- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi Nergizolsun
-
Evwt kağıtta yazan e2 fsh yazanlari
Mecbur tutuyoruzinanamıyorum yok artık yani ya tutamasak noluyo
Teşekkürler , bende Florance Nightingleda ilaçlar muayene herşey dahil 15,000 TL. tuttu bugun yumurta toplama var ama çok korkuyorum , siz yaptırınızmı
Canım acı yok zaten idrara sıkışık olmak problemBu arada korkacak hiç bişey yokmuş hiç bir şey anlamadım canım acımadı harikaydı:)
Kapsamlı genetik yaramayı kendi labarotoarı nda mı yapıyorlar.
İlaç ücreti yumurta geliştirme içinnyapılan iğneler mi?İlaçlar kişiden kişiye çok değişiyor,benim 5000 tuttu ama min 3000 tutar diye düşünüyorum.Dosya ekledim ama yazıyım tedavi 9000 +muayene(550gibi) rahim dinlendirme 1500 lira embriyo dondurma 1900 lira
İlaç ücreti yumurta geliştirme içinnyapılan iğneler mi?
İlaç ücreti yumurta geliştirme içinnyapılan iğneler mi?
Sizde mi bahçeci de yaptırdınızEvet Öncesinde ve transferden sonrasında da bir çok igne ve ilaç var
Sizde mi bahçeci de yaptırdınız
Sizde mi bahçeci de yaptırdınız
Peki emriyo genetik taramayı kendilerimi yapıyorlarBu arada ilaçlar ve işlemler hemen hemen her yerde aynı
Peki emriyo genetik taramayı kendilerimi yapıyorlar
Teşekkürler canımben yaptırmadım o ayroı ve pahalı bir işlem sanırım
Emin olmamakla birlikte yurtdışına gönderiliyor diye biliyorumKapsamlı genetik yaramayı kendi labarotoarı nda mı yapıyorlar.
Evet yumurta toplama öncesi ve sonrası kullanılan ilaçlarİlaç ücreti yumurta geliştirme içinnyapılan iğneler mi?
kızlar meraba ya yumurta toplamadan sonra ki hafta regl oldum iyileştim hsg filmimi çektim 1 2 leke gördüm ama şuan hasta olmadım bugun 4 gündür geçiyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba kızlar stres oldum artık
miyom ameliyatı olmam lazım bayramdan önce olduktan sonra 2 ay da bekleyecem 3 regl dönemimde transfer olacm ama günm gçti ne yapmam lazm blmiyorum fikrinz varsa söyler msnzYumurta toplamadan sonra transfer olmadımı, sürecin nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?