Geç döllenme olmuşsa çıkmayabilir. Adete yakın bir tarihte yumurtlama olmuş olabilir.Takip yapmadim malesef teste cikar hamile olsam diye dusunuyorum
Kesinlikle misal gecen ay 9. Gunde yakaladim ama uygulama ya gore daha iki gun vardiBazen uygulamalar yanıltıyor bilgin olsun ama ovulasyon testi al onda nettir hersey
cnm genelde adet belritileriyle ayniBenim adetime 5 gün var hafif bi karın ağrısı vargebe kalan arkadaşlar gebelik öncesinde böyle belirtiler oluyor muydu
Tamam kuzum , reçetesiz alınıyor değil mi folik asitKuzum ben kullanmıyorum o yüzden sordum
Kuzum reçetesiz alabiliyor muyuzBen folidoce kullanıyorum
Kuzum reçetesiz alabiliyor muyuz
Alınıyormuş canımcımmTamam kuzum , reçetesiz alınıyor değil mi folik asit
Teşekkür ederim kuzummAlınıyormuş canımcımm
Teşekkür ederim canımmEvet canım eczaneden alabiliyorsun direkt
Fiyatı da baya uygunmuş , çıkabilirsem dışarı alacağım bende çok teşekkür ederim kuzumBen saglik ocagina gitmistim doktor baska bir marka yazdi.Bana da dedi vaktin olmaz ugrayamazsan eczaneden en ucuzunu al demisti .Baya da bereketli folbiol kullaniyorum suan 16-17civarinda aldim
Ben 15 aydır. Heryerdeyim benimkini bilmeyen yoktur.Kizlar siz ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺
Ben de daha önce folbiol kullanıyordum. Şuan infolic combi kullanıyorum Aralık ayında başladım ama çok pahalı bana günde 2 tane dedi dr ben günde 1 kullanıyorum.Bu ay da düzenli kullanmadım.Sence nasıl bi ilaç canımCanım günlük ihtiyaç 400mcg folbiolde 5000mcg var folik asit o yüzden kesinlikle kullanmaBen eczanede çalışıyorum biraz bilgim var bu konularda
Kullanıyorum canım falbiol muydu acaba onu kullanıyorumKızlar FOLİK ASİT KULLANIYOR MUSUNUZ?
Dasmeer moonandstar @bsr0745 @smu @Merveayaz11 @Masalmina @Guuunisigi Zeze92 @Birpdrci Glnkymn @Merve33444 @MoonfacedMom X xnobodyx @Missyloves @Ahsen555 @NarinCeylan @Uzmankezban @sadehayatt06 N Nnuurrr @eczhnm @Balkupumm @_Lila Jamie35 merve @Mercan9094
@blue eyes girl @Esmeresm
Hmm tamm canım teşekkür ederim aklımda :)İnstagramda bir gebenin günlüğü diye bir sayfa var ordan alın ben ordaki testlerle hamile kaldım kime söyledimse herkes hamile kaldı. Bayanda ilgili herşeyi sorabiligorsunuz
Ben 20gün önce felAn n11den 60tane ovulasyon 4tane gebelik testi +2adet erken gebelik testini 60 tl ye almıştım labquick markaEvet internetten aldım canım 50 tane 66 lira filandı galiba.
Ben bu ay başladım çalışmalaraKizlar siz ne zamandır istiyorsunuz bebek ☺
Doktora söyledim ben zaten sadeKesinlikle misal gecen ay 9. Gunde yakaladim ama uygulama ya gore daha iki gun vardi
Sen en iyisi ovulasyon testi al dursun evde yaparsınKesinlikle misal gecen ay 9. Gunde yakaladim ama uygulama ya gore daha iki gun vardi