Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhabalar. ben de nisan ayında hamile kalmak istiyorum. olursa inşallah ilk bebeğim olacak...
herkese merhabalar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
Ben de öğretmenim İzmirdeyim ve bu ay korunmadık, 16 nisan bat tarihim.
Geçtiğimiz aralık ayında ilk korunmadığımız ay hamileydim sevincimiz 4-5 gün sürdü maalesef.. Dış gebelikmiş meğer, çok ağrılı ve üzüntülü günler yaşadık..
4 ay korunmak zorunda kaldım. Rahim filmi çektirip temiz çıkınca bu ay korunmayı bıraktık tekrar Allahın izniyle.
Ben de nisan ayında hamile olduğumu öğrenmek havalara uçmak istiyorum. Dilerim hepimiz bu müjdeli haberleri alırız
geçmiş olsun diyelım o gunler gerıde kaldı inşallah hepimiz mutlu haberlerımızı burda paylaşırızzzzzz:)))))))))))
Test sonucu belkide çıkmıştır diye aradim hastaneyi ama akşamüstü dediler ya of gecmio zaman
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KIZLARRRRRRRRRRRRRR azönce test yaptım adetım gun gecmıstı negatıffffffff yaaa .çizgiden eser yok ama adette olmadım daha..........ister istemez morelım bozuldu ya ılk deneme olmasına ragmen çok heveslenmıştım yaaaaaaaaaaa................(((((((
Test sonucu belkide çıkmıştır diye aradim hastaneyi ama akşamüstü dediler ya of gecmio zaman
KIZLARRRRRRRRRRRRRR azönce test yaptım adetım gun gecmıstı negatıffffffff yaaa .çizgiden eser yok ama adette olmadım daha..........ister istemez morelım bozuldu ya ılk deneme olmasına ragmen çok heveslenmıştım yaaaaaaaaaaa................(((((((
Evet idrar testim pozitif yani cizgi silik ama baya belirgin.ben kimyasal gebelik olmasindan korkuyorum ya daha once olmustu da
aynen kendimi gördüm cuma günü halimi .cumartesi oldum ama anlamadıgım korunmayı bıraktıgımız ay hiç geçmeyen adetin 4 gün gecmesi hala sasırıyorum ...
zaten bu heveslerimiz bizi yıkıyor. canım yeni ay yeni umut demektir, yeni umudun için hazırlan bakalım...
Kimyasal olup olmadigini anlamak için dr once simdiki degere bakicaz sonrada 2 gunde bir kan değerinin artip artmadigina bakilcakmis.