Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umudumanne olmak gebe misinizz

Kızlar erken gebelik testi de aldım denemek için yarın sabah mı beklesem 25 nisan bat. Korkuyorum ama çift çizgi olmazsa diye kesin sonuç dedi eczane

Kızlar erken gebelik testi de aldım denemek için yarın sabah mı beklesem 25 nisan bat. Korkuyorum ama çift çizgi olmazsa diye kesin sonuç dedi eczane
Yarın sabah mı daha iyi olur ki bu gece de sabretsem sabah daha iyi diyorlarya

Sizin gebe kalamama problemi ne kist amh fsh prolaktin hangisi
hiçbiri değil, sebepsiz. stres kaynaklı olduğunu söylüyor doktorlar. 5 ya da 6 farklı doktora gittim, şişli memorial'e kadar gittim, gebe kalmamak için hiçbir problemin yok, stres yapıyorsun dediler.

hiçbiri değil, sebepsiz. stres kaynaklı olduğunu söylüyor doktorlar. 5 ya da 6 farklı doktora gittim, şişli memorial'e kadar gittim, gebe kalmamak için hiçbir problemin yok, stres yapıyorsun dediler.
Benim istanbulda gezmedigim hastane ozel kalmadi amh dusuk fsh yuksek peki bir passiflora tablet falan kullansaniz sizi rahatlatır akışına bırakmış olursunuz belki faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…