Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onu da doktor vermeden kullanmak istemem, sonuçta doğal da olsa psikiyatri hapı ve ilaç kullanacak kadar stres yaptığımı düşünmüyorum. Allah ne zamansa verecek, hayırlısını versin yeter ki.
Inan zarari yok ben eczane teknisyeniyim biz bunu ucaga binmekten korkana sinav oncesi stres yapana mr gircek olup korkana bile veriyoruz icerisi kedi otu kendimde kullandim sinav zamanlarim ehliyette

Kızlar tertemiz tek çizgi demekki hasta olucam erken test bu eczane çok güvendirmişti çıkar diye olsa.. Hayırlısı olsun ne diyelim

Eklentiler

• image.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar tertemiz tek çizgi demekki hasta olucam erken test bu eczane çok güvendirmişti çıkar diye olsa.. Hayırlısı olsun ne diyelim
Yoksa bile üzme kendini ben hep adet olacaksam inşallah gecikmeden hemen olayım da yeni yumurtalar olsun derim

Yoksa bile üzme kendini ben hep adet olacaksam inşallah gecikmeden hemen olayım da yeni yumurtalar olsun derim
Çöpe attım canım zaten 10 dk bekledim sabah ki gibi değildi direk belirginleşmedi sanmam sonradan diğer çizgide çıkmazdı. Sabahki neden silik çizgi çıktıysa ilk idrar olduğu için mi artık bilemiyorum.. insan etkileniyor ister istemez ama önümüze bakacağız tabi vazgeçmek yok sağlık olsun da

Inan zarari yok ben eczane teknisyeniyim biz bunu ucaga binmekten korkana sinav oncesi stres yapana mr gircek olup korkana bile veriyoruz icerisi kedi otu kendimde kullandim sinav zamanlarim ehliyette
Hahahahahah ehliyette ben de kullanmıştım 1 çay kaşığı

Kızlar, ben bu ay adet olursam inofolic toz kullanmayı düşünüyorum. Kullanan var mı? G Gzmyldrm madem eczacı teknikerisin söyle bakalım

Ben bu urunu destekliyorum orzax ocean firmasiyla birebir surekli görüşüyoruz bayiyiz ürünleri kaliteli

Ben bu urunu destekliyorum orzax ocean firmasiyla birebir surekli görüşüyoruz bayiyiz ürünleri kaliteli
Aaaaa ama şimdi seninki reklam oldu bayağı benim sormak istediğim şu aslında, inofolic pcolular tarafından kullanılıyormuş daha çok. Bende pco filan yok. Yani kendi kafama göre kullansam mi bilemedim. Kaş yaparken göz çıkarmayayım dedim. Bu konuda bilgin var mi acaba?

Maxijuno oncesi ben kullandim bunu ve 5 ilaca ilk firma tarafından basladim desem sonrasi doktorlarda onayladi arkasından bitkisel kurler eklendi pco da hic duymadim kullanilmaz diye inositol yumurta kalitesi artiran birsey ama cogunluk olarak ve folik asit gebelige hazirlik herhangi bebekte riske karşı zarari olmaz diye dusunuyorum tabi doktora da sormalısın

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…