Evet canım öyle erkekte sperm sayısını arttırıyor hareketlerini hizlandiyor bayanda yumurtayi gelistirip catlatiyormus ve yumurtaliklari rahmi temizliyormushayırlısı canımm bende duymustum polen ama bunu bılmıyordum arı polenı duydugum benımden demeekkı bu polen cok etkılı 7 gun boyumca sperm sayısını arttıtırr erkekte bayanda ıntıhap temızler
amin canım inşaallahhhne olsunn canıkoo ya bende oyle standart durumlar yanı evdı ısdı yemekdı falan fılan sıkma canını hayırlısı olsun hakkında hakkımızda
peki nerden temin ettiniz canımKizlarrrrrr gün aşırı start verdiğim çalışmalara bugun itibari ile 7 günlük paydos verdim :) niye diye sorarsanız komsumla konusurken HURMA POLENİ nden bahsetti kutsal topraklardan geliyormus 7 gün sabah akşam ac karna 1cay kaşığı bal+1 cay kaşığı hurma poleni karistirip yenilecek ve 7 gün yakınlaşma olmayacak adet bitimi sabahi baslanacak erkekte ayni sekilde yiyecek biz basladik dun aksam itibariyle tam araştırıp emin olduktan sonra sizlere söylemek istedim kizlar netten girip okuyun kızlar belki vesilemiz bu olur :) sizler napiyorsunuz Z zulamm
Ne olsun tatliskomm ya oyle ev hayati iki gundur bilmedigm bir mutluluk var herseye gulup duruyorum ;D kaynanamlari az goruyorumda belki ondandirEvet canım öyle erkekte sperm sayısını arttırıyor hareketlerini hizlandiyor bayanda yumurtayi gelistirip catlatiyormus ve yumurtaliklari rahmi temizliyormussen napiyon bidenem frdaam :)
Canım umreden geldi bana türkiyede güvenilir sitelerde varmış bi gittigidiyora bak canim netten araştır komşunun bu polenle hamile kalan bi sürü tanidigi varmış tabi herşey bi vesile ama denemekte fayda var canim :)peki nerden temin ettiniz canım
Hahhaaa kesin ondandir bebikim :) belkide icinde bi dollenmeler oluyordurNe olsun tatliskomm ya oyle ev hayati iki gundur bilmedigm bir mutluluk var herseye gulup duruyorum ;D kaynanamlari az goruyorumda belki ondandir
gul tabiki fistigim hep sters stres nereye kadar degilmi amaHahhaaa kesin ondandir bebikim :) belkide icinde bi dollenmeler oluyorduröldüm gülmekten
aynen canim neyin vesile olacagini bilemeyiz insaallah faydasini gorursun ben simdi klomen kullaniyorum bitti adetimi bekliyorum tabi onsaallah gelmez eger gelirse arastiracagim.bendeCanım umreden geldi bana türkiyede güvenilir sitelerde varmış bi gittigidiyora bak canim netten araştır komşunun bu polenle hamile kalan bi sürü tanidigi varmış tabi herşey bi vesile ama denemekte fayda var canim :)
İnşallah olmazsin canım benim kesinlikle araştır bu ay verelim artik güzel haberleri :)aynen canim neyin vesile olacagini bilemeyiz insaallah faydasini gorursun ben simdi klomen kullaniyorum bitti adetimi bekliyorum tabi onsaallah gelmez eger gelirse arastiracagim.bende
YA bende bu sefer cok düşünmüyorum geceleri birazcık düşünüyorum sadece :) ve Allah bozmasin mutlu olmaya çalışıyorum kafaya takmamaya çalışıyorumgul tabiki fistigim hep sters stres nereye kadar degilmi amahakkatten icinde bir rahtlik mmutluluk var darisi. Şanâda olsun canikooo bu ay banada dua et ne olur bebikklerimiz icin tex zamanda hamis haberleri verelimm
Bn ovu almdim hic denemrrdimde canimm ama galibabynindurumdayiz frlaket akintim varr yumuslar gelisiyor buyuk ihtimal devam ediyorum isde incir yemeye baslicam sutle bakilm hayirlsi tatliskommmm
CNMM GİREMEDİM BU HAFTA HİÇÇÇ NAPAYIM 3 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE BOĞUŞUYORUM TEKRAR EDİYOR SÜREKLİ HAYATIMDA İLK DEFA OLDUM NE EVLENDİĞİMDE NEDE ÇOCUKKEN HİÇ OLMAMIŞTIM TAMDA YUMURTLAMA GÜNLERİME DENK GELİYOR TEDAVİ İLİİŞKİYEDE GİREMİYORUM VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR HERALDE SEN NAPTIN CNM?Nerelerdesin canikommmm ne yapiyorsun
canim cok gecmis olsun rabbim sifa versin sikma caninin vardir tabiki bi hayır sana tavsıyemm bol boll su ıc atar vucudun belkı duymussundurCNMM GİREMEDİM BU HAFTA HİÇÇÇ NAPAYIM 3 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE BOĞUŞUYORUM TEKRAR EDİYOR SÜREKLİ HAYATIMDA İLK DEFA OLDUM NE EVLENDİĞİMDE NEDE ÇOCUKKEN HİÇ OLMAMIŞTIM TAMDA YUMURTLAMA GÜNLERİME DENK GELİYOR TEDAVİ İLİİŞKİYEDE GİREMİYORUM VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR HERALDE SEN NAPTIN CNM?
aminn canım ınsallah allah gonlunu gonlumuze gore verırı :)Bende ovulasyon kullaniyorum her ay goruyorum cift cizgiyi ins gebelik testinde gormeyide nasip etsin rabbim
maydanoz suyu denedin mi canım çok iyi geliyırCNMM GİREMEDİM BU HAFTA HİÇÇÇ NAPAYIM 3 AYDIR İDRAR YOLU ENFEKSİYONU İLE BOĞUŞUYORUM TEKRAR EDİYOR SÜREKLİ HAYATIMDA İLK DEFA OLDUM NE EVLENDİĞİMDE NEDE ÇOCUKKEN HİÇ OLMAMIŞTIM TAMDA YUMURTLAMA GÜNLERİME DENK GELİYOR TEDAVİ İLİİŞKİYEDE GİREMİYORUM VARDIR BUNDADA Bİ HAYIR HERALDE SEN NAPTIN CNM?
benim yarın. iki güne kadar kasıklarım ağrıyordu şimdi oda geçti bakalım nolacakBenimde dort gun kaldi adetime ne adet ne hamilelik hic bi belirti yok bakqlim.ne olacak hayirlisi :-(
hadıı hayırlısı canımm bekleyenlerdenmısın ınsallah olurr mujdelı haberlerınıde alırızz neler yaptın bakalımmm bebişş icinnbenim yarın. iki güne kadar kasıklarım ağrıyordu şimdi oda geçti bakalım nolacak