- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
nisan değilde mayıs ayı uğurlu gelir inşallah anam mart kedilerin mayısta yumurtaların ayı oldu:))
baksana büyüyüp büyüyüp duruyollarr akannehir
benimki hariççç -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisan değilde mayıs ayı uğurlu gelir inşallah anam mart kedilerin mayısta yumurtaların ayı oldu:))
baksana büyüyüp büyüyüp duruyollarr akannehir
koparırım desen hadi
yırtarımm ne nen :roflol:
akannehir
ya iklimcim inşallah sevinilecek bişeydir bu doktor bu ay çok yumurta var olmaz yapamam derse üzülürüm yani çok hazırladım ilk denemeye kendimi.heralde klomen diilde bi de işne olsaymışım 10 15 yumurA olcekmiş
benimki hariççç -tatlicadiarzu-
geniş ailede cevo diyor ya bee yırtarım diye :))
gitmiom işte gitmiom baanee sana laf yetiştircem naniknanik
kızım bu ay olur belkim öle deme sen incir aldınmı anam evine oturma öle kök gibi git kuru incir al hergün 2 tane yee yoksam kargoylan gönderimmi saa kıss geliyooo yakalaa
amaannnn ben üşengeçim bu ot konularında zor geliyo hap iğne daha kolay :)
ama yolla hadi 2 dene yolla karşılıklı yiyerizzz :roflol:
kız ağzını açmayada mı üşeniyon kaynatma taam sadece sabah akşam yee
başka şeyleri yiyon ye her gece:)) töbe töbeee
böhöhöhöhö lülülülülülü
döncem ben sanaa geliyom birazdan boshayallersmile
kız allah seni napmasınn deli yaaa kafamçokkarıştı:roflol:
amaannnn ben üşengeçim bu ot konularında zor geliyo hap iğne daha kolay :)
ama yolla hadi 2 dene yolla karşılıklı yiyerizzz :roflol:
kızlar bu incir olayı ne? bende de 2 yumurta vardı bu ay bakalım mayalanacakmı:) dr um bir de olsa iki de olsa aşılamayı yapıyor
Bu ay tutmazsa ilaç milaç almiyacam. ıkinci aşılamada düşünmüyorum. Doğal yöntemleri denicem. Soğan kürü. ıncir kürü..canım hızlı kürü ne eğer müsaitsen bahseder misin çok iyiymiş iklimcim yapsana nerdeyse bu yumurtalar oluşsun diye cambazlık yapcaz be:) iyiki varsınız kızlar
Aaaa ne güzel. Ben içemem diye denemedim güzelim. Geçen hafta Aşılamam yapıldı artık tutmazsa denerim. Ama tutsun artık yaaaa guclubacismilesoğan kürünü yapıyorum bu ay başladım iki tane nur topu gibi yumurta attım:) ve diğer iki aya göre yumurtalarım güzel gelişmiş bence dene ben ilaçlarla beraber alıyorum
canım hızlı kürü ne eğer müsaitsen bahseder misin çok iyiymiş iklimcim yapsana nerdeyse bu yumurtalar oluşsun diye cambazlık yapcaz be:) iyiki varsınız kızlar
kızdınmıı eyvahedigeldismile