6 nisandı beklediğim tarih ama 1 gün geçince yaptım 2. çizgi silik çıktı yarın kan tahliline gideceğim inşallah hepimizin çok sağlıklı bebişleri olur :)
ayyyy inşallah canım benım yaaaaaaaaaaaaaa...............çok sevındım Allahım inşallah bende yazarım yarın sana burdan 2.çizgi çıktı diye........
batımızda aynıymış canım inşallah ikimizinde sonucu aynı olur hadi sendende bekliyoruz 2. çizgiyi
batımızda aynıymış canım inşallah ikimizinde sonucu aynı olur hadi sendende bekliyoruz 2. çizgiyi
naptın eşine söyledın mı canım??????????? .........:))))))))))))))))))))
söyledim canım çok mutlu oldu kan testi yaptırmaya gittik ama tabi mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için acil yapmadı bakalım yarın gitmeyeceğim okula kan testi yaptıracağım inşallah... sende bi idrar testi yapsan ya bakalım ne çıkacak?
yarın yapayım dıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa..........bu aksam adet falan olmazsam.....ay ne guzel yaaaaaa......nerdesınız canım sız dogu falan mı
konyanın kulu ilçesindeyiz canım burası küçük bir ilçe...
geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlet nasip etsin inşallah
Merhaba. oncelikle allah bi daha böyle acilar yasatmasin ve oglunuza saglikli omurler nasip etsin. Ins en kisa zamanda müjdeyi alirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mhrhaba arkadaslar bende aranızdayım 6 yasında bı oglum var ve bundan dort ay oncede doguma ıkı gun kala bebegımı kaybettım karnımda melek olmus yavrum bu ay yaktık gemılerı esımle korunmuyoruz ınsallah hemen hamıle kalırız hepımıZ rabbım hepımızın kucagını doldursun en kısa zamanda
merhaba arkadaşlar.ben de 8 aylık evliyim. bu ay 5. denememiz. inşaallah da hayırlısıyla bu sefer tutar bebişim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah.bu arada ben de öğretmenim aralık ayında hamile kalıp ilk dönemi kapatmayı planlamıştım ama olsun ikinci dönemi kapatmak nasip olur inşaallah
Slm kizlar ne guzel ikinci bebegi dusunen benim gibi bir suru arkadasimiz olmus. Bende bugun doktora gittim. Malum adet donemindeki hormon testleri rahim filmi esime sperm testi vs. Simir testime bakti ve rahimde mikrop var ve gebelige engel olur dedi. Dedi ve isin rengi degisti. Simdi antibiyotik verdi ama sogan kuru yapicam daha iyi bence ve benim gibi olup da sogan kuru ile hamile kalan cok ark. Varmis yeni gordum. Hakkimizda hayirlisi. Be arada bat 12 nisan b7gun kan tahlilim 0.1 cikti dr daha erken gecikirsr bir haftaya gel dedi. Gerci alttan muayene etti olsaydi horurdu kanimca.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldın tatlım beraber hamıle kalalım kapatırız inş ıkıncı donemıde beraber:)))).................bat gunune nekadar var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?