- 24 Mart 2020
- 49
- 40
- 31
Aynen canım bize de haber etBekleyemicem yani sabahı galiba
Inan zarari yok ben eczane teknisyeniyim biz bunu ucaga binmekten korkana sinav oncesi stres yapana mr gircek olup korkana bile veriyoruz icerisi kedi otu kendimde kullandim sinav zamanlarim ehliyetteonu da doktor vermeden kullanmak istemem, sonuçta doğal da olsa psikiyatri hapı ve ilaç kullanacak kadar stres yaptığımı düşünmüyorum. Allah ne zamansa verecek, hayırlısını versin yeter ki.
İnşallahh cnm aynen masallah var topiğinbu nisan ayı formu baya bereketli geldi hamişler baya fazla sanırım darısı başımıza inşaAllah
Kaç dk oldu cnm varmı değişiklikKızlar tertemiz tek çizgidemekki hasta olucam erken test bu eczane çok güvendirmişti çıkar diye olsa.. Hayırlısı olsun ne diyelim
Yoksa bile üzme kendini ben hep adet olacaksam inşallah gecikmeden hemen olayım da yeni yumurtalar olsun derimKızlar tertemiz tek çizgidemekki hasta olucam erken test bu eczane çok güvendirmişti çıkar diye olsa.. Hayırlısı olsun ne diyelim
Çöpe attım canım zaten 10 dk bekledim sabah ki gibi değildi direk belirginleşmedi sanmam sonradan diğer çizgide çıkmazdı. Sabahki neden silik çizgi çıktıysa ilk idrar olduğu için mi artık bilemiyorum.. insan etkileniyor ister istemez ama önümüze bakacağız tabi vazgeçmek yok sağlık olsun daYoksa bile üzme kendini ben hep adet olacaksam inşallah gecikmeden hemen olayım da yeni yumurtalar olsun derim
İnşAllah canmBat 25 nisan canım ilk defa erken yapıcam ama test bakalım geçen ay bir gün gecikti kan verdim test yoktu çok üzülmüştüm ama hayırlısı bu ay ne olacak
HahahahahahInan zarari yok ben eczane teknisyeniyim biz bunu ucaga binmekten korkana sinav oncesi stres yapana mr gircek olup korkana bile veriyoruz icerisi kedi otu kendimde kullandim sinav zamanlarim ehliyette
Canım üzülme, hayırlısını versin Allah.Kızlar tertemiz tek çizgidemekki hasta olucam erken test bu eczane çok güvendirmişti çıkar diye olsa.. Hayırlısı olsun ne diyelim
Aaaaa ama şimdi seninki reklam oldu bayağıBen bu urunu destekliyorum orzax ocean firmasiyla birebir surekli görüşüyoruz bayiyiz ürünleri kaliteli
Maxijuno oncesi ben kullandim bunu ve 5 ilaca ilk firma tarafından basladim desem sonrasi doktorlarda onayladi arkasından bitkisel kurler eklendi pco da hic duymadim kullanilmaz diye inositol yumurta kalitesi artiran birsey ama cogunluk olarak ve folik asit gebelige hazirlik herhangi bebekte riske karşı zarari olmaz diye dusunuyorum tabi doktora da sormalısınAaaaa ama şimdi seninki reklam oldu bayağıbenim sormak istediğim şu aslında, inofolic pcolular tarafından kullanılıyormuş daha çok. Bende pco filan yok. Yani kendi kafama göre kullansam mi bilemedim. Kaş yaparken göz çıkarmayayım dedim. Bu konuda bilgin var mi acaba?
Teşekkür ederimMaxijuno oncesi ben kullandim bunu ve 5 ilaca ilk firma tarafından basladim desem sonrasi doktorlarda onayladi arkasından bitkisel kurler eklendi pco da hic duymadim kullanilmaz diye inositol yumurta kalitesi artiran birsey ama cogunluk olarak ve folik asit gebelige hazirlik herhangi bebekte riske karşı zarari olmaz diye dusunuyorum tabi doktora da sormalısın