mrb kızlar bnde yenı uyeyım benımde 1 seneyı gecgın olmuyo bebgım eşimde sorun vardı amelıyat oldu gecn ay önumuzdekı aylardan cok umtluyum bakalım allahım hepımıze sağlıklı bı bebek nasıp etsın inşallah...benımde bat 16 nısan:2:
mrb kızlar bnde yenı uyeyım benımde 1 seneyı gecgın olmuyo bebgım eşimde sorun vardı amelıyat oldu gecn ay önumuzdekı aylardan cok umtluyum bakalım allahım hepımıze sağlıklı bı bebek nasıp etsın inşallah...benımde bat 16 nısan:2:
kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
Masallah cok sevindim adetin gecikmismiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir gecmis olsun ins en kis zamanda hamile kalırsın. esin Varikosel ameliyatimi oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kıskandım ama senin BAT benden öncezaman geçmek bilmiyor yaa. ben gerçi daha çalışma haftasındayım.
senin adına çok sevindim arkadaşım, tadını çıkar, inşallah saglıkla kucagına alıp o miss kokusunu da duyarsın.
veee çok dua et bekleyenler için, hamişlerin duası kabul olur.
bakalım cnm kısmet ya inşallah adet olmayız da hamıle kalırız bu ayhep dua edıyorum rabbime,fetıh suresını okuyorum inşallah kabul olur....
geçmiş olsun canm bende yeni üyeyim bizimde 2. ayımız ama çok sabırsızımbat 22 nisan hayırlısı bakalım meryem ve fetih suresi okyup dua edelm
inşallah canım yaa... ne güzel söylüyorsun. bende tesbih cekiyorum ve günde 41 tefriciye okuyorum. Rabbim ol derse olacak inşallah..
sağol cnm bnm fetıh suresının 4. günündeyim çalştgm için akşamdan akşama yapabılıyorum maalesef. sen ne zamandır evlısın,bebek istiyosun?
8 aylık evliyim iki aydr korunmuyoruz canm bende 3 gündür meryem suresi okuyorum 22 sine kadar nasıl vakit geçecek bilmiyorum
allah kabul etsın ınsallah canım yaa.geçer geçer kafana takma sen ddüşünmemeye çalış bolbol dua ethangı şehırdesın?
öyle yapıyorum zaten adanadayım canm sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?