Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hangi antibiyotiği verdi acaba doktorunuz ?

Canım pko var mıydı

Günaydın benide eklermisin bat 9 nisan ama bi değişiklik olursa haber veririm inşallah olur artık rabim bizede bu duyguyu tatmayi nasip eder inşallah ❤❤

Kızlar birşey sormak istiyorum pcos var ama son 3 aydır düzenli günü gününe adet oluyorum en son 26 aralıkta adet oldum yumurtlamamı takip ettim pik yaptığı dönemde eşimle değerlendirdik normalde yrın adetimin başlaması lazım geçen hafta lekelenmem de oldu bilmiyorum adet başlamasıyla mı alakalı ama bu sabah hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım ovuşasyon bi kaç gündür koyu çıkıyor anlamadım gebelikte de tek çizgi var sadece sizce hamilelik olabilir bu sonuca göre

Merhaba canım,
Ovulasyon testinin regl döneminde yükselmesi hamilelik belirtisi değil. Ovulasyon testiyle hamilelik öğrendim diyorlar ama tesadüf oluyor o. Regl döneminde lh hormonu hep yükselir. Hamilelik olsa da olmasa da ovulasyon pozitif çıkar. Ovulasyon pozitif olup gebelik negatif olan çok konu-yorum okudum forumda. Sadece hamilelik testine güven bu konuda, lh testini dikkate alma derim.
Bat yarın demişsin bu durumda bu ay gebelik yok gibi görünüyor.
Pcos varsa inofolic combi ya da başka bir inositol takviyesi kullanman hamilelik oluşması açısından çok faydalı olabilir doktoruna danış istersen
Hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olsun inşallah

Canım gebelik görünmüyor. Bende de pcos var. Ama hiç bu konuda canını sıkma. Adetlerim hep düzensizdi 3 ayda bir olurdu. Ama iki defa hamile kaldım. Bir kızım var şu an. İnşallah Allah sana da nasip etsin

Bat 21 nisan canim eklermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…