- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Benim daha önceki gebeliğimde bas dönmesi olur Du ve vajinal kurulukGebelik belirtilerinde adet belirtisinde olduğu gibi vajinal ıslaklık hissi oluyor mu
Ayy inşallah hepimize de bu ay olsunBence hamilesin canım
Canım gördüm ben de var benceEki Görüntüle 2610287 pek cıkmadı maalesef tam foto alamadım
Yarın adet olmazsam yine tekrarları testi bir tane testim var elimde inşallah canım ya stres bastı belirsizlikCanım gördüm ben de var bence
Canım Folden, Folica, Folicus, Folidoce, Folic1Sağol canım yaGerçekten çok pahalı ve 10 günde 1 almam gerekiyordu
walla şimdi de bi yere çıkamıyorum diyabet hastasıyım evdeyim malum virüs yüzünden Ne kullanabilirim eşime aldırırım eczaneden bir önerin var mı ?
Ovülasyon testi varsa onunla deneyin onda net çıkıyorYarın adet olmazsam yine tekrarları testi bir tane testim var elimde inşallah canım ya stres bastı belirsizlik
Yok canım hiçovulasyon yapmadım ben acıkcası bilmiyorum onu programdan yumurtlama günlerine bakıyordum gecen ay doktor da tarih söylemişti ilk adet gününden sayarak 10. 12. 14. Seklinde önermişti ilişki.Ovülasyon testi varsa onunla deneyin onda net çıkıyor
Dun yaptim tekrar negatif tabikiBlueDesertRain tekrar test yaptın mı
Hadi insallahGünaydın hanimlar. Benim Ovulasyon Testi bugün pik gösterdi
Aynen canım bende bilmiyorum video izledim YouTube den ov testiyle alakalı bilgileri ordan biliyorum yaniYok canım hiçovulasyon yapmadım ben acıkcası bilmiyorum onu programdan yumurtlama günlerine bakıyordum gecen ay doktor da tarih söylemişti ilk adet gününden sayarak 10. 12. 14. Seklinde önermişti ilişki.
Ben yaşamadım bilmiyorum canımYa bişey soracağım benim vajinamdan gaz çıkıyor. Adet döneminde çıkmıyor adetim bitti hergün çıkıyor. İlişkiye girmesemde çıkıyor bu gebeliğe engel mi?
Kuzum benimde 8 gün falan var ara ara kasık ağrım oluyor ama böyle uzun sürmeyen saniyeler süren bişeyKızlar adetime 12 var öyle devamlı bir ağrı değil ama kasıklarım da ağrı hissediyorum ben gibi olan var mı böyle
Anlıyorum canım bu duruma hiç anlam veremiyorum her ay aynı şey oluyor ilk başlarda gebeliğe yoruyordum ama alakası yok yani acaba bir tuhaflık mı var diyorumKuzum benimde 8 gün falan var ara ara kasık ağrım oluyor ama böyle uzun sürmeyen saniyeler süren bişey
Ben hiç bilmiyorum yine sen videosuna bakmışsın cok cahil hissettim.Aynen canım bende bilmiyorum video izledim YouTube den ov testiyle alakalı bilgileri ordan biliyorum yani
Anlıyorum canım bu duruma hiç anlam veremiyorum her ay aynı şey oluyor ilk başlarda gebeliğe yoruyordum ama alakası yok yani acaba bir tuhaflık mı var diyorum
İnşAllah canımYoktur yok