Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin adına çok sevindim arkadaşım, tadını çıkar, inşallah saglıkla kucagına alıp o miss kokusunu da duyarsın.
veee çok dua et bekleyenler için, hamişlerin duası kabul olur.
Masallah cok sevindim adetin gecikmismiydi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı ugurlu olsun tatlımm cok sevındımmm
ınsallah kucagına alırsın hayırlısıyla..
bat tarıhın ne zamandı acapa?
ıdrar testını bat nekadar gectıkten sonra yaptın
kızlar şimdi doktordan geldim b-hcg 102,4 çıktı.. Çok mutluyum darısı tüm bekleyenlerin başına.
arkadaşlar bende 11 aydır evliyim daha önce gecikmeyen reglim geçen ay 35 günde oldu normalde 28 günde olur
ben 19 martta adet olmuştum en son bu ay kaçında olmam gerekir batımı tahmin edemiyorum
bende bugün ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladim :) inşallah nisan ayı çıkmadan hamilelik haberini de alirim
Bende öğretmenim ve aynen nisan Mayıs haziran a umut bağladım ins bu 3 aydan birinde hamile kalırım çok heyecanlı ve hevesliyim...inş herkesin gönlüne göre olur :)
canım benım gecmıs olsun hayırlısı boyleymıs demek kı...........inşallah saglıklı hayırlı bebışlerımız olur:))))
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Rabbim tamamına erdirsin
arkadaşlar bu arada kafama bir şey takılıyor. benim bugünler ovulasyon günlerim cuma günü de şehir dışına çıkıyorum. uzun yolculuk yapıcam. baya yorucu günler beni bekliyor. acaba bu olumsuz etkiler mi. bebişin tutunma dönemleri oluyor ya hani eğer döllenme olursa:44: çok mu ince düşünüyorum bilemedim ki:44:
herkese merhabalar topiğiniz hayırlı uğurlu olsun
Ben de öğretmenim İzmirdeyim ve bu ay korunmadık, 16 nisan bat tarihim.
Geçtiğimiz aralık ayında ilk korunmadığımız ay hamileydim sevincimiz 4-5 gün sürdü maalesef.. Dış gebelikmiş meğer, çok ağrılı ve üzüntülü günler yaşadık..
4 ay korunmak zorunda kaldım. Rahim filmi çektirip temiz çıkınca bu ay korunmayı bıraktık tekrar Allahın izniyle.
Ben de nisan ayında hamile olduğumu öğrenmek havalara uçmak istiyorum. Dilerim hepimiz bu müjdeli haberleri alırız
canım teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben herhangi bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum çünkü bende hamile kalmadan 2 hafta önce 8 saat gidiş 8 saat geliş toplamda 16 saatlik uzun bi otobüs yolculuğu yapmıştım. Takma kafana hiç bişeycik olmaz.
bende bugün ovulasyon testinde çift cizgiyi yakaladim :) inşallah nisan ayı çıkmadan hamilelik haberini de alirim
hangi marka testle yaptın canm
dış gebelik olduğunu nasıl anladınız canım.. hcg değerlerinden falan mı?