nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

Bir gecmis olsun ins en kis zamanda hamile kalırsın. esin Varikosel ameliyatimi oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıskandım ama senin BAT benden önce zaman geçmek bilmiyor yaa. ben gerçi daha çalışma haftasındayım.

kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.

kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.

hayırlı ugurlu olsun tatlımm cok sevındımmm
ınsallah kucagına alırsın hayırlısıyla..
bat tarıhın ne zamandı acapa?
ıdrar testını bat nekadar gectıkten sonra yaptın

senin adına çok sevindim arkadaşım, tadını çıkar, inşallah saglıkla kucagına alıp o miss kokusunu da duyarsın.

veee çok dua et bekleyenler için, hamişlerin duası kabul olur.

Bir gecmis olsun ins en kis zamanda hamile kalırsın. esin Varikosel ameliyatimi oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım evet sol varıkosel amelıyatı oldu eşim 1 ay önce,artık daha çok umudum var bakalım...

arkadaşlar bende öğretmenim benimde bat 22 23 nisan epey çalışma yaptk bu arada yeni evli sayılırız bebek istemede 2. ayımız dua edelimmmm

senin adına çok sevindim arkadaşım, tadını çıkar, inşallah saglıkla kucagına alıp o miss kokusunu da duyarsın.

veee çok dua et bekleyenler için, hamişlerin duası kabul olur.

çok sevindm hayırlı olsn canm belirti var mıydı

geçmiş olsun canm bende yeni üyeyim bizimde 2. ayımız ama çok sabırsızımbat 22 nisan hayırlısı bakalım meryem ve fetih suresi okyup dua edelm

bakalım cnm kısmet ya inşallah adet olmayız da hamıle kalırız bu ay hep dua edıyorum rabbime,fetıh suresını okuyorum inşallah kabul olur....

inşallah canım yaa... ne güzel söylüyorsun. bende tesbih cekiyorum ve günde 41 tefriciye okuyorum. Rabbim ol derse olacak inşallah..

geçmiş olsun canm bende yeni üyeyim bizimde 2. ayımız ama çok sabırsızımbat 22 nisan hayırlısı bakalım meryem ve fetih suresi okyup dua edelm

sağol cnm bnm fetıh suresının 4. günündeyim çalştgm için akşamdan akşama yapabılıyorum maalesef. sen ne zamandır evlısın,bebek istiyosun?

kızlaar merhaba. bende 8 aylık evliyim. 3 keredir deniyoruz ama olmadı. şimdi adetimin 5. günündeyim bu ayda başlıycaz çalışmalara.. bakalım inşallah bu ay olur yaaaa.... 30 nisan adet tarihim.. inşallahhh olmamda sürprizleri alırım.. isteyen herkese nasip etsin rabbim. banada

sağol cnm bnm fetıh suresının 4. günündeyim çalştgm için akşamdan akşama yapabılıyorum maalesef. sen ne zamandır evlısın,bebek istiyosun?

8 aylık evliyim iki aydr korunmuyoruz canm bende 3 gündür meryem suresi okuyorum 22 sine kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum

8 aylık evliyim iki aydr korunmuyoruz canm bende 3 gündür meryem suresi okuyorum 22 sine kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum

allah kabul etsın ınsallah canım yaa.geçer geçer kafana takma sen ddüşünmemeye çalış bolbol dua et hangı şehırdesın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…