırlıs olursada olmazsada bol bol dua edelımm hepcanım bende kntrollere gittim şükür bişey yok ama işte bir düşük oldu ve üzerinden 3 yıl geçti Toplasan 1 yıldan az denemişizdir ama (il dışı iş seyahati vs oluyor bizde) ondada olmadı
tamm canım benim yarın adet günüm yazarım canımhayırlısı canım ıl dısı durumlar da oolsa rabbım olacagı varsa olurr ınsallahh canımmm bekeleyelımm mayısta haberleselım bnm bu hafta dogurgan donemdeyımm hastalıma 18 veya 17 gun var beklıcemm hayırlıs olursada olmazsada bol bol dua edelımm hep
CANIM BEN SANA MAYDANOZ SUYUNU ÖNERİRİM. HAŞLA İÇ VE BUHARIMA OTUR. VE GENİTAL BÖLGENİ ŞAMPUAN VS İLE YIKAMA. SADECE DURU SUYLA VE ILIK SUYLA. VE HER YIKADIĞINDA İYİCE KURULA. PAMUKLU ÇAMAŞIRLAR GİY VE TUVALETİNİ SAKIN TUTMA. DAR PANTOLONLAR GİYME VE GECELERİ GEREKİYORSA PİJAMANIN ALTINA İÇ ÇAMŞIRI GİYME. BEN BEKARKEN ÇOK YAŞIYORDUM. VE O ZMANLAR ZIBIN KULLANIYORDUM. TAHRİŞ OLDUKÇA YANDIKÇA SABUNŞA YIKIYORDUM FLN DAHA BETER OLUYORDU. ŞİMDİ ŞÜKÜR GEÇTİ
Ben yanlis anlamisim :)yumrtlama takiini adet günüme göre yapıyorum ovulasyon testi yapmadım hiç
aynen vallahıı canımm y aagımm sabahları cok oluyor bırde aksmalrı oglene hafıflıyor hayırlısııı olsun bakalımm ett bende edıyorum sana bana hepımıze allah gonullere gore versın
canıkoo ınsallah bu ay olur guzel haberlerde ederız bırıbırımıze benım bu ay durumlsrım farklı gıbı neden se goguslerım sımdıden hassas ucları ozelllıkle sende de varmı degısıklık
ÜZÜLME CNM BİZDE POZİTİFİ GÖRÜCEZ UMUDUNU KAYBETME HİÇBİZAMAN:)Kızlar test yaptım adetim yarın. Tabi ki her zaman ki gibi negatif((