- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
- Konu Sahibi Nergizolsun
-
kızlar meraba ya yumurta toplamadan sonra ki hafta regl oldum iyileştim hsg filmimi çektim 1 2 leke gördüm ama şuan hasta olmadım bugun 4 gündür geçiyor sizde bu durumu yaşayan var mı acaba kızlar stres oldum artık
miyom ameliyatı olmam lazım bayramdan önce olduktan sonra 2 ay da bekleyecem 3 regl dönemimde transfer olacm ama günm gçti ne yapmam lazm blmiyorum fikrinz varsa söyler msnz
Hsg'den sonra ilişkiniz oldu mu? Hamile olabilir misiniz?
Eğer değilseniz hsg sonrası verilen antibiyotik gecikmeye sebep olabilir. Civan perçemi için. İğrenç bi tadı var ama hemen işe yarıyor.
sordumda etki etmiormuş canım genel gebelik oluyor dedi ama bugünle 8 gün oldu hala olmadım
negatif çıktı canım tharlosan var ona başladım dün itibariyleGebelik testi yaptınız mı?
merhaba canım regl bittikten ne kadar sonra embriyo tarnsferi oldu. sendeMecbur tutuyoruz
negatif çıktı canım tharlosan var ona başladım dün itibariyle
negatif çıktı canım tharlosan var ona başladım dün itibariyle
adet söktürücü cnmBenimde negatif çıktı tharlosan nedir
bnde başldı leke ama 3 gündr kullnıymTarlusal bittikten en geç 10 gün sonra adet olmanız lazım.
Merhaba ben ilk transferi taze oldum.Pazartesi günü kontrole gideceğim muhtemelen 15-18 gün sonra transfer oluyormerhaba canım regl bittikten ne kadar sonra embriyo tarnsferi oldu. sende
hayırlı olsun inşallah sağlıka kucağına al tatlım çok değil mi süre bende 2 3 günü diye biliyordum. peki gittiğinde sorabilir misin herkesde aynı mı acaba transfer hangi doktordasn ben lale hanımdaym ve mustfa hocvaMerhaba ben ilk transferi taze oldum.Pazartesi günü kontrole gideceğim muhtemelen 15-18 gün sonra transfer oluyor
hayırlı olsun inşallah sağlıka kucağına al tatlım çok değil mi süre bende 2 3 günü diye biliyordum. peki gittiğinde sorabilir misin herkesde aynı mı acaba transfer hangi doktordasn ben lale hanımdaym ve mustfa hocva
Hayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunur inşallahMerhaba.
Benim transferim bugün olacak ve adetimin 18.günü olmuş oluyo. Genelde 15-20 gün arası sürüyo yani transfere hazırlık süreci.
Hayırlı olsun canım bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah
anladım canım iğne tedavisi mi başlanıyormuş.Merhaba.
Benim transferim bugün olacak ve adetimin 18.günü olmuş oluyo. Genelde 15-20 gün arası sürüyo yani transfere hazırlık süreci.
anladım canım iğne tedavisi mi başlanıyormuş.
Anldim canim cok tesekkur ederim imEstrofem hap, coraspin ve vitamin hapı ile başlanıyor.
Transfere 5 gün kala crinone jel ekleniyor.
Transferden sonra da kan sulandırıcı iğne ekleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?