- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 18
- 40
- Konu Sahibi Nergizolsun
-
Merhaba canım yeni gördüm mesajını,arkadaş yazmış zaten herkesin süreci aşağı yukarı aynı.Dondurulmuş embriyo transferine regl 2.günü gidiyorsun ve yaklaşık 18 gün sonra transfer oluyor.Ben Güvenç hocadayımhayırlı olsun inşallah sağlıka kucağına al tatlım çok değil mi süre bende 2 3 günü diye biliyordum. peki gittiğinde sorabilir misin herkesde aynı mı acaba transfer hangi doktordasn ben lale hanımdaym ve mustfa hocva
Sizin transfer ne zaman? Hayırlısı olsun inşallah. Doktorumuz da aynıymışMerhaba canım yeni gördüm mesajını,arkadaş yazmış zaten herkesin süreci aşağı yukarı aynı.Dondurulmuş embriyo transferine regl 2.günü gidiyorsun ve yaklaşık 18 gün sonra transfer oluyor.Ben Güvenç hocadayım
Yarın kontrolüm var muhtemelen 1 hafta sonra olur diye düşünüyorumSizin transfer ne zaman? Hayırlısı olsun inşallah. Doktorumuz da aynıymış
Sizin transfer ne zaman? Hayırlısı olsun inşallah. Doktorumuz da aynıymış
Transferin olmuş çok heyecanlı ve zor beklemesi inşallah pozitifleri görürüz
Ayy hadi hayırlısı. Rahim kalınlığın iyi ise 4 5 gün sonra olur transferin inşallah.Yarın kontrolüm var muhtemelen 1 hafta sonra olur diye düşünüyorum
Ayyy çok az kaldı transfer idrara sıkışık olma fikri beni çok geriyorAyy hadi hayırlısı. Rahim kalınlığın iyi ise 4 5 gün sonra olur transferin inşallah.
Ayyy çok az kaldı transfer idrara sıkışık olma fikri beni çok geriyor
Ya beni de çok geriyordu. Evde tuvalete gittim. Merkeze gitmem 25 dk sürdü. Merkezde 1 bardak su içmiştim. Sıkışık mısın diye sordular hayır dedim. 10 dk sonra odaya alıp ultrasonla baktılar ve yoo gayet sıkışıksın sen hissetmiyorsun dediler. Başka su içmemi istemedilerAyyy çok az kaldı transfer idrara sıkışık olma fikri beni çok geriyor
Sağol daha önce transfer oldum dediğin gibi merkezde su içtim,amelitahaneye aldılar ve göremediler,su var ama daha tam aşağı inmemişti son hastayım diye amelitahanede iğne yaptılar hemen idrarım gelsin diye 5-10 dk bekledim öyle.Çatlayack gibiydim çok kötüydüTransfere 1 saat kala merkezde olmanızı isteyecekler. Yanınızda 1 litre su götürün. Merkeze varınca wcye girin, mesaneyi boşaltın. Sonra şişenin yarısından fazlasını için, yürüyün odada. Hemşire mesane kontrolüne gelecek. Yetersiz bulursa geri kalanı da içersiniz. Ben o 1 saat içinde yavaş yavaş 1 litre suyun tamamını içmiştim, doktorum transfer sırasında mesane baskısı harika demişti :)
Transfer esnasında karnınızdan hafif bastıracak hemşire. Merak etmeyin tutarsınız :)
Sen şanslıymışsın kuzum ya iğne yaptıkları için bana inanılmaz bir sıkışıklık olduYa beni de çok geriyordu. Evde tuvalete gittim. Merkeze gitmem 25 dk sürdü. Merkezde 1 bardak su içmiştim. Sıkışık mısın diye sordular hayır dedim. 10 dk sonra odaya alıp ultrasonla baktılar ve yoo gayet sıkışıksın sen hissetmiyorsun dediler. Başka su içmemi istemedilerhiç sıkışık olmadan transfer oldum ama transfer gayet net gözüküyordu ultrasonda. O yüzden hiç gerilme. Sandığımız gibi bir sıkışıklık istemiyorlar.
Sen şanslıymışsın kuzum ya iğne yaptıkları için bana inanılmaz bir sıkışıklık oldu
Ödem söktürücü tarzı bişey diye düşünüyorumNasıl bi iğneymiş o öyle yav. Sen 4 bardak iç 1 saat önce.
Pazartesi provasını yapıcam kaç bardak kaç dkda geliyor diyeNasıl bi iğneymiş o öyle yav. Sen 4 bardak iç 1 saat önce.
Pazartesi provasını yapıcam kaç bardak kaç dkda geliyor diye
Pazartesi provasını yapıcam kaç bardak kaç dkda geliyor diye
1.5 litreden 4parmak eksik su içtim.Önceki transferime göre çok daha kısa ve rahat geçti.Sadece ameliyathaneye girip uzandığımda bir ağlama krizine girdim sonra geçti.Şimdi evde dinleniyorum
Merhba
Bende bahceci umut cem beyin hastasiyim 4 tane dondurulmus 5. Gun embriyom var suan rahim dinlendirme surecindeym adetin 2.gunu gel dediler adeti bekliyorum.
Insallah hepimiz icin guzel seyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?