• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN AYINDA BAHÇECİ’DE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYAN VAR MI

Maşallah sayı çok güzel. İnşallah bu seferki sıkı sıkı tutunur. Bende daha adetin ikinci günün10,5 mm ile önden yardıran bi yumurta geriden gelenlere arıza çıkarmış. 9-10 civarı minnak folikül görünüyodu ikisi yetişebildi.

Neyse olan oldu. İlk tedavide standart protokole kurban gittik.

Benim o tek embriyo bugün 6.günde dondurulmuş. Hayırlısı bakalım.
Süper bir haber bu inşallah sonucu da çok güzel olur🙏

Canım bahcecinin hangi kliniğini araştırıyordun istanbuldaki merkezde 9 bin galiba tüp bebek fiyati

İlçalar dahil nekadar maliyet tuttu bilgi alabilirmiyim. teşekkürler
4FCC0307-5853-4632-89CA-7475E4BB5630.jpeg
4FCC0307-5853-4632-89CA-7475E4BB5630.jpeg

İlaçlar kişiden kişiye çok değişiyor,benim 5000 tuttu ama min 3000 tutar diye düşünüyorum.Dosya ekledim ama yazıyım tedavi 9000 +muayene(550gibi) rahim dinlendirme 1500 lira embriyo dondurma 1900 lira
Benden troid tahlili için bile ayrı ücret aldılar ilk başta bütün testler ücretsiz demelerine rağmen.

Bahçeci bu hormon testlerini yapıyor mu kağıtta yazanlari

İlaçlar kişiden kişiye çok değişiyor,benim 5000 tuttu ama min 3000 tutar diye düşünüyorum.Dosya ekledim ama yazıyım tedavi 9000 +muayene(550gibi) rahim dinlendirme 1500 lira embriyo dondurma 1900 lira

Teşekkürler , bende Florance Nightingleda ilaçlar muayene herşey dahil 15,000 TL. tuttu bugun yumurta toplama var ama çok korkuyorum , siz yaptırınızmı

Aranızda Bahçeci'de 3.gün embriyosu dondurulan var mı?
Döllenen sayısı az da olsa her zaman 5.güne kadar bekletiyorlar mı merak ettim.
Benimde 11 den 9 u döllenmişti. Dün 3. gündü. 9 u da istediğimiz kalitede doktorunuz hepsini dondurttu dediler. :işsiz:
5. günü beklemeyecekmisiz dedim. Transfer zamanı çözdürüp 5. güne gelmesini bekleyebilir doktorunuz dediler.
Ben de hepsini 5. güne bekletecekler zannediyordum.

Teşekkürler , bende Florance Nightingleda ilaçlar muayene herşey dahil 15,000 TL. tuttu bugun yumurta toplama var ama çok korkuyorum , siz yaptırınızmı
Hayırlısı olsun kaliteli yumurtaların olur inşallah benim opu bitti şimdi yasmin kullanıyorum 1.5 ay sonra transfer olur herhalde

Benimde 11 den 9 u döllenmişti. Dün 3. gündü. 9 u da istediğimiz kalitede doktorunuz hepsini dondurttu dediler. :işsiz:
5. günü beklemeyecekmisiz dedim. Transfer zamanı çözdürüp 5. güne gelmesini bekleyebilir doktorunuz dediler.
Ben de hepsini 5. güne bekletecekler zannediyordum.

Her doktorun tarzı farklı demek ki. Benim 3.gün iyi kalitede olan ikicik embriyomun ikisini de beşinci hatta altıncı güne beklettiler. :/

ay onu bıraksalar 30. güne gidecek demek ki aslan parçası. İnşallah tutunacak siz olumlu ve pozitif olun.
benimde 5. ve a6 günde dondurdularda sizde tek tek mi yoksa bir mi dondurdular acaba 3 tanesi ayrı 6 gününkiler ise bir yaptılar benim doktrm lale hanım fulyada sizinki kimdi bende miyom var önce ameliyat olacam bu ayın sonunda balkalım transfer ne zamna kaldı bilmiyorum :KK43:

Back