NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

Merhaba benimde 4 yumurtam dün toplandı bugün aradılar 1 i döllenmiş çarşambaya arıycaklar yine hayırlısı ınşallah
Merhaba Benimde 5 toplandı bir tane kaldı en başından bana o kadar güzel gaz verdiler ki hiçbir sorun yok kesin olur diye şok oldum.Transferim yarın olacak 3. Gün

Bende aynı dozda kullanıyorum bugün 3.günüm,yarın transferin var olumlu düşün tek bir embriyo herşeye yetiyor zaten inşallah sımsıkı tutunur bebeğin
İlk başta kullanılan iğneler birşey değilde yumurta toplamadan Sonra tutunma için verilen pregestron iğnesi çok kötü yürüyemiyorum ağrıdan

İlk başta kullanılan iğneler birşey değilde yumurta toplamadan Sonra tutunma için verilen pregestron iğnesi çok kötü yürüyemiyorum ağrıdan
Kalçadan yaptırıyorsun sanırım o çok yakıyormuş,kullananlardan duyduğumu söyliyim dene istersen iğneyi elinde ısıtıp mümkün olduğunca en yukarı vurdurduğunda baya acısı azalıyormuş.Ben progesteron olarak önceki tedavimde göbekten prolutex oldum 10 saniyelik minik bir acısı vardı

merhaba kızlar bende 6 nisanda başladım eşim ameliyat oldu çok şükür 20 fazla sperm elde edildibenmde 18 tane yunurtam döllendi. 46 ya sonra 12 ye düştü bugünden itibaren donduracam nasipse haziranda transfer çünkü miyom çıktı bende önce amliyat olacam inşalhh gebelikde olur rabbim herkesin yardımıcısı olsun bend mustafa ve lale hanımın kontrolündeyim.

İnşallah çok güzel sonuçlar elde edersiniz.Ben Mustafa beye gittiğime pişman oldum yumurta toplama da yoktu kendisi.Transferi kendi yaptı.Piskolojik olarak rahatsız oldum nedense.3 Farklı doktor yapmış oldu tedavimi.Mesela yumurta takibini Lale hanım yaptı tek başına karar verdi ilaç kullanımı ws...

aynen canım bende de o oldu ama yumurta toplamayıda lale hoca yaptı
Ya parasında filan değilim ama diğer doktorların ilk görüşmesi ücretsiz iken ilk görüşmede 750 tl aldılar.Birde TSH testi için ekstra 100 tl ödeme yaptım.Tsh tüp bebek için önemli bir değer istenilen düzeyde olmassa transfer yapmayız dediler bunun için ekstra ücret alınması çok rahatsız ettim.Tepki gösterince çok haklısınız dediler sadece

henüz transfer yok nasipse haziranda sendeki sıkıntı ne olmadı mı yoksa
Benim transfer oldu 6. Günüm.Bana Mustafa bey sıkıntı Yok 6 ay daha deneyin isterseniz dedi.Ben yurt dışından geldim gelmişken kendimizi ayarlamışken yaptıralım dedik.Mustafa bey çok umutlu konuştu bende çok umutluydum ama 5 yumurta toplandı 1 yumurta kaldı oda transfer edildi

neyi dene dedi. canım bende lale hanım3 farklı iğneyle toplam 9 gün iğne kullandım yumurtalrm çabuk gelişmişti biraz daha hızlı büyüsn diye 7 günlük iğnemi 9 gün devam etm 18 tane topladı lale haoca

inşşalh tutacak ama stres yapma artık zaten her regl dönemnde yumurtalar yenileniyr canını skma herşeyn hayrlısı inşlh evledını kucağına alırsın hayrlısıyla

Merhabalar,
Yumurta toplama işlemlerim son bulduğu için elimde Merional ve Cetrotide iğneler mevcut; piyasa rakamlarından daha uygun fiyata vereceğim. Talep edenler iletişime geçebilir.

bende bahcecı hastasıyım burcak erzık mukkeml bı dr herkese tavsoye ederım tup bebektekı samımı ıcten davranısı okdar yardımcı oluyorkı :) benımde yarın trasferım var 4 ay once ılk tup bebegımızı yaptık 5. gun emrıosuydu tek emrıo transfer edıldı mılyonda bır o emrıom 3 e bölündü 9 haftalık kalplerı durdu ınsallah buseferde tutar sormak ıstedıklerınızı sorabılırsınız yardımcı olabılrısem sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…