nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

6 nisandı beklediğim tarih ama 1 gün geçince yaptım 2. çizgi silik çıktı yarın kan tahliline gideceğim inşallah hepimizin çok sağlıklı bebişleri olur :)

ayyyy inşallah canım benım yaaaaaaaaaaaaaa...............çok sevındım Allahım inşallah bende yazarım yarın sana burdan 2.çizgi çıktı diye........

ayyyy inşallah canım benım yaaaaaaaaaaaaaa...............çok sevındım Allahım inşallah bende yazarım yarın sana burdan 2.çizgi çıktı diye........

batımızda aynıymış canım inşallah ikimizinde sonucu aynı olur hadi sendende bekliyoruz 2. çizgiyi

naptın eşine söyledın mı canım??????????? .........:))))))))))))))))))))

söyledim canım çok mutlu oldu kan testi yaptırmaya gittik ama tabi mahrumiyet bölgesinde olduğumuz için acil yapmadı bakalım yarın gitmeyeceğim okula kan testi yaptıracağım inşallah... sende bi idrar testi yapsan ya bakalım ne çıkacak?

yarın yapayım dıyorum yaaaaaaaaaaaaaaa..........bu aksam adet falan olmazsam.....ay ne guzel yaaaaaa......nerdesınız canım sız dogu falan mı

Merhaba. oncelikle allah bi daha böyle acilar yasatmasin ve oglunuza saglikli omurler nasip etsin. Ins en kisa zamanda müjdeyi alirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amın ınsallah canım rabbım kımseye evlat acısı yasatmasın

canım benım gecmıs olsun hayırlısı boyleymıs demek kı...........inşallah saglıklı hayırlı bebışlerımız olur:))))

merhaba arkadaşlar.ben de 8 aylık evliyim. bu ay 5. denememiz. inşaallah da hayırlısıyla bu sefer tutar bebişim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah. bu arada ben de öğretmenim aralık ayında hamile kalıp ilk dönemi kapatmayı planlamıştım ama olsun ikinci dönemi kapatmak nasip olur inşaallah

Ben degilll iki sene arka rkaya hamile kaldim yeter basimda iki tane cocuk vr belki sonra :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm kizlar ne guzel ikinci bebegi dusunen benim gibi bir suru arkadasimiz olmus. Bende bugun doktora gittim. Malum adet donemindeki hormon testleri rahim filmi esime sperm testi vs. Simir testime bakti ve rahimde mikrop var ve gebelige engel olur dedi. Dedi ve isin rengi degisti. Simdi antibiyotik verdi ama sogan kuru yapicam daha iyi bence ve benim gibi olup da sogan kuru ile hamile kalan cok ark. Varmis yeni gordum. Hakkimizda hayirlisi. Be arada bat 12 nisan b7gun kan tahlilim 0.1 cikti dr daha erken gecikirsr bir haftaya gel dedi. Gerci alttan muayene etti olsaydi horurdu kanimca.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldın tatlım beraber hamıle kalalım kapatırız inş ıkıncı donemıde beraber:)))).................bat gunune nekadar var canım

geçmiş olsun canım benım önemlı olan once saglık..........sen ıyı olda bebışi Allah nasıp eder inşallah.........soğan kurunu bende ıyı gelıyor diye duymustum.............

herkese merhabalar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
Ben de öğretmenim İzmirdeyim ve bu ay korunmadık, 16 nisan bat tarihim.
Geçtiğimiz aralık ayında ilk korunmadığımız ay hamileydim sevincimiz 4-5 gün sürdü maalesef.. Dış gebelikmiş meğer, çok ağrılı ve üzüntülü günler yaşadık..
4 ay korunmak zorunda kaldım. Rahim filmi çektirip temiz çıkınca bu ay korunmayı bıraktık tekrar Allahın izniyle.
Ben de nisan ayında hamile olduğumu öğrenmek havalara uçmak istiyorum. Dilerim hepimiz bu müjdeli haberleri alırız

hoşgeldın tatlım beraber hamıle kalalım kapatırız inş ıkıncı donemıde beraber:)))).................bat gunune nekadar var canım

batım 22-23 nisan. daha var yani canım. yumurtlama günlerimdeyim. çalışmalar devam ediyor yani inşaallah amiiin amiin güzel haberleri verelim birbirimize. aynı sevinçleri, mutlulukları birlikte yaşayalım sevincimizi birlikte paylaşalım inşaallahhh..amiiinnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…