Nısan ayında hamıs olanlar toplanalım mı

Hoşgeldin canım topige :) kürleri uyguladinmi netten arastir sogan incir havuc hepsi ayrıntılı yaziyor yumurtaliklarin kanallarin ve rahmin temizlenmesi icin cok iyi oluyormus bu yolla yillardir hamile kalamayip kurden sonra hamis olanlar var bi bak canim Rabbim tez vakitte versin inşallah sağlıkla :)

Canım ben türkiye de değilim. Burda bir kere yaptırayım dedim ondada bana idrar testi yaptılar. İdrarda çıkmadan kanda yapmıyorlar sanırım. Oysaki yarım saat boyunca ne istediğimi anlatmıştım.
Anladim canim bekle bikaç gün daha olmazsan evde yaparsin o zaman inşallah hakkinda hayırlısı olsun haberdar et bizi öpüyorum gocamannn

İnsallah canimmm insallahh kelebegimmm benim senin nasil gidiyor durumlar devam mi calismalr
Bebikimmmm iyiyim çok şükür güne güzel başladım ama bi türlü yaz gelmedi yağmur soğuk hava böyle olunca icime bi sıkıntı düşüyor hep bi yaz gelse içimiz kıpır kıpır olsa daha mutlu olcam :) çalışmalar son gaz devam ediyor dayiyom keciboynuzu özünü yarın bi dr gitmeyi düşünüyorum bakalim yumurta ne durumda diye gecenlerde tsh sınırda çıkmıştı kontrol amaçlı bakalim inşallah iyi haberler alirim tabi gidebilirsem sen neler yapiyon cancagazim çalışmalar ne durumda :)

aynen canıko havalr ıı olsada bızde ıı olsak aynen ıcım kararıyor benımde ınsallah gıdıp ıı haberler verırısın banada calısmalar ıı durumda ıkı gune bır durumları canım agrım var benım bu ay ya fazla hemde sımdı ani sancılar verıyor gelisme insallah ıı durumdadır kendımı yormuyorum desem yalan olur kaynanmla aynı apartmandayımm iş guc bıtmıyor anlıcan cok yorgun bedenımde ruhumda

geçen ay düşük yaptım doktor korunma dedi korunmadık ama sanırım yok bu ay :) Adetime 2 gün kaldı. Umutla bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum Mayıs için toplanacaklar varsa beni de alın aranıza :)

Ban
geçen ay düşük yaptım doktor korunma dedi korunmadık ama sanırım yok bu ay :) Adetime 2 gün kaldı. Umutla bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum Mayıs için toplanacaklar varsa beni de alın aranıza :)
a bekle dediler çok pişmanım kesşke bekemeseymişim. Canım Bu ay olmazsa bihaki ay olur. Düşük ardı hemen tutunuyormuş diye duymuştum.

Canim gunaydin olsunn sagol iyi dileklerin icin kaynanamlardan uzak bir yere tasinicam.indallah mayis ayinda bu aradda onun mutlulugu var icimde sen ii olursan herkes ii sen anladin beni birdde bebisim ollursa rabbik mmutlulkuguma mutlulluk katacak inankki. Birde benim evlilkigim 3yillik sevgili durumundan terfi ettik kociskomla severek ask evliligi yyaptimm ben.

Alirizz canim bnnnm sen gel ueterki senin bat ne zaman

dün yada bugün adet olmam gerekirdi. Acaba napim test alıp yapsam mı? Yoksa beklesem mi? Korkuyorum valla negatif çıkıcK diye...

V
Bekle yarin sabah yap isdersen varmi farklilik vucudundaa korkma hayirlsi olsun. Caniim
valla iki gün önceye kadar hamileyim derdim. Ama bir anda kesildi belirtiler özellikle ateşim. Bu ay çok ateşim vardı şimdi gitti. Ağrılarımda azaldı. Heraldr öyle yapıcam

V

valla iki gün önceye kadar hamileyim derdim. Ama bir anda kesildi belirtiler özellikle ateşim. Bu ay çok ateşim vardı şimdi gitti. Ağrılarımda azaldı. Heraldr öyle yapıcam
tamam bekle canım yapma bencede belkı ıdrarahemen dusmez moralını bozma bekle bakalım sıkıntı yapma gırme strese beklemnek kadar guzel bırsey yokk allah sabır saglık versınn bı bakmıssın mınnıgınn göbusunnndee

papatyadiyari canim bikaç gün bekle bakalim kirmizilar gelmezse test yap yada emin olmak icin acilde kan ver hayirlisi hadi ilk mutlu haberi senden alalim :)

Z zulamm inşallah bi an önce tasinirsiniz canım :) bu ay mutlu haberleride aliriz ohhh deme keyfimize :) :)
ınsallah canımm ınsallah cok sagoll derdıme ortask oldugun ıcın hep beraber bebişş haberlerıde alırsakk degmeyın keyfımıze ondaan sonra gelsın mıde bulantılları gelsın aş vermler gelsın nazlanmalr eşlerımızeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…