Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bu hassasiyet her ay oluyor bende kasık ağrısıyla birlikte (yumurtlama da geçti sanki programlar geçtiğini gösteriyor ama acaba geçmedi o yüzden mi böyle aklımda deli sorular 🤣🤣🤣

Ama bu hassasiyet her ay oluyor bende kasık ağrısıyla birlikte (yumurtlama da geçti sanki programlar geçtiğini gösteriyor ama acaba geçmedi o yüzden mi böyle aklımda deli sorular 🤣🤣🤣
Evet canım bende de oluyor o yüzden benim hiç gebelik aklıma gelmiyor 🙄

Marttan umudu kesenler buraya 😂
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.

moonandstar moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
Zeze92 Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
jnci jnci bat 5nisan
Ahsen555 Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 10nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
@sadehayatt06 bat 16nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
@eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
merve merve bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
@hayathey bat 1nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
Benide ekleyin bat 19 Nisan

Bizim de sperm sayı hareket sıkıntısı vardı. Biz korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra eşim gitti Hastaneye kontrol amaclı. Iyi ki de gitti erken tespit ettik tedaviyle şu an daha iyi şükür. Bakalım nasip ne zamansa o zaman olacak
Peki düzeldi mi sıkıntı ? İnşallah düzelmiştir . Zamanı var daha demek ki , inşallah en koşa zaman da bizde kavuşuruz mucizemize

Kızlar adetime 12 var öyle devamlı bir ağrı değil ama kasıklarım da ağrı hissediyorum ben gibi olan var mı böyle
Ben varım 🙋‍♀️Ah ben de biraz önce bir topikte sordum aynı şeyi , yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti kasıklarımda ağrı var

Peki düzeldi mi sıkıntı ? İnşallah düzelmiştir . Zamanı var daha demek ki , inşallah en koşa zaman da bizde kavuşuruz mucizemize

2 ay test yaptık dr dedi şu an değerleriniz güzel yine de biz şu virüs olayı olmasaydı mayıs haziran gibi aşılama düşünüyorduk bakalım kısmet her şey

Screenshot_20200328-224941_Gallery.jpg

Bunu buraya bırakıyorum belirtileriniz kafanızı karıştırmasın diye. 🤣🤣

X