Umudumanne olmak gebe misinizzBat 25 nisan. Ya belki de korkuyoruz biz hüsrana çok uğradığımız içinaslında silik bi çizgi görünüyor da hani test mi yanlış hani normal mi diye düşündük. Çok istiyoruz iki tane daha test alıcam eve giderken iyisinden bide öyle bakalım
bat bugün ama daha adet olmadım. gebelik testleri negatif çıkıyor.Umudumanne olmak gebe misinizz
İnşallah hayırlı haberlerini alırızbat bugün ama daha adet olmadım. gebelik testleri negatif çıkıyor.
Yarın sabah mı daha iyi olur ki bu gece de sabretsem sabah daha iyi diyorlaryaKızlar erken gebelik testi de aldım denemek için yarın sabah mı beklesem 25 nisan bat. Korkuyorum ama çift çizgi olmazsa diye kesin sonuç dedi eczane
Erken testt3 yapin varsa çıkarKızlar erken gebelik testi de aldım denemek için yarın sabah mı beklesem 25 nisan bat. Korkuyorum ama çift çizgi olmazsa diye kesin sonuç dedi eczane
Ovulasyondan 12 gun sonra idrarda çıkarmışbat bugün ama daha adet olmadım. gebelik testleri negatif çıkıyor.
amin ama adet olacağım hissi var içimde, teşekkür ederimİnşallah hayırlı haberlerini alırız
9-10 nisanda yumurtlama pikti 2 gün, 11 nisanda çatladı test silikleşti. 11 nisandan sayarsam bugün tam 12. gün. negatif gösteriyor testler, zaten adet ağrılarım var...Ovulasyondan 12 gun sonra idrarda çıkarmış
canım, idrarını 1-2 saat tut, sonra yap testini, erken gebelikte verir zaten.Yarın sabah mı daha iyi olur ki bu gece de sabretsem sabah daha iyi diyorlarya
Insallah gebesinizdirbat bugün ama daha adet olmadım. gebelik testleri negatif çıkıyor.
Sizin gebe kalamama problemi ne kist amh fsh prolaktin hangisi9-10 nisanda yumurtlama pikti 2 gün, 11 nisanda çatladı test silikleşti. 11 nisandan sayarsam bugün tam 12. gün. negatif gösteriyor testler, zaten adet ağrılarım var...
Hamilesin benceKızlar bu albi testini kullandınız mı sonradan yani saatler sonra boyle çizgi cıktı bu su tutulmuş hali su tutmadan biraz daha pembe ve belirgindi. Kuruma çizgisi galibaEki Görüntüle 2623726 Eki Görüntüle 2623736
11 gün bugün o zaman sabah beklerim dayanabilirsemOvulasyondan 12 gun sonra idrarda çıkarmış
HamilesinizHamilesin bence
hiçbiri değil, sebepsiz. stres kaynaklı olduğunu söylüyor doktorlar. 5 ya da 6 farklı doktora gittim, şişli memorial'e kadar gittim, gebe kalmamak için hiçbir problemin yok, stres yapıyorsun dediler.Sizin gebe kalamama problemi ne kist amh fsh prolaktin hangisi
Benim istanbulda gezmedigim hastane ozel kalmadi amh dusuk fsh yuksek peki bir passiflora tablet falan kullansaniz sizi rahatlatır akışına bırakmış olursunuz belki faydasi olurhiçbiri değil, sebepsiz. stres kaynaklı olduğunu söylüyor doktorlar. 5 ya da 6 farklı doktora gittim, şişli memorial'e kadar gittim, gebe kalmamak için hiçbir problemin yok, stres yapıyorsun dediler.
Hamilesiniz bende hamilelik düşündüğüm bi ay böyle çıkmıştı değilim diye çok ağlamıştım hamileymişim ama tabi bnmki düştü o ayrı ama bu silik çizgi hamilelik belirtisiiiiBende öyle yaptım ama pek de çıkmadı bişeEki Görüntüle 2623620
Yaa üzülme cnm hayırlısı olsun gelecek ay olur inşallahbenim üçüde sonradan çıktı ama negatif bugün yaptım
Zannetmiyorum cnm ya sonradan cıkan cizgiler genelde olmuyormuş oyle okudum forumda. İnşallah diyeyim yinedeHamilesin bence