Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Ozelde yaptirdik canim.doktorun ne diyir biz ilk sikedigimizde bize kizmisti baktiki klomenle olmuyor kendisi asilama dedi. Canim cokmus durumdayim filan deme lutfen bende zor zamanlar gecirdim ama baktim ki boyle olmuyor kendim hasta olacagim biraz akisina biraktim mecburen neden cunku hersey bahane Sadece rabbim.istesin.o yuzden sen Allaha daya sirtini insaallah gelecek gerisi . Canim dusun 67 yasinda kadin.asilama ile hamile.kaliyor demekki hic umutsuz olmaya gerek yok.sukur genciz saglikliyiz yani

Merhaba ben de 9haftalik hamileliğim ve sol kasığımda agrım var hafif sancı gibi bebeğe bise olmamıştır dime. Bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum..

Merhaba ben de 9haftalik hamileliğim ve sol kasığımda agrım var hafif sancı gibi bebeğe bise olmamıştır dime. Bilginiz varsa paylaşırsanız çok memnun olurum..
canım kalp atışlarını duydunuz mu? hafif bir ağrıysa bişey olmaz ama sen yiende bir dr görüş canım...

canım kalp atışlarını duydunuz mu? hafif bir ağrıysa bişey olmaz ama sen yiende bir dr görüş canım...
Kalp atışlarını dnleyemedim fakat gorduk canım dinleyemememizin sebebi bebek dha küçük olduğu için sesten korkarmis 12haftasinda dinlemeye gidicez inş.

MRB BU POLENİN FAYDASINI GÖRDUNUZMU??

MRB BU POLENİN FAYDASINI GÖRDUNUZMU??
Ben faydasini gormedim canim kullandigim ay over kisti oluştu tabi sebep omuydu bilinmez tam 4 ay kist tedavisi gördüm canim ama tanidigim kisiler var kullandigi ay hamile kalan bazi bunyeler hassas heralde kullanmak istersen arastirirsin canim inşallah vesilen olur

Bende pcos var iyi gelirmi bilmem demesemmi senin sorun neydi cnm

Bende pcos var iyi gelirmi bilmem demesemmi senin sorun neydi cnm
Ahh bi bilsem herseyim karmakarışık bi gebelik gecirdim kalbi durdu zorunlu kurtaj oldum 9 ay oldu hala tik yok bi ay kist olusuyor bi ay yumurta büyümüyor bi ay adetim gec geliyor bi erken geliyor tsh bi yuksek bi düşük çıkıyor canim cok karmasik durumum artik cok yoruldum 3 aydir dr kontrolune gitmiyorum tek uzuldugumle kaliyorum keske sorunum belli olsada ona gore tedavi olsam inofolic kullan canim

İnofolic ne canım Allahım en kisa zamanda nasip etsin cnm ne kadardır bebis için ugrasiyosun

cnm akşam eczacıya pteside doktoruma sorcam bakalım ne dıcek sonucunu sana yazarım
Tamam canim haberdar et beni buarada 2.5 yillik evliyim sadece ilk ay korunduk 2014 aralikta hamile oldgumu ogrendim ocakta zorunlu kurtaj (kalp durmasi) oldum kurtajdan sonra 1 ay korunduk 9 ay gecti hala tik yok ve halada ugrasiyoruz canim

kızlarr canınızı sıkmayınn fazlada kafaya tıkmayınn canlarımm beımmm hayırlısı olsunn allhımdan rabbım yere dusen yapragı rahme dusen bebegı yere dusen yagmurunn en guzell zamanınıda bılırr sıkıntı stress sızın elınızdee artıkk kendınıze uzmeyeınn kuzularımm benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…