Ben adetten sonra 5. Günde yakaladım uygulamaya göre 4 gün vardı. Eğer takip ederek devam etmek isteyen varsa kesinlikle test yapmalıKesinlikle misal gecen ay 9. Gunde yakaladim ama uygulama ya gore daha iki gun vardi
Bende alayım ya inşallah gerek kalmaz da :)Ben adetten sonra 5. Günde yakaladım uygulamaya göre 4 gün vardı. Eğer takip ederek devam etmek isteyen varsa kesinlikle test yapmalı
Ayyy inşallahhhBende alayım ya inşallah gerek kalmaz da :)
Sağol canım yaCanım baktım ona da şimdi gerçekten çok pahalıymış. Doktorun iki tane kullan demesinin sebebi 200mcg folik asit olması içinde yani toplamda 400 mcg oluyor. Bence başka bir ürün kullanabilirsin boşuna bu kadar para vermene gerek yok. Önemli olan 400mcg folik asit içermesi.
İnşallah...Merhaba kızlar ben de buraya geldim. Mart ayı hayallerim an itibariyle sona erdi. Hedefim Nisan ayı. Hyrlısı ile olsun inşallah
Eğer 5dakika içinde çıktıysa hamilesinizdir ama 5dakikadan sonra felan çıkarsa genelde kuruma çizgisi oluyor .ben hayalet çizgiyi gördüm ama işte o ilk 5dakika da çıkması önemli .Eki Görüntüle 2610287 pek cıkmadı maalesef tam foto alamadım
Evet ilk dakikalarda cıktı canım yine de cok az daha mı koyu olmalıydı acabaEğer 5dakika içinde çıktıysa hamilesinizdir ama 5dakikadan sonra felan çıkarsa genelde kuruma çizgisi oluyor .ben hayalet çizgiyi gördüm ama işte o ilk 5dakika da çıkması önemli .
Oluyor diyen de var..bazısı da kuru oluyosun diyor herkesinki farklı oluyor galibaGebelik belirtilerinde adet belirtisinde olduğu gibi vajinal ıslaklık hissi oluyor mu
Selam kızlar bugün sabah test yaptım hayalet çizgi var yani ben mi öyle görmek istiyorum yoksa bilemedim ama forumda bir çok yerde sonradan adet olanları okudum kimseye soylemediğim için size söyleyeyim yaa yarın bat regl belirtim de var bel ağrım aşırı su an
Ben gördüm silik çizgi varEki Görüntüle 2610287 pek cıkmadı maalesef tam foto alamadım