Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi muhabbet kuşum var kafeste kalmayı hiç sevmiyo genelde bizimle başımızda omzumuzda bacağımızda sabahları kafesten çıkarmam için kırk takla atıyo bitiyorum ya eşek sıpasına 😀😀
Dişi kuşumuz :) 7 aylık :) :)

Canım baktım ona da şimdi gerçekten çok pahalıymış. Doktorun iki tane kullan demesinin sebebi 200mcg folik asit olması içinde yani toplamda 400 mcg oluyor. Bence başka bir ürün kullanabilirsin boşuna bu kadar para vermene gerek yok. Önemli olan 400mcg folik asit içermesi.
Sağol canım ya 😊 Gerçekten çok pahalı ve 10 günde 1 almam gerekiyordu 🙄
walla şimdi de bi yere çıkamıyorum diyabet hastasıyım evdeyim malum virüs yüzünden Ne kullanabilirim eşime aldırırım eczaneden bir önerin var mı ?

Selam kızlar bugün sabah test yaptım hayalet çizgi var yani ben mi öyle görmek istiyorum yoksa bilemedim ama forumda bir çok yerde sonradan adet olanları okudum kimseye soylemediğim için size söyleyeyim yaa yarın bat regl belirtim de var bel ağrım aşırı su an

IMG_20200328_152110.jpg
pek cıkmadı maalesef tam foto alamadım

Son düzenleme:
Eğer 5dakika içinde çıktıysa hamilesinizdir ama 5dakikadan sonra felan çıkarsa genelde kuruma çizgisi oluyor .ben hayalet çizgiyi gördüm ama işte o ilk 5dakika da çıkması önemli .
Evet ilk dakikalarda cıktı canım yine de cok az daha mı koyu olmalıydı acaba

X