• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nısan ayıında hamıle kalmak isteyen var mı

slm kızlar yenı hamısler var cok sevındım.sırasıyla guzel haberlerı alıyoruz bende daha beklıyorum adete 1 hafta var 17 nısan ama gogus ve kasık agrısı benı bu sefer bıtırdı cok kotu durumdayım.

hamıle arkadaslar belırtılerınızı bızımle paylasırmısınız?:49:

senin adına çok sevindim arkadaşım, tadını çıkar, inşallah saglıkla kucagına alıp o miss kokusunu da duyarsın.

veee çok dua et bekleyenler için, hamişlerin duası kabul olur.

canım benim çok teşekkür ederim tabiki ederim Allah hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsinn... Amin..

hayırlı ugurlu olsun tatlımm cok sevındımmm
ınsallah kucagına alırsın hayırlısıyla..
bat tarıhın ne zamandı acapa?
ıdrar testını bat nekadar gectıkten sonra yaptın

bat 6 nisandı. idrar testini 1 gün sonra yaptım çıktı. İyi dileklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucağını tez vakitte doldursun inşallah :)

kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına. :52:

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin:nazar:

arkadaşlar bu arada kafama bir şey takılıyor. benim bugünler ovulasyon günlerim cuma günü de şehir dışına çıkıyorum. uzun yolculuk yapıcam. baya yorucu günler beni bekliyor. acaba bu olumsuz etkiler mi. bebişin tutunma dönemleri oluyor ya hani eğer döllenme olursa:44: çok mu ince düşünüyorum bilemedim ki:44:

arkadaşlar bende 11 aydır evliyim daha önce gecikmeyen reglim geçen ay 35 günde oldu normalde 28 günde olur
ben 19 martta adet olmuştum en son bu ay kaçında olmam gerekir batımı tahmin edemiyorum :31::31:

arkadaşlar bende 11 aydır evliyim daha önce gecikmeyen reglim geçen ay 35 günde oldu normalde 28 günde olur
ben 19 martta adet olmuştum en son bu ay kaçında olmam gerekir batımı tahmin edemiyorum :31::31:

tahminen 16 17 nisan da canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende bugün ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladim :) inşallah nisan ayı çıkmadan hamilelik haberini de alirim

bende bugün ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladim :) inşallah nisan ayı çıkmadan hamilelik haberini de alirim

inşallah canım teşekkür ederim cevap verdiğin için :)

Bende öğretmenim ve aynen nisan Mayıs haziran a umut bağladım ins bu 3 aydan birinde hamile kalırım çok heyecanlı ve hevesliyim...inş herkesin gönlüne göre olur :)

Bende öğretmenim ve aynen nisan Mayıs haziran a umut bağladım ins bu 3 aydan birinde hamile kalırım çok heyecanlı ve hevesliyim...inş herkesin gönlüne göre olur :)

ben 5 aydır deniyorum ama bi türlü nasip olmadı insaallah bu ay herkez hamile kaalır

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin:nazar:

arkadaşlar bu arada kafama bir şey takılıyor. benim bugünler ovulasyon günlerim cuma günü de şehir dışına çıkıyorum. uzun yolculuk yapıcam. baya yorucu günler beni bekliyor. acaba bu olumsuz etkiler mi. bebişin tutunma dönemleri oluyor ya hani eğer döllenme olursa:44: çok mu ince düşünüyorum bilemedim ki:44:

canım teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben herhangi bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum çünkü bende hamile kalmadan 2 hafta önce 8 saat gidiş 8 saat geliş toplamda 16 saatlik uzun bi otobüs yolculuğu yapmıştım. Takma kafana hiç bişeycik olmaz.

herkese merhabalar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun :nazar:
Ben de öğretmenim İzmirdeyim ve bu ay korunmadık, 16 nisan bat tarihim.
Geçtiğimiz aralık ayında ilk korunmadığımız ay hamileydim sevincimiz 4-5 gün sürdü maalesef.. Dış gebelikmiş meğer, çok ağrılı ve üzüntülü günler yaşadık..
4 ay korunmak zorunda kaldım. Rahim filmi çektirip temiz çıkınca bu ay korunmayı bıraktık tekrar Allahın izniyle.
Ben de nisan ayında hamile olduğumu öğrenmek havalara uçmak istiyorum. Dilerim hepimiz bu müjdeli haberleri alırız

dış gebelik olduğunu nasıl anladınız canım.. hcg değerlerinden falan mı?

canım teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben herhangi bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum çünkü bende hamile kalmadan 2 hafta önce 8 saat gidiş 8 saat geliş toplamda 16 saatlik uzun bi otobüs yolculuğu yapmıştım. Takma kafana hiç bişeycik olmaz.

sağol canım Allah razı olsun içimi rahatlattın. Allah nasip edecek olsa hiçbir şey engel olamaz da işte yine de insanın aklına her şey geliyor.:44: Rabbim inşaallah bu sefer ol der ve olur. Bu ay içimde başka türlü bi ümit var. hayırlısı bakalımmm:16:

dış gebelik olduğunu nasıl anladınız canım.. hcg değerlerinden falan mı?

canım adetime 4 gün kala hergün az az lekelenme oldu ve bu yavaş yavaş kırmızıya döndü. adetimi 2 gün geçince de tüm kasıklarıma bir anda gaz sancısı girdi, sağ kasıkta da tek noktada dayanılmayacak şiddette ağrı başladı. bu ağrı 2 defa tekrar etti apar topar hastaneye gittik. bhcg de az artmış bu arada. iç kanama göründü karın içinde dopler ultrasonda.
öylelikle anlaşıldı canım. Allah düşmanıma vermesin

Ben bugun pekte iyi haber ler almadim.kan testi sonucum 18,8 cikti. Dr cumaya kadar bekleyelim cuma yine kan tesyi yapalim dedi. Simdilik böyle ama dusuk cikti değer ya kimyasal gibi geldi bana. :( ancak toparlanip yazabildim buraya. Bu arada idrar testide hala silik cizgi cok net cikio o beni heveslendirmisti ama kismet artik

Back