Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gerçekten öyle, tazeyiz tabi canımEki Görüntüle 2610124
Peki bu sorunu ne zaman öğrendiniz, yani doktorlar 1 seneden önce tedavi ya da tanıyı gerçekleştirmiyorlr genelde. Sizin talebinizle mi tespit ettiler ?
Eşim askerden önce varikosel ameliyatı olmuş canım , şimdi de çocuk olmayınca kendi doktora gitmek istedi doktorada ameliyat olduğunu söyleyince hemen test istediler

Eşim askerden önce varikosel ameliyatı olmuş canım , şimdi de çocuk olmayınca kendi doktora gitmek istedi doktorada ameliyat olduğunu söyleyince hemen test istediler

oh ne güzel en azından sebebini biliyorsunuz, bilinçli davranmanız çok iyi olmuş. İnşallah yakın zamanda evlatlarımıza kavuşuruz sorunsuz bir şekilde

Günaydın hanımlar.
Dasmeer bi şey sormak istiyorum adetin gecikmeden önce belirti oldu mu hiç çabuk yorulma veya halsizlik yorgunluk dikkat etmiş miydin? Değişiklik var mıydı? :)

Günaydın hanımlar.
Dasmeer bi şey sormak istiyorum adetin gecikmeden önce belirti oldu mu hiç çabuk yorulma veya halsizlik yorgunluk dikkat etmiş miydin? Değişiklik var mıydı? :)
Bence bunu sorma kafan karışır. Ben psikolojik olarak 15 aydır her türlü belirtiyi yaşıyorum. son 2 aydır ateş basması bile oluyo geçen ay tamam dedim bu sefer kesin oldu bu. Ama olmamışı bu ay da oldu ateş basması artık önemsemedim. her seferinde farkli tür bi kasık ağrısı bazen bicak gibi bazen yanma bazen batma bazen sızı gibi... oooy oy

Günaydın hanımlar.
Yok canım ben hamile kalmadan bütün belirtileri her ay yaşıyordum kızımda hamileyken 6 haftada filan başladı birde düşüğüm var ondada adet geçtikten 15 20 gün sonra belirtileri cıktı

Canım baktım ona da şimdi gerçekten çok pahalıymış. Doktorun iki tane kullan demesinin sebebi 200mcg folik asit olması içinde yani toplamda 400 mcg oluyor. Bence başka bir ürün kullanabilirsin boşuna bu kadar para vermene gerek yok. Önemli olan 400mcg folik asit içermesi.

Canım ben eczane teknikeriyim. Bazı doktorlar yani gündemi takip etmeyen doktorlar hala folbiol öneriyor, fakat yeni araştırmalara göre günlük 400mcg alınması gerekiyor folik asit. Folbiolde 5000mcg var 12 katı falan yani.

Ahah bu ben değil mi yaaa

Benim de 8 ay olacak , eşim de varikosel var , spermi de az inşallah biz de kavuşuruz bebeğimize . Sizde bir sıkıntı yoktur inşallah

Bizim de sperm sayı hareket sıkıntısı vardı. Biz korunmayı bıraktıktan 1 ay sonra eşim gitti Hastaneye kontrol amaclı. Iyi ki de gitti erken tespit ettik tedaviyle şu an daha iyi şükür. Bakalım nasip ne zamansa o zaman olacak

Son düzenleme:
Haklısın valla

Yok canım ben hamile kalmadan bütün belirtileri her ay yaşıyordum kızımda hamileyken 6 haftada filan başladı birde düşüğüm var ondada adet geçtikten 15 20 gün sonra belirtileri cıktı
Yani hiçbir belirti olmamasını aricaz bundan sonra

Peki folbiol zararlı mı ya dün sordum da gören olmadı merak ettim. Günde bir tane alıyorum

Kusura bakma okumadan sormuş bulundum az önce. Teşekkür ederim. Bir tanesine mi? 5 mg mi oluyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…