Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bişey daha sormak istiyorum, ben yumurtlama tarihinden 1 yada 2 gün sonra ilişki yaşadım, gebelik ihtimali düşükmü oluyor o zamanda?
hmm anladım cnm .. benim 1 yıldır olmuyor ..
23 ocakta asılamam tutmadıı
hatın soyle bır bılgı vermek ıstıyorum eger ıcerıde yumurta catlamadan sperm gecısı olsa bıle yumurta ertesı gun catlamaya basladıgında dahı saglam
spermı alıp tutuyor yanı bu ıllakı ovulasyon donemı degıl.
Bır bılgı vereyım sıze adet arkası ıtıbarı ıle baslayın ve gun asırı ılıskıye gırın bu ıllakı yumurta catladı catlamadı olayı degıl saglıklı
sperm geldıkten sonra ve yumurtası saglıklı olan her anne adayı.Her ay gebe kalma sansı var.Ben ılk hamılelıgımı 3. denemem de adet arkası hamıle kaldım hemen ovulasyon donemınde degılım
Ben 2 yasinda bi kiz cocugu annesiyim ve hamile kalmam 2 yil surdu cok zor günlerdi. ama cok sukur bi mucize oldu kizim oldu. Simdi nasipse 2. Yi istiyorum. adetime 2 gun kala idrar testi yaptim silik cizgi cikti ve kan testim 5,47 cikti dr 2 gun sonra gene yap dedi. bugun yaptircam.hayirlisi olur ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok teşekkür ederim ya, insan küçücük bir ihtimalde bile ümitleniyor, biz daha bir kere denedik hala korunuyoruz yani ama yinede ümit ediyorum işte :)
sadece sabır ve stres yok her seyı olagana bırak ınan kı oluyor vucudunu nadasa bırak dusuncenı yenıle ve Allah zamanı gelınce verıyor.
Bende bakalım beklıyorum 2 deneme yaptık sadece bu hafta eger tutarsa mucıze olur
canım benım ya bozmayalım borelımızı bıdakı ay olur ıns bazen benım hıç yoktan yere 10 gun gecıkır ortalama 2 gun gecıkır.....bizimde ılk denememız bugun adet gunumdu daha bısey yok bakalım yarın sabah olabılır..............gecen yık eşim korunuyo olmasına ragmen 1 gun gecmıstı ve kan testı yapmıştık........
bende kızımı kardes ıstıyorum bakalım daha yenı basladık bız denemeye adetıme var ve adet belırtılerıde yasıyorum suan goguslar kasıklar fecı durumda ama kırmızı olayı var eger gelmezse super olur
Mhrhaba arkadaslar bende aranızdayım 6 yasında bı oglum var ve bundan dort ay oncede doguma ıkı gun kala bebegımı kaybettım karnımda melek olmus yavrum bu ay yaktık gemılerı esımle korunmuyoruz ınsallah hemen hamıle kalırız hepımıZ rabbım hepımızın kucagını doldursun en kısa zamanda
noldu canım oldun mu adet
ay cok guzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................darısı benım başıma nezamandı canım adet tarıhın bu gun muydu????????kızlar ben biraz önce idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı genede tereddütte kaldım. Hamileyim galiba kızlarrr