Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama bu hassasiyet her ay oluyor bende kasık ağrısıyla birlikte (yumurtlama da geçti sanki programlar geçtiğini gösteriyor ama acaba geçmedi o yüzden mi böyle aklımda deli sorular

Ama bu hassasiyet her ay oluyor bende kasık ağrısıyla birlikte (yumurtlama da geçti sanki programlar geçtiğini gösteriyor ama acaba geçmedi o yüzden mi böyle aklımda deli sorular
Evet canım bende de oluyor o yüzden benim hiç gebelik aklıma gelmiyor

Benide ekleyin bat 19 Nisan

Peki düzeldi mi sıkıntı ? İnşallah düzelmiştir . Zamanı var daha demek ki , inşallah en koşa zaman da bizde kavuşuruz mucizemize

Kızlar adetime 12 var öyle devamlı bir ağrı değil ama kasıklarım da ağrı hissediyorum ben gibi olan var mı böyle
Ben varım Ah ben de biraz önce bir topikte sordum aynı şeyi , yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçti kasıklarımda ağrı var

Peki düzeldi mi sıkıntı ? İnşallah düzelmiştir . Zamanı var daha demek ki , inşallah en koşa zaman da bizde kavuşuruz mucizemize

2 ay test yaptık dr dedi şu an değerleriniz güzel yine de biz şu virüs olayı olmasaydı mayıs haziran gibi aşılama düşünüyorduk bakalım kısmet her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…