Hayirlsi olsun evet sabredip beklicem streste yapmicam kiysmam sandaa allah gonllune gore versin2 yıllık evliyim canim korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kalabildim ama kürtaj ile sonuçlandışimdi kurtajdan sonra4. Ayim olacak hiç canını sıkma daha cok erken canim bak benim kaybimda var her zaman hayirlisini iste Rabbimden biliyorum beklemek çok zor ama olacak inşallah
Sende sağol canım dualarım seninle :) Bebiş şimdilik iyi çok şükür.Haftaya cuma kalp atışlarını dinliycem ilk defa heyecanlıyım.Haberdar ederim :)Bende de o markadan kullaniyorum canim gittigidiyordan almıştım oyle yapayim bu ay zaten dediğin gibi işi şansa birakmamak için gün aşırı devam etcez inşallah hayirlisiyla olur bu ay çok sağol canim sende bebisten haberdar et bizi
saglık olsun canımmm sıkma canını sen hayırlısını dıle olmadıysa bırdaha aya bak bızde denıyoruz dıger aya yılmak yokkBenim kirmizilar geldi kan tahlilim 0.1
ne yaptınnn nasılsınn canım2 yıllık evliyim canim korunmayi biraktiktan 6 ay sonra hamile kalabildim ama kürtaj ile sonuçlandışimdi kurtajdan sonra4. Ayim olacak hiç canını sıkma daha cok erken canim bak benim kaybimda var her zaman hayirlisini iste Rabbimden biliyorum beklemek çok zor ama olacak inşallah
Çok şükür bomba gibiyim canim dün çalışmalara start verdik adama dayadim keciboynuzu özününe yaptınnn nasılsınn canım
Canim uzme kendini hepimiz bu ayda umutla bekliycez inşallah olumlu sonuclari en kisa vakitte de alicaz Rabbimin izniyleBenim kirmizilar geldi kan tahlilim 0.1
bizde basladıkk canımmÇok şükür bomba gibiyim canim dün çalışmalara start verdik adama dayadim keciboynuzu özünübugün mola veriyoruz meryem suresine devam ediyorum ve soğan kürü yapicam bu ay tabi birde ovulasyon testi+preseed jel anliycan donanim hazir yumurtlama gunlerimi bekliuorum canim inşallah bu ay olacak sen neler yapiyon calismalar nasil
Ohhh yarasın inşallahbizde basladıkk canımmfındık fıstık maras sucu muzz yedırttımm pekkk komık oldu yaaa yarınn bızde devam edecez sogan kuru nasılkı ya onu bılemedımm bn sadece folıc alıyorum oyanı senle yumrtlama gunumuz bu ayın 19. baslıyor 25 ne kadar 22 23 24 tamm yuksek gunlerımız aklında bulunsunn
sagol canım o kur aklıma yattı ama tadı nasıl olurkı yya insallah nöbetınde olmazOhhh yarasın inşallahcanim adet bitimden 7. Gün küre baslancak ve adete 1 hafta kalana kadar devam edilecek 1 sogani dörde bölüp 1.5 su bardagi kaynamis suda 3-4 dk hasliycaz ve 15-20 dk ağzı kapali sekilde demlendirdikten sonra icicez sabahlari ac karnina bu kür bütün kistlere miyomlara yumurtalikla ilgili sorunlara birebir kac aydir düşünüyordum bu ay yapicam Allah izin verirse denemekten bisey kaybetmeyiz :) evet canim sansimizin yuksek olduğu gunleri kacirmayiz inşallah nobetim olmasz bali
Tadı biraz kötü oluyormus ama bebisler için dayancaz canim netten araştır sende Saraçoğlu kurlerinden olumlu sonuc alan çok inşallah bu ay yaptiklarimiz vesile olurda hamis kalırız :)sagol canım o kur aklıma yattı ama tadı nasıl olurkı yya insallah nöbetınde olmaz
nasallah canım insallah rabbım gonlumuze gore versın hayırlısı neyse o olsun hakkımızdaTadı biraz kötü oluyormus ama bebisler için dayancaz canim netten araştır sende Saraçoğlu kurlerinden olumlu sonuc alan çok inşallah bu ay yaptiklarimiz vesile olurda hamis kalırız :)
cannnnm nerelerdesın neyyaptınbende geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdim bu ayda klomene başaldım inşallah bu ay olurbu arada bir buçuk yıllık evliyim ve bi yıldır istiyoruz bi tane düşük var bir yıl önce bi dahada olmadı
adetime sekiz gün var hiç bi belirtim yok galiba bu ayda olmadı öyle hissediyorumcannnnm nerelerdesın neyyaptın
Canim kirmizilari gorene kadar bi umut vardir inşallah hamissindir :)adetime sekiz gün var hiç bi belirtim yok galiba bu ayda olmadı öyle hissediyorumhalbuki bu ay umutluydum hem klomene başlamıştım bu ay hemde rahim filmi çektirdiğim ikinci aydı hayırlısı bakalım ne olacak sende nasıl durumlar
inşaallaahh ya duysun rabbim kafaya takmayalım diyoruz ama olmuyor dön dolaş aynı konuya geliyoruz .. ilk hamileliğimde ki belirtileri arıyorum ama şuan yokCanim kirmizilari gorene kadar bi umut vardir inşallah hamissindir :)
ne olsunn canıkoo ya bende oyle standart durumlar yanı evdı ısdı yemekdı falan fılan sıkma canını hayırlısı olsun hakkında hakkımızdaadetime sekiz gün var hiç bi belirtim yok galiba bu ayda olmadı öyle hissediyorumhalbuki bu ay umutluydum hem klomene başlamıştım bu ay hemde rahim filmi çektirdiğim ikinci aydı hayırlısı bakalım ne olacak sende nasıl durumlar
hayırlısı canımm bende duymustum polen ama bunu bılmıyordum arı polenı duydugum benımden demeekkı bu polen cok etkılı 7 gun boyumca sperm sayısını arttıtırr erkekte bayanda ıntıhap temızlerKizlarrrrrr gün aşırı start verdiğim çalışmalara bugun itibari ile 7 günlük paydos verdim :) niye diye sorarsanız komsumla konusurken HURMA POLENİ nden bahsetti kutsal topraklardan geliyormus 7 gün sabah akşam ac karna 1cay kaşığı bal+1 cay kaşığı hurma poleni karistirip yenilecek ve 7 gün yakınlaşma olmayacak adet bitimi sabahi baslanacak erkekte ayni sekilde yiyecek biz basladik dun aksam itibariyle tam araştırıp emin olduktan sonra sizlere söylemek istedim kizlar netten girip okuyun kızlar belki vesilemiz bu olur :) sizler napiyorsunuz Z zulamm