Afedersin Göğüslerinde hassasiyet var mıİnşAllah canım
Evet benim üstünlerin de oluyor genel de adet 3 gün kala falan patlayacak gibi şişiyorAfedersin Göğüslerinde hassasiyet var mı
Benimkiler aşırı hassasta
Evet canım bende de oluyor o yüzden benim hiç gebelik aklıma gelmiyorAma bu hassasiyet her ay oluyor bende kasık ağrısıyla birlikte (yumurtlama da geçti sanki programlar geçtiğini gösteriyor ama acaba geçmedi o yüzden mi böyle aklımda deli sorular
Benimde gelmiyor vallaEvet canım bende de oluyor o yüzden benim hiç gebelik aklıma gelmiyor
İnşAllah ansızın gelirler o zman canım ne diyeyim bilmiyorum ki bugun sabah uykudan kalkmak istemedim rüyamda hamileydimBenimde gelmiyor valla
İnşAllah canımAma inş hamileyizdir
Gerçi ben galiba yumurtlamayı değerlendiremedim ama olsun belki tutar
Teşekkür ederim canımBen yaşamadım bilmiyorum canım
Ama ilişki esnasında bazı kadınlarda olurmuş yani anormal bi durum yaşamıyorsun rahat ol
Benide ekleyin bat 19 NisanMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
jnci bat 5nisan
Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 10nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
@sadehayatt06 bat 16nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
@eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
merve bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
@hayathey bat 1nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
Hoşgeldin sende canımmBenide ekleyin bat 19 Nisan
Peki düzeldi mi sıkıntı ? İnşallah düzelmiştir . Zamanı var daha demek ki , inşallah en koşa zaman da bizde kavuşuruz mucizemizeBizim de sperm sayı hareket sıkıntısı vardı. Biz korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra eşim gitti Hastaneye kontrol amaclı. Iyi ki de gitti erken tespit ettik tedaviyle şu an daha iyi şükür. Bakalım nasip ne zamansa o zaman olacak
Ben varımKızlar adetime 12 var öyle devamlı bir ağrı değil ama kasıklarım da ağrı hissediyorum ben gibi olan var mı böyle
Ben kuruma cizgisine benzettim testi sabah ilk idararla mı yaptın?Eki Görüntüle 2610287 pek cıkmadı maalesef tam foto alamadım
Peki düzeldi mi sıkıntı ? İnşallah düzelmiştir . Zamanı var daha demek ki , inşallah en koşa zaman da bizde kavuşuruz mucizemize
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur2 ay test yaptık dr dedi şu an değerleriniz güzel yine de biz şu virüs olayı olmasaydı mayıs haziran gibi aşılama düşünüyorduk bakalım kısmet her şey
İşte bu harika
İnşallah aşılamaya gerek kalmadan olur ☺