nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

Eveeett bende ogretmenim ve kan testi sonucumu bekliyorum ins guzel haberler veriririm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun diyelım o gunler gerıde kaldı inşallah hepimiz mutlu haberlerımızı burda paylaşırızzzzzz:)))))))))))

KIZLARRRRRRRRRRRRRR azönce test yaptım adetım gun gecmıstı negatıffffffff yaaa .çizgiden eser yok ama adette olmadım daha..........ister istemez morelım bozuldu ya ılk deneme olmasına ragmen çok heveslenmıştım yaaaaaaaaaaa................(((((((

Test sonucu belkide çıkmıştır diye aradim hastaneyi ama akşamüstü dediler ya of gecmio zaman

Test sonucu belkide çıkmıştır diye aradim hastaneyi ama akşamüstü dediler ya of gecmio zaman

inşallah mutlu haberı alrsın canım idrar testi yapmışmıydın ssen.......mutlu haberı bızlede paylaşşşşşşşşşş

zaten bu heveslerimiz bizi yıkıyor. canım yeni ay yeni umut demektir, yeni umudun için hazırlan bakalım...

1,5-2 saate cıkıyor aslında tahliller neden bekletiyorlar ki ya, merakla mutluluk çığlığını bekliyorum.

Evet idrar testim pozitif yani cizgi silik ama baya belirgin.ben kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum ya daha once olmustu da

aynen kendimi gördüm cuma günü halimi .cumartesi oldum ama anlamadıgım korunmayı bıraktıgımız ay hiç geçmeyen adetin 4 gün gecmesi hala sasırıyorum ...

Evet idrar testim pozitif yani cizgi silik ama baya belirgin.ben kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum ya daha once olmustu da

inşallah kimyasal degildir canım emin olmak için bir dr. gitmen lazım erkenden

aynen kendimi gördüm cuma günü halimi .cumartesi oldum ama anlamadıgım korunmayı bıraktıgımız ay hiç geçmeyen adetin 4 gün gecmesi hala sasırıyorum ...

bende de gectı ben hap falan kullanmadım eşim korundu ama ne bılım stresten gecıktı herhalde yaaaaaaaa(((

Kimyasal olup olmadigini anlamak için dr once simdiki degere bakicaz sonrada 2 gunde bir kan değerinin artip artmadigina bakilcakmis.

Ben malesef kucuk bi ilcede öğretmen im ve tahlil ilde yapilip sonuç gelio ondan uzun surdu malesef

Kimyasal olup olmadigini anlamak için dr once simdiki degere bakicaz sonrada 2 gunde bir kan değerinin artip artmadigina bakilcakmis.

eğer 100 lerde bir değer cıkarsa korkma asla cunku kimyasallar düşük değerlerde kalıyor. ama benim 1. kuzumda kan testimde Bhcg 32ydi :) doktor kimyasal olabilir demişti 2 gün sonra 110 olmuştu :) çok şükür şimdi 3,5 yaşında bir cimcime

Benimde kizimda ilk degerim 65ti sonra yukseldi simdide 2 yasina girdik gecen ay

mrb kızlar bnde yenı uyeyım benımde 1 seneyı gecgın olmuyo bebgım eşimde sorun vardı amelıyat oldu gecn ay önumuzdekı aylardan cok umtluyum bakalım allahım hepımıze sağlıklı bı bebek nasıp etsın inşallah...benımde bat 16 nısan:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…