Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görmek isteyenler mi görüyor sadece bilmiyorum ki kuzular biz çok hevesliyiz görüyoruz vala emin değilim sonradan üzülmek istemiyorum ondan çok inanasım mı gelmiyor nedir
yani tecrübeme göre 5-10 dk içinde çıkan çizgilerden negatif çıkması çok zor çünkü olmayan hamilelikte hiç pozitif görmedim bence hayırlı olsun inşalalahhhhh🙏🏼🙏🏼🙏🏼

bencede 😔😔 kızlar eğer isterseniz vatsapp da kurablirizzzzz hamiş olana kadar oluncada konu değiştiririz benim bi arkadaşımda öyle yaomıştı taabi bya 30 kişil bi grup çocukları 1 yaşında oldu hala devam ediyorlar konuşmayada yani her konuda destek olabliriz birbirimize bir fikir sunuyorumm
Bence olur 🥰

ben laboquick le ikisini duymuştum laboquick in fiyatı daha makuldü o yüzden bunu tercih ettim 😊

Kuzum ama hiç çıkmaması gerekmiyor mu eğer negatifse ben mi yanlış biliyorum ki bildiğin silik çizgi var sende de işte 🤭
İşte cnm o çizgi 10 dk içinde cıkmalıydı 😅sonradan cıktı gı için geçersiz kabul edilmeli niye çöpe atmadıysam 👎inşallah sende vardır hayırlısıyla Rabbim herkese versin

mesaj gönderdimm acaba yeni bir konu mu açsakkk o şekilde isteyen olursa vatsaptan iletişim daha kolay olur bence müsayit olmayan grubu istediği zaman sessze de alablr
Evet ama nasıl açılıyor biliyorsan açsana isteyen özelden atsın telefonunu
Bir whatsaptan grubu açtık ovulasyon testlerini beraber takip etmek için bilgi alışverişi için katılmak isteyenleri özelden numarasını atsın kızlarr S sevinceee
kızlar, kullanım sözleşmesine göre whatsapp grubu kurmak yasak. Grubu Kuran üyelerin uyarılmadan üyelikleri iptal edilir diyor. haberiniz olsun

Bilmiyoduk bacım biz burdan çok zorlanıyoruz arada donuyor beyaz sayfa çıkıyor saatlerce açılmıyor o yüzden gerek duyduk
canım tahmin ettim bilmediğinizi ama kapatılabilir hesaplarınız. kapatılırsa yeniden hesap açın, biziz diye etiketleyin 😀

canım tahmin ettim bilmediğinizi ama kapatılabilir hesaplarınız. kapatılırsa yeniden hesap açın, biziz diye etiketleyin 😀
Tamam canımm valla arkadaşımı şikayet etmişler kızlar çok acımasız hepimiz aynı amaçla burdayız aklımıza kötülük gelmedi yani aman napalım artık olan oldu 😪

X