Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

canıkoo ınsallah bu ay olur guzel haberlerde ederız bırıbırımıze benım bu ay durumlsrım farklı gıbı neden se goguslerım sımdıden hassas ucları ozelllıkle sende de varmı degısıklık
Canim bende yok göğüsler şimdilik normal ama benim diger hamileligimde de adetten farkli bi belirti yasamadim Rabbim inşallah bu ay nasip eder canim ama bu ay hic aglamadim içimde bi huzur var ya mübarek aylardan içim huzurla dolu Rabbim kalbimize annelik duygusunu da bi an once tattirsin inşallah

Ahh canim ne guzelno huzur hic eksilmesinbendede ayni durumlar var bndede bir mutlulluk bir rahatlik ama agrim cokdu bugun ayakta duramadim aksma ustu

hamiş kalanlar banada dua edinnnnnn nolur benimde göbişimde meleğim olsunnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...çoçuk görünce ağlayasım geliyoo

hamiş kalanlar banada dua edinnnnnn nolur benimde göbişimde meleğim olsunnnn
Rabbim içinde bulunduğumuz mübarek ayların hurmetine sana bana burdaki arkadaşlarımıza yüreği evlat hasretiyle yanan tüm gönülden isteyenlere hayirlisindan sagliklisindan evlat nasip eder inşallah hepimizin yüzü en tez en hayırlı vakitte güler inşallah (aminnnnnn)

Canim acilde kan versene strestn kurtulursun varsa çıkar inşallah vardir durummardan haberdar et bizi
Canım ben türkiye de değilim. Burda bir kere yaptırayım dedim ondada bana idrar testi yaptılar. İdrarda çıkmadan kanda yapmıyorlar sanırım. Oysaki yarım saat boyunca ne istediğimi anlatmıştım.

Yok gelmedi sevinimi üzülimi bilemedim. Yarın da beklicem. Rabbim beni inan bekleme sınıyoı.
Ahh canim allah gonlune gore versin bekle acle etme idrarina hemen dusmeye bilir hastalligin4.gunu yada 5gunu sabah yap bnce sonra bakmissinda melegin gelmissss insallahh

İnsallah canimmm insallahh kelebegimmm benim senin nasil gidiyor durumlar devam mi calismalr

Selamm canim hosgeldinnn
hoşbulduk beni de aranıza alırsınız demi kısaca hikayemi anlatayım size;

yaşım 25 2012 haziranda evlendik eşim 33 yaşında evlenmeden 3 aylık korunma iğnesi vuruldum mayıs ayı gibi sonra temmuz ayında yine 3 aylık aşı yaptırdım bu şekilde korunduk sonra bebiş istedik bıraktık korunmayı 1 sene doğal yolla olur dediler bekledik sadece folik asit kullandım olmayınca dr a gittim yumurtalıklarım da vs hiç sorun yoktu 1 seneyi geçince klomen verdi içtim yumurtam büyüdü çatlama iğnesi yaptı o ay olmadı sonra yine klomen verdi çatlama iğnesi olmadım o ay yine olmadı derken 2. seneye girdik arkadaşımın gittiği bi dr a gittik süper ötesi ilgili sakin bir dr izmir de alsancak ta muayene etti ilk bana söylediği senin rahim geriye yatık daha önce sana söyleyen oldu mu dedi ben şok hiç duymamıstım böyle bir seyi sonra eline ansiklopedi alıp resimlerle anlattı bana sorun olmayacağını sadece ilişki sırasında popo altına yastık koymam gerektiğini söyledi hormon testlerimi gösterdim önce yapılanları troid biraz yüksek 3.89 gibi bir değer hamilelik için 2.5 altında olması gerekir dedi ilaç yazdı kullanıyorum hala yumurta takibi yaptık birkaç ay ilaçsız sonra kanalların kapalı olabilir dedi ve rahim filmi çekti nitekim ikisi de kapalıymış ve 6. kerede basınçla açıldı çok şükür yine klomen kullandım geç büyüdü yumurtam çatlama iğnesi oldum c.tesi pazar ve p.tesi ilişki olsun dedi değerlendirdik bugün kontrol var çatladım ı bakacak benim hikayemin özeti bu kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin

Ahh canimm ne hakki olurmu olsey raabimm gonlune gore versinnn ne deyim allah saglik versinn insaaallh olur bebislerinn rabbim arattirmasin daha fazla sabrini versin beklemeninnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…