Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaAllah bu ay hamile kalırsın canım yeter ki stres olmayalım moralimizi bozmayalım umudumuzu kaybetmeyelim
Ama canım ben adet olduğum halde kendimi hamile gibi hissediyorum.
Özellikle göbeğim çok şişti. Ben göbekli biri olmadığım halde.
Mide yanmam çok var. Asitli şeyler içimem. Acı yemem baharat yemem. Neye bu peki. Bu 4 üncü aydır kendimi hamile hissediyorum. Ama adet oluyorum. Tam günümde adet oluyorum ama tek fark. Adetim koyu kırmızı ve katı idi. Bu akışkan Ve açık kırmızı. Adet olup da hamile olmakta imkansız. 22 Mart da adet oldum. Mesela şuan kendimi hamile hissediyorum. Deli olucam

Çok istediğin için psikolojin vücûdunu etkiliyor ve karnın şişiyo bence inşaAllah tez vakitte Rabbim güldürsün hepimizi

Bende aynı durumdayım,çok zor adet oldum şişlik mide yanması 2 gün akıntı sonrası agrili akışkan bir dönem oldu afedersiniz,ama ben Klomen e bağladım,Dr bir ay kullanıp diğer ay ara vericez dedi Allahtan da bu ay kendimce incir kürü deniyorum,belki kullandiysaniz sizin de Klomendendir

Bu topiktekiler olarak bize cesaret madalyası takmaları lazım korona kol gezerken bizim bebe yapmaya çalışıyor olmamız hayret verici ama gerçek
Ya kafayı yiyeceğim tam ovulasyondayım ve çok korkuyorum açıkçası birkaç doktora da sordum ertele dediler ama yaşım da oldu 32 oğlum 7 yaşında aralarında en az 8 yaş olacak daha ne kadar bekleyeceğim çok umutsuzum ama virüs de bulaşabilir ondan da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…