• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

Merhaba arkadaslar. Oncelikle belirteyim adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynidir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bişey daha sormak istiyorum, ben yumurtlama tarihinden 1 yada 2 gün sonra ilişki yaşadım, gebelik ihtimali düşükmü oluyor o zamanda?

hatın soyle bır bılgı vermek ıstıyorum eger ıcerıde yumurta catlamadan sperm gecısı olsa bıle yumurta ertesı gun catlamaya basladıgında dahı saglam

spermı alıp tutuyor yanı bu ıllakı ovulasyon donemı degıl.

Bır bılgı vereyım sıze adet arkası ıtıbarı ıle baslayın ve gun asırı ılıskıye gırın bu ıllakı yumurta catladı catlamadı olayı degıl saglıklı

sperm geldıkten sonra ve yumurtası saglıklı olan her anne adayı.Her ay gebe kalma sansı var.Ben ılk hamılelıgımı 3. denemem de adet arkası hamıle kaldım hemen ovulasyon donemınde degılım

hmm anladım cnm .. benim 1 yıldır olmuyor ..
23 ocakta asılamam tutmadıı :43::43::43:

sadece sabır ve stres yok her seyı olagana bırak ınan kı oluyor vucudunu nadasa bırak dusuncenı yenıle ve Allah zamanı gelınce verıyor.

Bende bakalım beklıyorum 2 deneme yaptık sadece bu hafta eger tutarsa mucıze olur

Ben 2 yasinda bi kiz cocugu annesiyim ve hamile kalmam 2 yil surdu cok zor günlerdi. ama cok sukur bi mucize oldu kizim oldu. Simdi nasipse 2. Yi istiyorum. adetime 2 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi cikti ve kan testim 5,47 cikti dr 2 gun sonra gene yap dedi. bugun yaptircam.hayirlisi olur ins

hatın soyle bır bılgı vermek ıstıyorum eger ıcerıde yumurta catlamadan sperm gecısı olsa bıle yumurta ertesı gun catlamaya basladıgında dahı saglam

spermı alıp tutuyor yanı bu ıllakı ovulasyon donemı degıl.

Bır bılgı vereyım sıze adet arkası ıtıbarı ıle baslayın ve gun asırı ılıskıye gırın bu ıllakı yumurta catladı catlamadı olayı degıl saglıklı

sperm geldıkten sonra ve yumurtası saglıklı olan her anne adayı.Her ay gebe kalma sansı var.Ben ılk hamılelıgımı 3. denemem de adet arkası hamıle kaldım hemen ovulasyon donemınde degılım

Cok teşekkür ederim ya, insan küçücük bir ihtimalde bile ümitleniyor, biz daha bir kere denedik hala korunuyoruz yani ama yinede ümit ediyorum işte :)

Ben 2 yasinda bi kiz cocugu annesiyim ve hamile kalmam 2 yil surdu cok zor günlerdi. ama cok sukur bi mucize oldu kizim oldu. Simdi nasipse 2. Yi istiyorum. adetime 2 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi cikti ve kan testim 5,47 cikti dr 2 gun sonra gene yap dedi. bugun yaptircam.hayirlisi olur ins

bende kızımı kardes ıstıyorum bakalım daha yenı basladık bız denemeye adetıme var ve adet belırtılerıde yasıyorum suan goguslar kasıklar fecı durumda ama kırmızı olayı var eger gelmezse super olur

Insallah allahim butun dualarinizi isteklerinizi duyar. Bende cok istiyorum bekliyorum iki sene once dusugumden sonra olan biten yok cok zor gunler gecirdim hala geciriyorum. rabbim gonlume gore versin insallah kizar butun anne olmak isteyen bayanlar rabbim bizede anne olmaya nasip eder ;)

canım benım ya bozmayalım borelımızı bıdakı ay olur ıns bazen benım hıç yoktan yere 10 gun gecıkır ortalama 2 gun gecıkır.....bizimde ılk denememız bugun adet gunumdu daha bısey yok bakalım yarın sabah olabılır..............gecen yık eşim korunuyo olmasına ragmen 1 gun gecmıstı ve kan testı yapmıştık........

noldu canım oldun mu adet

Mhrhaba arkadaslar bende aranızdayım 6 yasında bı oglum var ve bundan dort ay oncede doguma ıkı gun kala bebegımı kaybettım karnımda melek olmus yavrum bu ay yaktık gemılerı esımle korunmuyoruz ınsallah hemen hamıle kalırız hepımıZ rabbım hepımızın kucagını doldursun en kısa zamanda

bende kızımı kardes ıstıyorum bakalım daha yenı basladık bız denemeye adetıme var ve adet belırtılerıde yasıyorum suan goguslar kasıklar fecı durumda ama kırmızı olayı var eger gelmezse super olur

Ins benimde bugun olmam lazimdi olmdim idrar testleri silik cikio cum gunku kan degeri 5 cikti dr dusuk deger dedi hevesim kacti.akintimda var kanamam geldi sanip ikide bir wc gidiyorum.

Merhaba. oncelikle allah bi daha böyle acilar yasatmasin ve oglunuza saglikli omurler nasip etsin. Ins en kisa zamanda müjdeyi alirsiniz

Mhrhaba arkadaslar bende aranızdayım 6 yasında bı oglum var ve bundan dort ay oncede doguma ıkı gun kala bebegımı kaybettım karnımda melek olmus yavrum bu ay yaktık gemılerı esımle korunmuyoruz ınsallah hemen hamıle kalırız hepımıZ rabbım hepımızın kucagını doldursun en kısa zamanda

geçmiş olsun canım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlet nasip etsin inşallah

kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı :( genede tereddütte kaldım. Hamileyim galiba kızlarrr :36:

kızlar bat 6 nısandı bugun de adet olmadım...........ama saydıgınız hıç bi belirti yok bende:((((.........................ne zaman yapsam testı ya 3 nısanda yapmıştım hıç bisey yoktu yanı negatıftı.....benım 2 gun falan gecıkır genelde adetım napsam bılemedım yaaaaaaaaaaa....................?????????????

6 nisandı beklediğim tarih ama 1 gün geçince yaptım 2. çizgi silik çıktı yarın kan tahliline gideceğim inşallah hepimizin çok sağlıklı bebişleri olur :)

Back