Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ovulasyon test falan yapmadım akıntıdan anlıyorum yumurtlama doğurganlık günlerini :KK51:

Kızlar ya kusura bakmayın mesajların hepsini okuyamadım ama folbiol mu önerilmiyo? İki doktora gittim ikisi de onu verdi. En ilgili 3. Gittiğim doktoru o hiç vermedi keşke sorsaydım. Günde bir tane içiyorum adet olunca da içiyorum içmeyeyim mi :KK64:

Bizde 1 yıla yakındır istiyoruz eşim 6 ay görevdeydi 3 ay oldu geleli şimdide olmuyor adetlerimde düzensiz olmaya başladı

Bizde bir kaç aydır deniyoruz henüz olmadı, ama bu nisan ve mayıs ayını eş geçiyoruz bu durumun içinde birde hamilelik olması çok riskli evden dışarı çıkamıyoruz 🤦🏼‍♀️ ınstagramdan takip ettiğim güvendiğim doktor Gökçen Erdoğanda bu akşam canli yayında gebelik düşünenler bunu bir iki ay ertelemeki dedi bende böyle düşünüyorum çünkü durum çok vahim

Bizde 1 yıla yakındır istiyoruz eşim 6 ay görevdeydi 3 ay oldu geleli şimdide olmuyor adetlerimde düzensiz olmaya başladı
Bebek düşünmeye başlayınca adet düzeni değişiyormuş , ben de de öyle oldu şimdi daha da düzenli oluyorum . Kuzum yumurtlama takip ediyor musun

Bizde bir kaç aydır deniyoruz henüz olmadı, ama bu nisan ve mayıs ayını eş geçiyoruz bu durumun içinde birde hamilelik olması çok riskli evden dışarı çıkamıyoruz 🤦🏼‍♀️ ınstagramdan takip ettiğim güvendiğim doktor Gökçen Erdoğanda bu akşam canli yayında gebelik düşünenler bunu bir iki ay ertelemeki dedi bende böyle düşünüyorum çünkü durum çok vahim
Bence akışına bırak , 7 aydır olmadı bizim ha deyince olmuyorKi 🤦🏻‍♀️

ben çok kolay sanıyordum evlenince ilk ay korunduk , meğer öyle ha deyince olmuyormus zamanı var demek ki kuzum bizim de bebeğimiz olacak inşallah 🥰

ben de aynen öyle canım benim sadece 1 ay korunduk biz de evleneli 5 ay bitti,
Ama iyi tarafından bakalım, en azından korunmayı erken bıraktık, ve belki de vücudumuzun alışma evresi bu,
Elbette ki Allah yazdıysa olur; sabırlı bekleyişler için de olalım🥰❤️🙏🏼

ben de aynen öyle canım benim sadece 1 ay korunduk biz de evleneli 5 ay bitti,
Ama iyi tarafından bakalım, en azından korunmayı erken bıraktık, ve belki de vücudumuzun alışma evresi bu,
Elbette ki Allah yazdıysa olur; sabırlı bekleyişler için de olalım🥰🙏🏼
Sen de çok yeniymişsin , taze sayılırız daha dimi 😍😃 benim eşimin sperm sorunu var , iki ay olacak bunu öğreneli aşılmayacak derecede değil ama yükseltmeye çalışıyoruz inşallah en kısa zaman da kavuşuruz mucizemize hepimiz ❤️ İyi ki erkek bırakmışız korunmayı vallahi

Sen de çok yeniymişsin , taze sayılırız daha dimi 😍😃 benim eşimin sperm sorunu var , iki ay olacak bunu öğreneli aşılmayacak derecede değil ama yükseltmeye çalışıyoruz inşallah en kısa zaman da kavuşuruz mucizemize hepimiz ❤ İyi ki erkek bırakmışız korunmayı vallahi

gerçekten öyle, tazeyiz tabi canım
1585350526736.png

Peki bu sorunu ne zaman öğrendiniz, yani doktorlar 1 seneden önce tedavi ya da tanıyı gerçekleştirmiyorlr genelde. Sizin talebinizle mi tespit ettiler ?

X