yani tecrübeme göre 5-10 dk içinde çıkan çizgilerden negatif çıkması çok zor çünkü olmayan hamilelikte hiç pozitif görmedim bence hayırlı olsun inşalalahhhhhGörmek isteyenler mi görüyor sadece bilmiyorum ki kuzular biz çok hevesliyiz görüyoruz vala emin değilim sonradan üzülmek istemiyorum ondan çok inanasım mı gelmiyor nedir
Bende internetten predictor aldım onla yaparım diyeevet canım
Bence olurbencedekızlar eğer isterseniz vatsapp da kurablirizzzzz hamiş olana kadar oluncada konu değiştiririz benim bi arkadaşımda öyle yaomıştı taabi bya 30 kişil bi grup çocukları 1 yaşında oldu hala devam ediyorlar konuşmayada yani her konuda destek olabliriz birbirimize bir fikir sunuyorumm
arkadaşlarım memnunBende internetten predictor aldım onla yaparım diyeinşallah iyi doğru bir testtir
mesaj gönderdimm acaba yeni bir konu mu açsakkk o şekilde isteyen olursa vatsaptan iletişim daha kolay olur bence müsayit olmayan grubu istediği zaman sessze de alablrBence olur
Evet ama nasıl açılıyor biliyorsan açsana isteyen özelden atsın telefonunumesaj gönderdimm acaba yeni bir konu mu açsakkk o şekilde isteyen olursa vatsaptan iletişim daha kolay olur bence müsayit olmayan grubu istediği zaman sessze de alablr
Predictor çok iyi bir testBende internetten predictor aldım onla yaparım diyeinşallah iyi doğru bir testtir
Gelişmeleri de haber veririm hayırlısı olsun kızlar hepimiz için inşallahyani tecrübeme göre 5-10 dk içinde çıkan çizgilerden negatif çıkması çok zor çünkü olmayan hamilelikte hiç pozitif görmedim bence hayırlı olsun inşalalahhhhh
tamam tatlım şimdiden hayırlı olsunnn inşallah sağlıklaa al kucağına bebişiniGelişmeleri de haber veririm hayırlısı olsun kızlar hepimiz için inşallah
İşte cnm o çizgi 10 dk içinde cıkmalıydıKuzum ama hiç çıkmaması gerekmiyor mu eğer negatifse ben mi yanlış biliyorum ki bildiğin silik çizgi var sende de işte
mesaj gönderdimm acaba yeni bir konu mu açsakkk o şekilde isteyen olursa vatsaptan iletişim daha kolay olur bence müsayit olmayan grubu istediği zaman sessze de alablr
Evet ama nasıl açılıyor biliyorsan açsana isteyen özelden atsın telefonunu
kızlar, kullanım sözleşmesine göre whatsapp grubu kurmak yasak. Grubu Kuran üyelerin uyarılmadan üyelikleri iptal edilir diyor. haberiniz olsun
benim üçüde sonradan çıktı ama negatif bugün yaptımİşte cnm o çizgi 10 dk içinde cıkmalıydısonradan cıktı gı için geçersiz kabul edilmeli niye çöpe atmadıysam inşallah sende vardır hayırlısıyla Rabbim herkese versin
Bilmiyoduk bacım biz burdan çok zorlanıyoruz arada donuyor beyaz sayfa çıkıyor saatlerce açılmıyor o yüzden gerek duydukkızlar, kullanım sözleşmesine göre whatsapp grubu kurmak yasak. Grubu Kuran üyelerin uyarılmadan üyelikleri iptal edilir diyor. haberiniz olsun
canım tahmin ettim bilmediğinizi ama kapatılabilir hesaplarınız. kapatılırsa yeniden hesap açın, biziz diye etiketleyinBilmiyoduk bacım biz burdan çok zorlanıyoruz arada donuyor beyaz sayfa çıkıyor saatlerce açılmıyor o yüzden gerek duyduk
Tamam canımm valla arkadaşımı şikayet etmişler kızlar çok acımasız hepimiz aynı amaçla burdayız aklımıza kötülük gelmedi yani aman napalım artık olan olducanım tahmin ettim bilmediğinizi ama kapatılabilir hesaplarınız. kapatılırsa yeniden hesap açın, biziz diye etiketleyin