Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik
Kızlar erken gebelik testi de aldım denemek için yarın sabah mı beklesem 25 nisan bat. Korkuyorum ama çift çizgi olmazsa diye kesin sonuç dedi eczane
belli olur çok birşey kalmamış adetine ama seni çok iyi anlıyorum ben de geçen ay predictör almıştım yaparım erken diye bekle bekle derken adet oldum ama inşallah sende öyle olmaz kopkoyu çift çizgini görürüz

Benim istanbulda gezmedigim hastane ozel kalmadi amh dusuk fsh yuksek peki bir passiflora tablet falan kullansaniz sizi rahatlatır akışına bırakmış olursunuz belki faydasi olur
onu da doktor vermeden kullanmak istemem, sonuçta doğal da olsa psikiyatri hapı ve ilaç kullanacak kadar stres yaptığımı düşünmüyorum. Allah ne zamansa verecek, hayırlısını versin yeter ki.

Erken gebelik testini deneyim o zaman bu gece

Kızlaar son kez soruyorum sizi de sıktım ama erken gebelik testi bu akşam yapsam yararlı olur mu sabah daha iyi diyorlarya.. nasıl yapayım sizce testi ne zaman yapmalıyım verimle alakalı su mu içmeliyim bilen var mı??

Çok korkuyorum o yüzden. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimize stres çok önemli ve biz düşünmeden duramıyoruz rabbim yardım etsin
Ben 3 ay boyunca forumları okudum videolar izledim vs vs vs stres yapmayacağım bakmayacağım vs dedikçe olmuyor çünkü insanız neticede ya illaki stres oluyor canım testi bence sabah ilk idrarınla yap sağlama almış olursun en azından acaba kalmaz aklında

Zenna idrarını birkaç saat tut, çok su içmemeye çalış bu akşam yapacaksan. Zaten erken gebeliğin mantığı erken dönemdeki az miktardaki hcg’yi normal kaset teste göre daha erken göstermek. Senin hormonun varsa erken test bence gösterir.

İki bardak su içtim yemek sonrası da bişe olmaz heralde dayanamıcam yarına kadar beklicem fazladan da test var zaten hayırlısı denicem bi iki saate erken gebelik testini

Yap canım yap, bilirim o sabırsızlığı. İçinde kalmaz en azından ☺
Kasıklarımda bir haftadır ara ara girip çıkan ağrılar oluyor şuan bile var adet olacağım zaman belirtiler erken olmazdı.. inşallah psikolojik değildir biraz bekleyim idrar sonucu buraya atcam. İyi yada kötü hayırlısı

İnşAllah güzel sonuc at bat ne zmn

erken yapıyosan negatif olsa bile üzülmeee erken ola bilir cünki

erken yapıyosan negatif olsa bile üzülmeee erken ola bilir cünki
Bat 25 nisan canım ilk defa erken yapıcam ama test bakalım geçen ay bir gün gecikti kan verdim test yoktu çok üzülmüştüm ama hayırlısı bu ay ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…