- 28 Ocak 2020
- 21
- 13
- 34
Yani yumurtlama olacak dedi :)Yumurtaligin duscek derken canm
merhaba hangi antibiyotiği verdi acaba doktorunuz ?Hayırlı günler arkadslar bugun hsg cektirdim şükür temiz çıktı bu hafta da benim ovalasyon dönemim doktor antibiyotikte verdi hsg sonrası sıkıntı olmasın diye. Sizce antibiyotiğin hamile kalmama engel olur mu
Canım pko var mıydışimdi doktordan geliyorum . Adet in ilk gününden itibaren 12. Günüm . Yumurtalar 10 mm pazar gününe kadar 4 gün boyunca tekrar femara kullan dedi. Pazar günü tekrar bakılacak. Rahim duvarımda 6mm imiş. Pazar gününe kadar degişir birde çatlatma iğnesi yüksek oranda hcg yani östrojen içerdiği için yükseltir onu dedi . Hakkımda hayırlısı 5. Senem bu
Merhaba canım,Kızlar birşey sormak istiyorum pcos var ama son 3 aydır düzenli günü gününe adet oluyorum en son 26 aralıkta adet oldum yumurtlamamı takip ettim pik yaptığı dönemde eşimle değerlendirdik normalde yrın adetimin başlaması lazım geçen hafta lekelenmem de oldu bilmiyorum adet başlamasıyla mı alakalı ama bu sabah hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ovuşasyon bi kaç gündür koyu çıkıyor anlamadım gebelikte de tek çizgi var sadece sizce hamilelik olabilir bu sonuca göre Eki Görüntüle 2768704
Kızlar birşey sormak istiyorum pcos var ama son 3 aydır düzenli günü gününe adet oluyorum en son 26 aralıkta adet oldum yumurtlamamı takip ettim pik yaptığı dönemde eşimle değerlendirdik normalde yrın adetimin başlaması lazım geçen hafta lekelenmem de oldu bilmiyorum adet başlamasıyla mı alakalı ama bu sabah hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ovuşasyon bi kaç gündür koyu çıkıyor anlamadım gebelikte de tek çizgi var sadece sizce hamilelik olabilir bu sonuca göre Eki Görüntüle 2768704
Bat 21 nisan canim eklermisinMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
@moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
@Zeze92 bat 9 nisan
@Birpdrci bat 20nisan
@Glnkymn bat 16nisan
@Merve33444 bat 19nisan
@MoonfacedMom bat 15nisan
@Duty bat 18nisan
@Missyloves bat 18nisan
@Annelika bat 5nisan
@Ahsen555 bat 9nisan
@NarinCeylan bat 12nisan
@Uzmankezban bat 13nisan
@sadehayatt06 bat 25nisan
@Nnuurrr bat 6nisan
@eczhnm bat 8 nisan
@Balkupumm bat 17 nisan
@_Lila bat 21 nisan
@Jamie35 bat 24nisan
@Mmmmmerveeeee bat 22nisan
@blue eyes girl bat 1nisan
@Esmeresm bat 23nisan
@hayathey bat 25nisan
@Sevda Masal bat 21nisan
@Rabia islam bat 19 nisan
@sakuraa bat 25nisan
@Gulcan2904 bat 9 nisan
@2 kiz annesi bat 9 nisan
@almestin94 bat 19 nisan
@meltemm34 bat 18 nisan
@yazasimvar bat 19nisan
@arzu123 bat 16nisan
@Ipek8006 bat 27nisan
@aselce bat 18.nisan
@Minanur18 bat 25nisan
@kizinbiri9 bat 9nisan
@Hanimhanmck bat 29nisan
@Bahara giderken bat 1mayıs
@moonandstar bat 30nisan
@Matematikhocasi bat 29nisan
@jetese bat 14nisan
@Elikan bat 14nisan
@Hilal0901 bat 19nisan
@Calypso95 bat 12nisan
@yildizsavascisi bat 16nisan
@Emostanta bat 15nisan
@Manukabal bat 20 nisan
@mlknlbt bat 28nisan
@Gunes3452 bat 16nisan
@Azraam1718 bat 29nisan
@liva2013 bat 19nisan
Bu akut vajinit ilaçla geçen bir şey mi sizin geçti miKızlar hayırlı günler dün jinekologa gittim akut vajinit olduğunu öğrendim fitil verdi sizce bu hamileliğe engellemiş olabilir mi?