Tabiki alabiliyorsun o ilaç degilKuzum reçetesiz alabiliyor muyuz
Kizlar siz ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺
Fiyatı ne kadar canım?Tabiki alabiliyorsun o ilaç degil
Hıaaa kazıklandımBen 20gün önce felAn n11den 60tane ovulasyon 4tane gebelik testi +2adet erken gebelik testini 60 tl ye almıştım labquick marka
Evet canım iki aydır içiyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina @Guuunisigi Zeze92 @Birpdrci @Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom @Duty @Missyloves @Ahsen555 @NarinCeylan @Uzmankezban @sadehayatt06 N Nnuurrr @eczhnm Balkupumm @_Lila @Jamie35 merve M Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm
Benim de 8 ay olacakBen 15 aydır. Heryerdeyim benimkini bilmeyen yoktur.
Benim de 8 ay olacak , eşim de varikosel var , spermi de az inşallah biz de kavuşuruz bebeğimize . Sizde bir sıkıntı yoktur inşallah10 aydır istiyoruz
Bebek düşünmeye başlayınca adet düzeni değişiyormuş , ben de de öyle oldu şimdi daha da düzenli oluyorum . Kuzum yumurtlama takip ediyor musunBizde 1 yıla yakındır istiyoruz eşim 6 ay görevdeydi 3 ay oldu geleli şimdide olmuyor adetlerimde düzensiz olmaya başladı
Bence akışına bırak , 7 aydır olmadı bizim ha deyince olmuyorKiBizde bir kaç aydır deniyoruz henüz olmadı, ama bu nisan ve mayıs ayını eş geçiyoruz bu durumun içinde birde hamilelik olması çok riskli evden dışarı çıkamıyoruzınstagramdan takip ettiğim güvendiğim doktor Gökçen Erdoğanda bu akşam canli yayında gebelik düşünenler bunu bir iki ay ertelemeki dedi bende böyle düşünüyorum çünkü durum çok vahim
Hadi inşallah güzel haberi alırsın kuzumBen bu ay başladım çalışmalara
ben çok kolay sanıyordum evlenince ilk ay korunduk , meğer öyle ha deyince olmuyormus zamanı var demek ki kuzum bizim de bebeğimiz olacak inşallahNeden hamile kalmak bu kadar zor ki
beni de yazar mısınız bat 27 nisan
ben çok kolay sanıyordum evlenince ilk ay korunduk , meğer öyle ha deyince olmuyormus zamanı var demek ki kuzum bizim de bebeğimiz olacak inşallah
Sen de çok yeniymişsin , taze sayılırız daha dimiben de aynen öyle canım benim sadece 1 ay korunduk biz de evleneli 5 ay bitti,
Ama iyi tarafından bakalım, en azından korunmayı erken bıraktık, ve belki de vücudumuzun alışma evresi bu,
Elbette ki Allah yazdıysa olur; sabırlı bekleyişler için de olalım❤
Sen de çok yeniymişsin , taze sayılırız daha dimibenim eşimin sperm sorunu var , iki ay olacak bunu öğreneli aşılmayacak derecede değil ama yükseltmeye çalışıyoruz inşallah en kısa zaman da kavuşuruz mucizemize hepimiz ❤ İyi ki erkek bırakmışız korunmayı vallahi