- 8 Kasım 2019
- 669
- 466
- 38
Bir daha test yap hafif gözüken çizgi hamilelik belirtisi amaZannetmiyorum cnm ya sonradan cıkan cizgiler genelde olmuyormuş oyle okudum forumda. İnşallah diyeyim yinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha test yap hafif gözüken çizgi hamilelik belirtisi amaZannetmiyorum cnm ya sonradan cıkan cizgiler genelde olmuyormuş oyle okudum forumda. İnşallah diyeyim yinede
belli olur çok birşey kalmamış adetine ama seni çok iyi anlıyorum ben de geçen ay predictör almıştım yaparım erken diye bekle bekle derken adet oldum ama inşallah sende öyle olmaz kopkoyu çift çizgini görürüzKızlar erken gebelik testi de aldım denemek için yarın sabah mı beklesem 25 nisan bat. Korkuyorum ama çift çizgi olmazsa diye kesin sonuç dedi eczane
O his hep oluyor ya yumurtalıklarımızdan hareketlenmelerden ötürü Ben de ovulasyon takibi yapıyorum bakalım 10. Günündeyim inşallah pik i yakalarımamin ama adet olacağım hissi var içimde, teşekkür ederim
onu da doktor vermeden kullanmak istemem, sonuçta doğal da olsa psikiyatri hapı ve ilaç kullanacak kadar stres yaptığımı düşünmüyorum. Allah ne zamansa verecek, hayırlısını versin yeter ki.Benim istanbulda gezmedigim hastane ozel kalmadi amh dusuk fsh yuksek peki bir passiflora tablet falan kullansaniz sizi rahatlatır akışına bırakmış olursunuz belki faydasi olur
inşallah yakalarsın canım, dualarım seninle ☺O his hep oluyor ya yumurtalıklarımızdan hareketlenmelerden ötürü Ben de ovulasyon takibi yapıyorum bakalım 10. Günündeyim inşallah pik i yakalarım
Erken gebelik testini deneyim o zaman bu geceErken gebelik
belli olur çok birşey kalmamış adetine ama seni çok iyi anlıyorum ben de geçen ay predictör almıştım yaparım erken diye bekle bekle derken adet oldum ama inşallah sende öyle olmaz kopkoyu çift çizgini görürüz
Çok korkuyorum o yüzden. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimize stres çok önemli ve biz düşünmeden duramıyoruz rabbim yardım etsinErken gebelik testini deneyim o zaman bu gece
Bat günü yapayım bari artık cnm bugün sabah yapmıştım biraz zaman gecsinBir daha test yap hafif gözüken çizgi hamilelik belirtisi ama
Ben 3 ay boyunca forumları okudum videolar izledim vs vs vs stres yapmayacağım bakmayacağım vs dedikçe olmuyor çünkü insanız neticede ya illaki stres oluyor canım testi bence sabah ilk idrarınla yap sağlama almış olursun en azından acaba kalmaz aklındaÇok korkuyorum o yüzden. İnşallah rabbim hayırlısını versin hepimize stres çok önemli ve biz düşünmeden duramıyoruz rabbim yardım etsin
Yok kuzum sabah dene benceErken gebelik testini deneyim o zaman bu gece
Teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte mutlu haberlerimizi alırızinşallah yakalarsın canım, dualarım seninle ☺
Yap canım yap, bilirim o sabırsızlığı. İçinde kalmaz en azındanBekleyemicem yani sabahı galiba
Kasıklarımda bir haftadır ara ara girip çıkan ağrılar oluyor şuan bile var adet olacağım zaman belirtiler erken olmazdı.. inşallah psikolojik değildir biraz bekleyim idrar sonucu buraya atcam. İyi yada kötü hayırlısıYap canım yap, bilirim o sabırsızlığı. İçinde kalmaz en azından ☺
İnşAllah güzel sonuc at bat ne zmnKasıklarımda bir haftadır ara ara girip çıkan ağrılar oluyor şuan bile var adet olacağım zaman belirtiler erken olmazdı.. inşallah psikolojik değildir biraz bekleyim idrar sonucu buraya atcam. İyi yada kötü hayırlısı
erken yapıyosan negatif olsa bile üzülmeee erken ola bilir cünkiKasıklarımda bir haftadır ara ara girip çıkan ağrılar oluyor şuan bile var adet olacağım zaman belirtiler erken olmazdı.. inşallah psikolojik değildir biraz bekleyim idrar sonucu buraya atcam. İyi yada kötü hayırlısı
Bat 25 nisan canım ilk defa erken yapıcam ama test bakalım geçen ay bir gün gecikti kan verdim test yoktu çok üzülmüştüm ama hayırlısı bu ay ne olacakerken yapıyosan negatif olsa bile üzülmeee erken ola bilir cünki