- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
- Konu Sahibi Nergizolsun
-
Transfer oldun sanırım hayırlı olsun ilk denemede gerçekten mucize olmuş inşallah bu sefer kucağına almak nasip olurbende bahcecı hastasıyım burcak erzık mukkeml bı dr herkese tavsoye ederım tup bebektekı samımı ıcten davranısı okdar yardımcı oluyorkı :) benımde yarın trasferım var 4 ay once ılk tup bebegımızı yaptık 5. gun emrıosuydu tek emrıo transfer edıldı mılyonda bır o emrıom 3 e bölündü 9 haftalık kalplerı durdu ınsallah buseferde tutar sormak ıstedıklerınızı sorabılırsınız yardımcı olabılrısem sevınırım
Evet canim bugun oldum insallah cogalmadan tutar devam eder:)Transfer oldun sanırım hayırlı olsun ilk denemede gerçekten mucize olmuş inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur
sana hangi iğneleri verdiler transfer öncesi kaç gün kullandın canım ya bu iğneleri herkese mi veriyorlar transfer öncesiEvet canim bugun oldum insallah cogalmadan tutar devam eder:)
Trasfere 5 gun kala progrstan basladik tutarsada devam ilkince 35 gun falan devam etmistik sanirim baska ignem yok sen ne kullaniosunsana hangi iğneleri verdiler transfer öncesi kaç gün kullandın canım ya bu iğneleri herkese mi veriyorlar transfer öncesi
Evet herkese veriyorlarsana hangi iğneleri verdiler transfer öncesi kaç gün kullandın canım ya bu iğneleri herkese mi veriyorlar transfer öncesi
merhaba canim benimde yasim 26Yaşıma göre yumurta sayım azmış sorunum sadece bu 2.02 amh yaşım 26
benimde tedaviye başlamam haziranda olcak sim doktorumunyazdıgı vitaminlerı alıyorum raporum cıkmasını bekliyorum
Omepa Q10 bide ımprlyHangi vitaminleri verdiler?
evet canım bende oldu ve5. 6. günde 2 tane dondurduklarıdfa olduAranızda Bahçeci'de 3.gün embriyosu dondurulan var mı?
Döllenen sayısı az da olsa her zaman 5.güne kadar bekletiyorlar mı merak ettim.
Canım benim 3. Gün dondurdularAranızda Bahçeci'de 3.gün embriyosu dondurulan var mı?
Döllenen sayısı az da olsa her zaman 5.güne kadar bekletiyorlar mı merak ettim.
Ağrı yok tek sıkıntı idrara sıkışık olmaktransfer işlemi ağrılı oluyor mu
Canım benim 3. Gün dondurdular
Evet doktorun biraz risk almış sanırım inşallah devam etmiştir.benim 9 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi,3 tanesini 3.gün dondurdular,5.gün içinde 3 tane daha dondurulabildi.ilk tedavimde 4 yumurtadan 3tanesi döllenmişti,3.gün transfer etmişlerdi,negatif oldu yumurtamda kalmadı 5.güne kadarPeki döllenen yumurta sayısı kaçtı kuzum senin?
Benim 5 yumurtanın 2'si olgunmuş. 2'si de döllendi. 3. Gün kaliteleri gayet iyi dendi.
5.güne kadar bekletilmesi istemiş doktorum.
Ama biri 5.güne çıkamadı. Diğerini de 6.güne bekletiyorlar. Yarın o biricik cefakar embriyom tamam mı demiş devam mı demiş haber verecekler. :/
Sadece iki tane olan embriyonun ikisini de 5.güne bekletmelerine şaşırdım. Normalde sayı yeterli ise bekletilmeli denir. İlginç.
Evet doktorun biraz risk almış sanırım inşallah devam etmiştir.benim 9 yumurta toplandı 7 tanesi döllendi,3 tanesini 3.gün dondurdular,5.gün içinde 3 tane daha dondurulabildi.ilk tedavimde 4 yumurtadan 3tanesi döllenmişti,3.gün transfer etmişlerdi,negatif oldu yumurtamda kalmadı 5.güne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?