Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Folden, Folica, Folicus, Folidoce, Folic1
Bunlardan hangisi varsa olur canım

Ya bişey soracağım benim vajinamdan gaz çıkıyor. Adet döneminde çıkmıyor adetim bitti hergün çıkıyor. İlişkiye girmesemde çıkıyor bu gebeliğe engel mi?

Ovülasyon testi varsa onunla deneyin onda net çıkıyor
Yok canım hiçovulasyon yapmadım ben acıkcası bilmiyorum onu programdan yumurtlama günlerine bakıyordum gecen ay doktor da tarih söylemişti ilk adet gününden sayarak 10. 12. 14. Seklinde önermişti ilişki.

Yok canım hiçovulasyon yapmadım ben acıkcası bilmiyorum onu programdan yumurtlama günlerine bakıyordum gecen ay doktor da tarih söylemişti ilk adet gününden sayarak 10. 12. 14. Seklinde önermişti ilişki.
Aynen canım bende bilmiyorum video izledim YouTube den ov testiyle alakalı bilgileri ordan biliyorum yani

Ya bişey soracağım benim vajinamdan gaz çıkıyor. Adet döneminde çıkmıyor adetim bitti hergün çıkıyor. İlişkiye girmesemde çıkıyor bu gebeliğe engel mi?
Ben yaşamadım bilmiyorum canım
Ama ilişki esnasında bazı kadınlarda olurmuş yani anormal bi durum yaşamıyorsun rahat ol

Kızlar adetime 12 var öyle devamlı bir ağrı değil ama kasıklarım da ağrı hissediyorum ben gibi olan var mı böyle

Kuzum benimde 8 gün falan var ara ara kasık ağrım oluyor ama böyle uzun sürmeyen saniyeler süren bişey
Anlıyorum canım bu duruma hiç anlam veremiyorum her ay aynı şey oluyor ilk başlarda gebeliğe yoruyordum ama alakası yok yani acaba bir tuhaflık mı var diyorum

Aynen canım bende bilmiyorum video izledim YouTube den ov testiyle alakalı bilgileri ordan biliyorum yani
Ben hiç bilmiyorum yine sen videosuna bakmışsın cok cahil hissettim. Akşam üzerinden beri basım dönüyor acaba mı diyorum diğer gebeliğimde de baş donmem olmustu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…