Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

hayırlısı canımm bende duymustum polen ama bunu bılmıyordum arı polenı duydugum benımden demeekkı bu polen cok etkılı 7 gun boyumca sperm sayısını arttıtırr erkekte bayanda ıntıhap temızler :KK70:
Evet canım öyle erkekte sperm sayısını arttırıyor hareketlerini hizlandiyor bayanda yumurtayi gelistirip catlatiyormus ve yumurtaliklari rahmi temizliyormus :21: sen napiyon bidenem frdaam :):KK71:

Kizlarrrrrr gün aşırı start verdiğim çalışmalara bugun itibari ile 7 günlük paydos verdim :) niye diye sorarsanız komsumla konusurken HURMA POLENİ nden bahsetti kutsal topraklardan geliyormus 7 gün sabah akşam ac karna 1cay kaşığı bal+1 cay kaşığı hurma poleni karistirip yenilecek ve 7 gün yakınlaşma olmayacak adet bitimi sabahi baslanacak erkekte ayni sekilde yiyecek biz basladik dun aksam itibariyle tam araştırıp emin olduktan sonra sizlere söylemek istedim kizlar netten girip okuyun kızlar belki vesilemiz bu olur :) sizler napiyorsunuz Z zulamm
peki nerden temin ettiniz canım

Evet canım öyle erkekte sperm sayısını arttırıyor hareketlerini hizlandiyor bayanda yumurtayi gelistirip catlatiyormus ve yumurtaliklari rahmi temizliyormus :21: sen napiyon bidenem frdaam :):KK71:
Ne olsun tatliskomm ya oyle ev hayati iki gundur bilmedigm bir mutluluk var herseye gulup duruyorum ;D kaynanamlari az goruyorumda belki ondandir

Hahhaaa kesin ondandir bebikim :) belkide icinde bi dollenmeler oluyordur :KK70:öldüm gülmekten :KK70::KK70:
gul tabiki fistigim hep sters stres nereye kadar degilmi ama :KK66:hakkatten icinde bir rahtlik mmutluluk var darisi. Şanâda olsun canikooo bu ay banada dua et ne olur bebikklerimiz icin tex zamanda hamis haberleri verelimm:KK66:

Canım umreden geldi bana türkiyede güvenilir sitelerde varmış bi gittigidiyora bak canim netten araştır komşunun bu polenle hamile kalan bi sürü tanidigi varmış tabi herşey bi vesile ama denemekte fayda var canim :)
aynen canim neyin vesile olacagini bilemeyiz insaallah faydasini gorursun ben simdi klomen kullaniyorum bitti adetimi bekliyorum tabi onsaallah gelmez eger gelirse arastiracagim.bende :-)

Ya b
gul tabiki fistigim hep sters stres nereye kadar degilmi ama :KK66:hakkatten icinde bir rahtlik mmutluluk var darisi. Şanâda olsun canikooo bu ay banada dua et ne olur bebikklerimiz icin tex zamanda hamis haberleri verelimm:KK66:
YA bende bu sefer cok düşünmüyorum geceleri birazcık düşünüyorum sadece :) ve Allah bozmasin mutlu olmaya çalışıyorum kafaya takmamaya çalışıyorum

Z zulamm az önce ovu yaptım cok dikkatli bakınca ikinci çizgi görünüyor bakalım yarin nolcak senin ovular nasil gidiyor inşallah kocaman olmuştur Yumoş larimiz :) :)

Z zulamm az önce ovu yaptım cok dikkatli bakınca ikinci çizgi görünüyor bakalım yarin nolcak senin ovular nasil gidiyor inşallah kocaman olmuştur Yumoş larimiz :) :)
Bn ovu almdim hic denemrrdimde canimm ama galibabynindurumdayiz frlaket akintim varr yumuslar gelisiyor buyuk ihtimal devam ediyorum isde incir yemeye baslicam sutle bakilm hayirlsi tatliskommmm:KK66:

Nerelerdesin canikommmm ne yapiyorsun
CNMM GİREMEDİM BU HAFTA HİÇÇÇ NAPAYIM 3 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE BOĞUŞUYORUM TEKRAR EDİYOR SÜREKLİ HAYATIMDA İLK DEFA OLDUM NE EVLENDİĞİMDE NEDE ÇOCUKKEN HİÇ OLMAMIŞTIM TAMDA YUMURTLAMA GÜNLERİME DENK GELİYOR TEDAVİ İLİİŞKİYEDE GİREMİYORUM VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR HERALDE SEN NAPTIN CNM?

Benimde dort gun kaldi adetime ne adet ne hamilelik hic bi belirti yok bakqlim.ne olacak hayirlisi :-(

CNMM GİREMEDİM BU HAFTA HİÇÇÇ NAPAYIM 3 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE BOĞUŞUYORUM TEKRAR EDİYOR SÜREKLİ HAYATIMDA İLK DEFA OLDUM NE EVLENDİĞİMDE NEDE ÇOCUKKEN HİÇ OLMAMIŞTIM TAMDA YUMURTLAMA GÜNLERİME DENK GELİYOR TEDAVİ İLİİŞKİYEDE GİREMİYORUM VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR HERALDE SEN NAPTIN CNM?
canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin sikma caninin vardir tabiki bi hayır sana tavsıyemm bol boll su ıc atar vucudun belkı duymussundur :KK25::KK25::KK25:

maydanoz suyu denedin mi canım çok iyi geliyır

X